Utrinki in dela letošnjega poletja…II – v znamenju mem coutura

Poleg snemanja videospota, ki je na srečo vseh prejel zelo veliko pohval, tako s strani občinstva, kot tudi s kritične strani, sem del časa poklonil tudi prijateljema, ki sta odprla nov butik v prestolnici.

Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak, dvojec pod imenom mem couture, sta se odločila za nov korak in poleg Rašice na Gosposvetski odprla svojo prodajalno, kjer bodo na voljo oblačila (na mojo žalost) za nežnejši spol, unikatna in predvsem posebna.

Seveda smo celoten dogodek izpeljali brez kakršnih koli sredstev, zgolj reference vseh sodelujočih so nam omogočile sodelovanje s podjetji, ki so nas založila z vsem potrebnim za ta poseben trenutek, ki za njiju pomeni velik korak, čeprav se jima odpirajo nove poti v New Yorku. Ampak o tem kdaj drugič. Zato se tudi tukaj zahvaljujem Kavarni Zvezda za izvrstne črno bele sladice, ki so se skladale s celotno sliko, Evianu za Jean Paul Gaultier steklenice, ki so dodale detajl, Pullus-u za izvrstna vina in nenazadnje Dekor Designu za luči, brez katerih bi bil prireditveni prostor verjetno kar v temi. In seveda hvala Marku za Jonasov mikrofon, še eno piko na i.

Concept je tokrat sodeloval brez celotne ekipe, saj sta ustvarjalca imela že svoje ideje za glasbo in Zois je svoje delo opravil odlično, medtem ko je ob sami otvoritvi Laura Zafred s svojim glasom dodala tisto magično točko sami prireditvi. Pred otvoritvijo sta mi bili v veliko podporo Irena (Pokahontas) in Tara, na dogodku pa še nekaj prijateljev s strani slavljencey. Na samo prireditev odzvalo veliko število ljudi, veliko znanih in malo manj znanih obrazov, predvsem pa ogromno medijev, ki so v čakanju zaradi zamujanja verjetno izgubili kar nekaj živcev.

Prav veliko več o samem dogodku težko povem, saj sem bil prezaposlen z dobrim počutjem gostov, zato le nekaj foto utrinkov.

Fantoma pa v prihodnje želim še veliko uspehov in naj se čim več žensk opogumi in poizkusi nekaj novega, mogoče bolj ekstravagantnega in popestri naše okolje.

Foto by Petra Nusdorfer za Žurnal

pogled od zunaj - detajl

pogled od zunaj - detajl

darilna pentlja pred vhodom - detajl

vedno prisotni g. Bitenc

Pullus - detajl

pevka Irena Javševec - Regina

oblačilo mem couture

Več na: Žurnal

Foto by Aleš Oblak

obiskovalci Maja Lazar, Miro Misljen, Manja Plešnar

gneča pred trgovino

mlada slovenska ustvarjalca Matevž Faganel, Tea Bauer

lepotica, model, miss alpe adria international in soblogerka v oblačilih mem couture - Tara Zupančič

sladice kavarne Zvezda - detajl

Foto by Ljubo Bratina

odlična Laura Zafred

mem couture - Matjaž Plošinjak in Erik Maj Potočnik

model v oblačilih mem couture - Tena Rebernjak

  • Share/Bookmark

En odgovor na “Utrinki in dela letošnjega poletja…II – v znamenju mem coutura”

  1. 1 MaMlaz MaMlaz
    08:44 - 5.11.2009

    Šefee… a se na tretjem že kaj dela ali si opustil tovrstne dejavnosti. Noulet se bliža… ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !