Utrinki in dela letošnjega poletja…

Danes sem se prvič zavedel, da je poletja resnično konec. Hlad, ki je sedel na mesto narekuje toplejša oblačila, sonce le še nežno boža.

Nek občutek, kot neka rahla žalost se mi useda na srce. Bilo je lepo poletje. Veliko novega sem se naučil, veliko čustvenega doživel, preizkusil na različnih novih področjih in spoznal zanimive ljudi. Morje sem videl ravno za vzorec, kot kratko spogledovanje s prelepo znanko, ki po popiti pijači odide iz prostora. Pa vendar, bilo je kratko in sladko, o tem si še zapišem.

Tako sem to poletje tudi prvič nastopil v videospotu, ki je bil v celotni domeni soblogerja Luka, ki se je po mojem mnenju odlično odrezal in sestavil izredno zanimiv in kvaliteten izdelek za skupino Firefly. Glasba sicer ni iz mojega predvajalnika, pa vendar gre kos kar v uho.

Spoznavanje s samim snemanjem in ustvarjanjem videospota je bila zanimiva izkušnja, ki zahteva predvsem veliko poslušnosti in potrpežljivosti. Sama igra se mi zdi po eni strani veliko lažja, saj ne vsebuje govora, po drugi strani pa sem bil kar nekajkrat postavljen pred preizkušnjo, ko sem moral zgolj z mimiko prikazati režiserjevo idejo. Zaplete se predvsem v trenutkih, ko je potrebno odigrati nekaj, kar nikoli nisi začutil ali doživel v življenju in takrat je potrebno uporabiti vso domišljijo, da se poistovetiš z občutkom ali dogodkom, ki je namenjen prikazu…

Vse skupaj smo posneli v treh dneh, na treh lokacijah in kot rečeno, je bilo veliko čakanja, predvsem zaradi maske, ki je bila v domeni Daše. Vsebina samega spota se naslanja Wildovo delo, Slika Doriana Graya, zato sva bila s soigralko Nino Wabra dosti podvržena veliki meri staranja in prilagajanja delu.

No in tako je bila včeraj v Ljubljanskem klubu SubSub uradna premiera spota in koncert skupine Firefly in po vtisu prisotnih je paket odličen.

Za danes samo na kratko, toliko, da se spomnim na zelo zanimivo preživet čas, na nove čudovite ljudi, polne idej in upanja, s katerimi bomo sodelovali tudi v prihodnje, v projektu, za katerega pričenjam živeti in za katerega iščem vse možne poti, da zaživi in zasveti, kot mu je bilo namenjeno.

Za konec pa še spot:

Firefly – In My World

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark

3 odgovorov na “Utrinki in dela letošnjega poletja…”

 1. 1 BB
  22:53 - 9.09.2009

  ej kul slika, muska ni niti iz mojega predvajalnika sicer, ampak good work altogether

 2. 2 Anja
  14:35 - 11.09.2009

  Denis vse kar lahko rečem je nice job!

 3. 3 Človek Človek
  14:41 - 11.09.2009

  BB in Anja, hvala vama v imenu vseh.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !