Srbi me pesek v očeh…

Kadilci smo marginalizirani, kaznovani, ožigosani in še marsikaj drugega, oblastniki pravijo, da vse za naše dobro.

Nastalo je cel kup pravilnikov, oglaševanje je prepovedano, trošarnine se pod pretvezo škodljivosti višajo, na cigaretah so ZELO sporni zapisi… Ampak raja je tiho, saj gre za ˝naše dobro˝… In to temo smo že večkrat PREŽVEČILI.

No in če smo ravno pri žvečenju, sugestiji in učenju, naj vam pokažem, kaj sem danes videl v prodajalni. Ker sem bil bizarno presenečen, sem jih ovekovečil, mogoče nisem edini…

df

sca

avsdad

dvs

Da, to so žvecilci oz. teaserji za Vaše male otroke…

 • Share/Bookmark
Tagi: , , , , , ,

3 odgovorov na “Srbi me pesek v očeh…”

 1. 1 Tan!a Tan!a
  10:26 - 26.01.2009

  U teh se pa še dobr spominjam iz svojih otroških let.. sicer ne vem kaj so bili za eni, so bili pa popularni. Niso lani te žvečilke celo nekje prepovedali? To je tko, kot da bi svojmu otroka čaj nalivali v flaško Jack Danielsa.

  Doma mam nekaj podobnega-sveti se že tako :D Električna cigareta. Am, kateri pravi kadilec bi se z njo sploh lahko odvadil kajenja? Ker ima blazno smešen sladek okus, pa še težka je ko sto mater, težko jo je že med prsti držat, kaj šele v ustih. Malo off, ampak se takoj spomnla najprej na njo :)

 2. 2 Uršula
  10:27 - 26.01.2009

  Ha, tega pa nisem videla že nekaj let … Sem mislila, da so s protikadilskimi zakoni, pravili in omejitvami ukinili tako napeljevanje. Pa brez oznak, da je škodljivo itd. In ljudje so tiho … ne zavedajo se dvojnosti … eh

  Včasih je skorajda škoda besed, da bi ljudem pokazali vplive sugestij.

 3. 3 Človek Človek
  11:27 - 26.01.2009

  Tanja, očitno jih niso prepovedali… Tiste električne zadeve sem že nekje ujel, resda nisem držal v roki, ampak mi butasto izgleda že na daleč… :)

  Uršula, pa saj oni vedo, kako to deluje, zato me toliko bolj moti…

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !