Skriti del interneta

Včeraj smo se po zaslugi Boštjana zbrali na konferenci – Dan direktnega marketinga z naslovom Skriti del interneta. Najprej vse čestitke in zahvale Boštjanu in Združenju za direktni marketing, za vabilo in organizacijo, saj vedno podpiram inovativne ideje in premike naprej.

Sam sem se sicer zaradi obveznosti lahko udeležil zgolj zadnjega dela – okrogle mize, vendar sem slišal, da so bila tudi prejšnja predavanja izredno zanimiva in dobro pripravljena.

Na okrogli mizi smo malce prevetrili vse dosedanje akcije, katerih so bili deležni blogerji, smisel in načine korporativnih blogov ter druge pojme PR in internet komuniciranja. Na žalost sta Had in Jan Ferme zaradi bolezni izostala, tako, da smo se izognili tehničnim zadevam. A ne glede na to, sta Hirkani in Saša povedali marsikatero izkušnjo v tem skritem delu interneta.

Same konference so se udeležili še nekateri blogerji – Kandela, PiRoman, Seks, Kašpar, Uršula, in drugi, ki so dodali svoje izkušnje in poglede na preteklost in prihodnost blogerstva in sodelovanja z različnimi drugimi subjekti v našem okolju.

Bilo je kratko in sladko, tako da se v mesecu februarja obvezno udeležim tudi sejma in kongresa Promarket, ker ne dvomim, da ne bi dobil še kake nove, koristne informacije. Zato odkrito vabim tudi vse, ki jih zanima, ali so lahko deležni še česa več, kot dobijo sedaj.

Še enkrat pozdravljam vse, ki ste nas poslušali in prilagam edino fotografijo, ki mi jo je uspelo narediti – Sašini škornji, hehe.

Saša Gerčar

 • Share/Bookmark
Tagi: , , , , , , ,

10 odgovorov na “Skriti del interneta”

 1. 1 Uršula
  10:44 - 22.01.2009

  hehe, Sašini škornji so zakon … ja, res je škoda, da nisi uspel bit že prej tam, ker bi spoznal še babico Zlatko, ona je tudi zelo zanimiva blogerka … ;)

  Bilo je supertruper, tudi popoldan … čeprav sem bila jaz takrat že malce zaspana in sem zaradi tega sklatila tudi kako neumnost

 2. 2 Človek Človek
  10:47 - 22.01.2009

  Hehe, Uršula, babico pa že poznamo, ona je Super babica ;) No, ti si bila zaspana, jaz pa polnoglavo in ne avtobus št. 2 ne vozi do nas… Zato je padla kocka, da nikoli več ne poslušamo žensk, najmanj pa takrat ko sprašujemo za smer ;)

 3. 3 Uršula
  11:15 - 22.01.2009

  ok, saj nisem bila jaz tista ženska, ki si jo vprašal za pot, jaz sem samo predlagala, da vprašaš … :lol: se pravi, da si si potem še malo “ogledal” mesto …

 4. 4 Človek Človek
  11:20 - 22.01.2009

  Ti si bila ženska, ki je trdila naj ne bom ˝tipičen˝ moški in naj vprašam za pot :P In tudi tista, ki me je poslala na napačno pot je bila ženska. In v megli se ne vidi nič, razen tega, da ne prideš tja, kamor greš… ;)

 5. 5 Uršula
  11:31 - 22.01.2009

  ok, zdaj samo še reci, da je trolo vozila ženska, pa da si pri njej tudi preveril, če si na pravi troli …

  ok, se ti bom oddolžila za tipičnega moškega, te bom po MB vozila po pravih poteh :)

 6. 6 Človek Človek
  11:36 - 22.01.2009

  Ne ni vozila ženska… :P Maribor pa že kar poznamo, tako da ni take panike ;)

 7. 7 Saška
  22:50 - 22.01.2009

  Ja, moji škornji so res zakon! :) A me res zanima kdo je ta misteriozna babica Zlatka. Pofočkala me je namreč na Facebooku, a ker ni želela razkriti identitete, sem jo sama označila za kakšnega internetnega frika in je nisem sprejela v krog svojih prijateljev. Vi pa babico očitno obvladate?

 8. 8 Tomica Tomica
  22:53 - 22.01.2009

  Saška -mene tudi, sem ji napisal sporočilo, od kod se poznava, pa ni odgovorila :) mislim, da je to reprezenca enega protala, ne bi pa roke v ogenj za to dal…

 9. 9 Uršula
  11:32 - 23.01.2009

  Saj ima babica Zlatka svoj blog na siolu, tam jo poiščita …. meni je ona velika faca, prava predstavnica klenih, pametnih in iznajdljivih Slovenk, tako tistih v zlatih letih, kot tudi mlajših … samo ne vem še, če ima kje dedka Zlatka

 10. 10 Človek Človek
  11:51 - 23.01.2009

  Saška in Tomica, oba poznata Super babico Zlatko, samo mogoče se je ne spomnita :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !