Majhnost sveta skozi zelenjavni orkester…

Ja svet je res majhen. Danes sem sicer želel pisati nekaj popolnoma drugega, ampak takšna presenečenja pač na nek način šokirajo a po drugi strani dajejo kompliment.

Med razmišljanjem o temi za naslednjo oddajo Plata sem naletel tudi na dogodek, ob katerem so mi obstale misli. Ko sem o njih pisal kolumno, sem pošteno povedano imel vedno pred očmi tudi to, da jih je potrebno tudi v živo predstaviti Sloveniji, ampak ker nisem gospodar časa, me je očitno le ta prehitel.

In tako danes kličem na Drugo Godbo, da bi se dogovoril za snemanje, me prijazno dekle na drugi strani prav lepo pozdravi in doda, da se mora najprej zahvaliti, saj tega koncerta dejansko ne bi bilo, če ne bi o njem pisal te kolumne, saj so preko nje prvič izvedeli za ta orkester, ki je popolnoma nekaj drugega od vsega, kar poznamo.

Mešani občutki se vedno pojavljajo, ko se mi zgodi kaj takega. Ni prvič, da se mi je porodila ideja, ki je sam potem nisem pravočasno izpeljal in so me prehiteli. Po eni strani ta spoznanja jemljejo energijo, saj se pojavi nek čuden občutek nesposobnosti, po drugi strani pa seveda potrjuje smiselnost idej, ki se v meni porajajo. Ne vem, kateri je močnejši, ampak kot tolažba mi nekako vedno ostane dejstvo, da ni važno, kdo idejo izpelje, pomembno je, da se uresniči.

Če bi čakali mene, bi jim zelenjava mogoče še celo ovenela.

Zato podpiram organizatorje in na svojo pest še na svojem blogu povabim vse, ki cenijo inovativnost, drugačnost in individualizem, da pridejo 22.01.2009 v Staro Elektrarno, ob 20. uri in doživijo nekaj, kar slavi človeško iznajdljivost.

YouTube slika preogleda

Vstopnice pa so na voljo tukaj.

 • Share/Bookmark
Tagi: , , , , ,

3 odgovorov na “Majhnost sveta skozi zelenjavni orkester…”

 1. 1 Bosstjanz
  09:39 - 19.01.2009

  “Po konertu pa so vsi vabljeni na zelenjavno juhico..” Ej, super zvenijo…

 2. 2 Človek Človek
  13:03 - 19.01.2009

  anede :D

 3. 3 mum
  09:22 - 21.01.2009

  hudi so pajade:)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !