Nova Plata in novi izzivi v vsakdanu…

No glede na to, da me sen še ne vabi a za druge stvari sem dejansko preutrujen, si bom vzel še malo časa in  razmislil. O stvareh.

Kako poteka privajanje na ˝novo življenje˝? No, zaenkrat lahkmoneto rečem, da sem po eni strani še premalo tu, da bi govoril o kakšnih velikih spremembah ali dogodkih. Največ časa mine v razmišljanju o tem, kaj bi najraje počel ali kako bi tisto kar imam v glavi dosegel. Poti so vedno odprte vendar niso pač vse enake. Nekatere vodijo v visoke gore, ki jih je težje osvojiti, medtem ko so tiste v dolinah lepo ozelenele.

Dejansko večino časa preživim v sobi, sam, za računalnikom, ampak to je bilo povezano s samim delom, saj smo morali dokončat novo Plato. Presenečen sem, da mi je oddaja všeč, čeprav je v pričetku kazalo na polom, predvsem zaradi zvoka z intervjuja, ki je bil poln šuma, statike in nepotrebnih ropotov. Tisti mikrofon pač očitno ni več za uporabo. Pozitivno me preseneča tudi gledanost same oddaje, ki je bolj kot ne ˝ožje˝ usmerjena, poleg tega pa je na netu. Vse dobro. Jutri se razmišlja o novi.

V tem času kar sem prišel, sem dejansko šel na nekaj sprehodov in nekaj pijač ter nenavaden čaj, ki mi je pustil priokus do danes. Po ribah namreč. Ampak je prijazni strežaj razložil, da gre za pračaj, se pravi prvotni čaj, ki je staran v zemlji. No ja, kakorkoli, mogoče so pa v zemljo zlivali ostanke rib… Seveda sem čaj popil, toliko gorenjca pa je še ostalo v meni. hehe…

Ena noč je bila dokaj kvalitetno zapravljena v Sub Subu, čeprav monetniti ne zaradi same glasbe, temveč bolj zaradi samega dogajanja, ki navezuje na vprašanje – kje so babe, pa to? Če kje, so v LJ. Zaradi ene sem skoraj zmeden. Ampak nič takega, kar človek ne bi mogel imeti pod kontrolo, če bo seveda želel. Glede na zanimiv zaplet, me še bolj zanima, kako zanimiv bo razplet. Ničesar ne pričakujem sem pa zvedav. Kot vedno.

Veliko opazujem. Tudi sebe. Opažam, da postajam nekoliko bolj molčeč, kar v mojem primeru niti ni tako slaba pridobitev.

Življenje gre lepo počasi dalje in nekako mu sledim. Današnji dan bo potekal v znamenju marketinških obvez in prijemov, zato zvečer moram nujno na kako kulturno prireditev ali pa ogled razstave.

 • Share/Bookmark

2 odgovorov na “Nova Plata in novi izzivi v vsakdanu…”

 1. 1 Uršula
  09:15 - 7.10.2008

  spet v službi gledam Plato … še dobro, da sem danes sama v pisarni in da rskam po mojem laptopu, se lahko zgovorim, če kdo uleti, da iščem neke podatke …

  molčeč si postal … prilagajanje ima svoje žrtve …kar se tiče poti, važno jih je prehodit in ne obstat na mestu. Spremembe pa so lahko včasih velike, čeprav zgledajo majhne (in seveda obratno)

  lepo bodi, Denis H.

  Uršula

 2. 2 denis h. denis h.
  12:02 - 7.10.2008

  Hehe, Uršula, ne čisto molčeč, ugolj bolj molčeč :D Me veseli, da si se navlekla na Plato, se splača :mrgreen: Kar se pa sprememb tiče se pa popolnoma strinjam ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !