Babe na DiscoNautici in Plata 004

No ker je oddaja že zunaj, naj napišem še tito, kar sem nameraval že prej, pa mi ni uspelo… Plato 004 smo snemali na DiscoNautici. In kako takšno snemanje zgleda? Na žalost nimamo making off materiala, ampak lahko pa na hitro povem.

Dogovorjeno je bilo, da vozim sam in z menoj gre tudi naša režiserka Irena. Tako sem že zjutraj zgodaj ustal in šel čistit avto, ki je bil, kako naj se izrazim – svinjak. Tako sem ga lepo posesal, opral in želel pregledati olje… Ampak očitno sem bil preveč obremenjen, zato se nisem zavedal, da sem očitno premočen in sem odlomil ročko pod pokrovom… Veliko se mi ni dalo ubadati s to mislijo, zato sem samo upal, da imam dovolj olja in hladilne tekočine, da mi slučajno ne bi kaj zakuhalo na poti.

Ko sva prišla na obalo, sva klicala še Jana, našega drugega kamermana, da se prepričava če je na poti.

Ekipa se je zbrala pred avtomobilom na parkirišču, še enkrat smo nazdravili in odšli novim zmagam naproti. Snemalci so odšli na plažo, sam pa v lov za Stevom, Royem in Skipom, ki so nastopali ta večer. Ampak nihče ni vedel kje so. Soorganizator, DJ Shark, ki je bil odgovoren za nastopajoče, je rekel, da nekje so, ampak da se ne javljajo na telefon. Nervoza se je stopnjevala. Okoli mene morje, prijatelji, glasba in Babe, pomanjkljivo oblečene bejbe, a jaz lovim tri odrasle temnopolte moške. Super…

Ura je bila že 21, o njih ne sluha ne duha. Prvi pa prične vrteti ob 21.30. Zadnja informacija je bila, da so na poti iz hotela, ki je bil par sto metrov stran, ampak to je bilo pred eno uro…

Fantje so prišli, polni energij, sproščeni in dobre volje. Intervju je stekel kot bi mignil…

In tako je bilo mojega dela konec. Oujeah, let the party begin. Skočil sem še do avta, da sem pospravil nekaj opreme in prišel nazaj rajat, ampak nekaj mi ni štimalo. Bil sem bos. Nekje vmes v vsem tem direndaju, sem očitno izgubil japanke. Zakaj se meni vedno dogajajo takšne traparije? Ampak kaj češ, kozarec v roko in na rob plesišča. Ampak muzika je bila prava. Premočna za na rob, tako sem kmalu našel prostor in padel not, kot se šika.

Vse je potekalo izredno hitro in niti dojel nisem, da je ura že dve in da je zabave konec. Vsaj tega dela zabave, housa in open aira. Poklical sem naokoli,  da vidim kje se dobimo in kaj naprej. Ko se je prikazal še Črt, ki je imel pri sebi moje papuče, mi ni bilo jasno čisto nič, zato raje nisem nič spraševal, bil sem samo vesel.  Končali smo seveda na afterju v Ambasadi…

Se temu vsemu skupaj reče delo? Seveda se. Ekipa je ves čas pridno snemala in naredila cel kup odličnih posnetkov, jaz pa sem skrbel za to, da ni bil prazen oder.

In ko sem se vrnil, smo debatirali o tem, kako je bilo in s prijateljem jadikovala, koliko dobrih žensk je bilo tam, zato naju je prijateljica vprašala:

˝Ja in, a je kaj bilo? Sta kako zapecala? ˝

Po kratkem premisleku sva skoraj soglasno odgovorila:

˝Babe so ble kul, ampak muska je bila še boljša.˝ :lol:

Heh, teli rejverji… :mrgreen:

Vendar v zraku je bil vonj po ljubezni in cepali smo ko muhe, o tem pa sem že pisal…

Iz vsega skupaj pa je nastala dobra oddaja, za pokušino en trejlerček…

YouTube slika preogleda

Tole je sicer slabša you tube kvaliteta, za prijetno zapravit 20 minut pa kliknite na – Plata 004.

 • Share/Bookmark

14 odgovorov na “Babe na DiscoNautici in Plata 004”

 1. 1 Mavricna Mavricna
  23:16 - 25.07.2008

  No, končno, zdaj bom pa lahko šla spat. ;) Že nekaj časa čakam, da napišeš še malo zakulisnih oz. “zakamernih” podrobnosti o nastajanju oddaje. (misli si, da je tu čakajoči smile) Kot sem rekla, pa si me samo ti razumel, oddaja je super, polna dobre glasbe in dobrih bab. Super dinamično razmerje med deli intervjuja in glasbenimi vložki. Pogrešam malo več dobrih dedov v oddaji, ampak pri takem voditelju so drugi odveč ;) Ja, prilizovanje, jaz tudi tako rečem, … Piši no, če ne bom res morala ves tvoj arhiv prebrat. ;)

 2. 2 Mavricna Mavricna
  23:16 - 25.07.2008

  No, končno, zdaj bom pa lahko šla spat. ;) Že nekaj časa čakam, da napišeš še malo zakulisnih oz. “zakamernih” podrobnosti o nastajanju oddaje. (misli si, da je tu čakajoči smile) Kot sem rekla, pa si me samo ti razumel, oddaja je super, polna dobre glasbe in dobrih bab. Super dinamično razmerje med deli intervjuja in glasbenimi vložki. Pogrešam malo več dobrih dedov v oddaji, ampak pri takem voditelju so drugi odveč ;) Ja, prilizovanje, jaz tudi tako rečem, … Piši no, če ne bom res morala ves tvoj arhiv prebrat. ;)

 3. 3 Človek Človek
  00:22 - 26.07.2008

  Mavrična bom še kaj kdaj napisal, saj konec koncev vsakič kaj napišem :D Danes so celo objavili moj prvi intervju, se moram prav pohvalit. :mrgreen:

 4. 4 Človek Človek
  00:25 - 26.07.2008

  Aja, sem pozabil… kar se tiče več tipov v oddaji, tukaj pa jaz ne morem pomagat, ker nimam kamere in pošteno povedano niti ne vem kako je, ker sem okupiran drugače :mrgreen: Ampak ko pa gledam voditelja, veš kaj si mislim? He, jest bi pa tole bol naredu k pa ta voditelj, ki je tam :)

 5. 5 Mavricna Mavricna
  09:31 - 26.07.2008

  Komentarja nisem mislila oddat dvakrat (kot da bi bil tako pomemben), a glede na tehnične težave, po pritisku na enter, nisem imela ponoči več dostopa do Siola, je to najmanjši problem … Intervju? S tabo? Kje so ga objavili?

 6. 6 Človek Človek
  10:26 - 26.07.2008

  Hehe, vem ja Mavrična, so bili problemi včeraj ja… Ja z mano, TV okno :oops:

 7. 7 pika pika
  12:14 - 26.07.2008

  Hi, hi, nekatere moške navade so fotokopirane v DNKju :mrgreen: . Pred vsakim večjim družabnim dogodkom imajo vsi samci naše družbe ogromno dela s preštevanjem samic na seznamu, potem pa največ eno uro zdržijo stran od mešalne mize in piksne. Ne spomnim se pa, da je kdaj kdo ostal bos, razen z dobrim razlogom… ;-)

 8. 8 Človek Človek
  12:20 - 26.07.2008

  Hehe, Pika, poznam problem ja :D Samo tokrat nisem bil pri mešalki, ampak sem bil cel čas na plesišču. Resda ne na glavnem, pač pa na vipu, ker sem moral, saj sem bil bos in sem bil spodaj nekajkrat preveč pohojen, pa tudi preveč ˝stvari˝ je ležalo po tleh… :( Kakšen je pa dober razlog, da ostaneš bos? :mrgreen:

 9. 9 pika pika
  12:29 - 26.07.2008

  Vprašaj svojo mamo ;-) .

 10. 10 pika pika
  12:38 - 26.07.2008

  Da ne izpadem nerazumljena… mislila sem na kakšen post nazaj in debato s tvojo mamo, ko te pokliče po telefonu (op. prev.). ;-)

 11. 11 Človek Človek
  12:40 - 26.07.2008

  Hehe, Pika, prav bom. :D

 12. 12 Človek Človek
  19:45 - 26.07.2008

  Pika sem vprašal, samo nisem dobil zadovoljivega odgovora :mrgreen:

 13. 13 pika pika
  12:00 - 28.07.2008

  Ha, ha, a je signal pešal ;-) ?

 14. 14 Človek Človek
  12:04 - 28.07.2008

  Hehe, mogoče pa res :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !