Animals are beautifull people, pijane ali ne…

Vsakič kadar se želim sprostiti in spočiti, se rad zatečem k ˝živalim˝. Točneje k gledanju dokumentarcev o flori in favni. Veliko je zanimivih, dejansko zanimivih, ampak do danes še vedno vztrajam pri edinstvenem, skoraj dve uri dolgemu Animals are beautifull people.

Dokumentarec iz leta 1974, režiserja Oliverja Uysa, je duhovit, realen in neizmerno zanimiv, kar je seveda razvidno že iz samega naslova.

Gnezd v njem ne ustvarjajo samo lastovice, temveč tudi  weaverji (tkalci), kjer se ženke izkažejo za najbolj zahtevno vrsto, kar sem jih spoznal. Medtem, ko samec sam ustvari gnezdo, ga ženka pregleda in v primeru, da ji ˝stanovanje˝ ni všeč, ali pa ji ni všeč okolica, ga enostavno poruši… Well that´s a thought :lol:

Med drugimi informacijami mi je zanimiva tudi primerjava o ˝uporabi˝ alkohola pri živalih in človeku. Baje je enak procent živali, ki se ga rade ˝zadenejo˝, kot pri ljudeh. To sem sicer ugotovil že pri Stricu Mucu, ko sem mu kupoval mačjo meto, ampak spodnji video je veliko bolj zabaven in poučen, saj sem se dejansko lahko poistovetil s slonom… :lol:

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark

2 odgovorov na “Animals are beautifull people, pijane ali ne…”

 1. 1 katja
  01:47 - 1.06.2008

  Zlo po(U)čeno..

  zadetki:)

 2. 2 Človek Človek
  09:41 - 1.06.2008

  Katja ane ane… :mrgreen:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !