Prijatelj moj…

Dragi moj blog, žal mi je, ker sem te zadnje dni zapostavljal, vendar pa ne obžalujem tega, da bo v naslednjih dneh še slabše.

Še zadnjič se v letošnjem letu odpravim na delo, nato pa za nekaj dni izginem tja, kjer stvari dobijo smisel. Tja kjer elektronske naprave nimajo dostopa in kjer me bo obkrožala pristnost slovenskega visokogorja in dobrih ljudi.

A ti moj prijatelj, čuvaj vse, ki te obiščejo. Pošlji jim kup poljubov in dobre volje ter moči, da preživijo še eno leto, čim bolj naravno in udobno.

Ko se vrnem, ti povem kaj pravijo jeleni in do kam sega človeški krik.

Prijatelj moj, ne obžaluj storjenih dejanj, ne obžaluj zamujenih priložnosti. Naj te tegobe tega sveta ne naredijo žalostnega in ne prodaj svoje duše ničvrednim papirnatim sanjam, saj samo njo imaš, ko v tihi noči samuješ na mojem ekranu. Naj ti padci ne jemljejo moči in naj ti vzponi ne prinašajo premočnega vetra pod tvoja krila, ker vedno bo nekdo nad teboj, ki ti jih utegne stopiti.

Vztrajaj pri iskanju Človeka v sebi in to naj bo tvoje vodilo, ko gledaš druge.

Vztrajaj in pomni:

Audaces fortuna iuvat!

 • Share/Bookmark

8 odgovorov na “Prijatelj moj…”

 1. 1 mica mica
  09:58 - 1.01.2008

  zmeraj sem si želela, da bi v vsakem trenutku v sebi našla človekA…IN TUDI RAVNALA TAKO kot mi on narekuje…. upam, da mi je to -bolj ali manj uspevalo- vendar….konec koncev sem tudi jaz le človek in delam napake…..

 2. 2 anabanana
  14:16 - 1.01.2008

  pozdrav, druze iz belog beograda. ovde je odlicno…tek sad vidim, kako je divno provesti vreme izmedu tako srdacnih ljudi…izpod neba…uz opustenu atmosferu i odlicnu muziku na stejdjima. uzivaj u prirodi, miru i nadisi se cistog vazduha :D

  caooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :mrgreen:

 3. 3 Kašpar Kašpar
  19:24 - 1.01.2008

  Človek, srečno novo leto! :D

 4. 4 pokahontas
  19:36 - 1.01.2008

  da bi bil v naslednjem letu še bolj hraber ;) …ok, mi vsi :mrgreen: pa čim manj spama ti želim :oops:

 5. 5 Marija Marija
  19:34 - 2.01.2008

  Zelo lep post! Okusen do te mere, da se še Človeku v meni pocedijo sline, a kljub temu popolnoma nekaloričen in osvežilen kot lubenica. :D

  Ustvarjalno 2008!

 6. 6 Človek Človek
  19:43 - 2.01.2008

  Mica se ti ne zdi, da se preveč izgovarjamo na to, da smo konec koncev ˝samo ljudje˝ in se zaradi tega vrtimo v nekem začaranem krogu?

  Banana, ti še v BG ne moreš brez bloga jebemo? Hvala za pozdrave, od narave pa letos nič.. No ja bo jutri v lastni režiji :D

 7. 7 Človek Človek
  19:44 - 2.01.2008

  Kašper, hvala enako :D

  Poka ja vsem čimveč hrabrosti in eh, spama pa ni nikoli odveč :D

  Marija hvala za lepe besede :oops:

 8. 8 Ana
  00:23 - 3.01.2008

  blog se je zgodil slučajno….čist tak, iz neba padel :mrgreen: tell me about lastna režija! :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !