Tipične misli tipičnega natakarja, na tipičen Božični večer…

Kaj je tisto, kar leže na srce in iz spomina kliče nekaj kar ne obstaja?

Od kod občutek praznine, ki je hkrati obtežujoča in sladko osvobajajoča? Kako lahko pogrešam nekaj, česar ni?

Smo ljudje res tako nepopolni, da nam že vsak, popolnoma nepomemben in prazen namig vzburi misli in ˝srce˝? Kaj dejansko pomeni čutiti?

Je to tisto stanje, ko nekoga ali nekaj potrebujemo toliko, da nam oni sami niti niso pomembni, temveč nas zgolj naša ˝potreba˝ sili v dejanja in čutenje, ki eventuelno s časom izgineva?

Če sta veselje in žalost dražljajsko pogojena, od kod izvirajo dražljaji? Ali je za dražljaj dovolj notranji vzgib, ali pa je potrebna dejansko interakcija?

Je človek, ki je vesel ali bolje prekomerno vesel, se pravi srečen, bolj samodestruktiven, kot tisti ki je v enaki situaciji žalosten, če je dražljaj malenkosten ali enostaven?

Koliko ima pri vsem skupaj opraviti misel, da nekomu veselje, drugemu žalost?

V kolikšni meri se to odraža do sočloveka in kdo ima pravico odločati o tem?

Kdo si lahko brez posledic jemlje pravico do veselja, če s tem povzroča žalost? Je to odvisno od števila ali zgolj volje?

Kaj pomeni živeti z voljo do nesmisla? Kaj je dejansko smiselno? Je človek sploh kaj drugega kot žival, ki reagira na dražljaje in ima zmožnost reproduciranja le teh? Koliko veselja lahko posameznik sploh sprejme, glede na to, da se sam občutek potencira?

Ali pomeni Živeti izkoristiti vsak dani trenutek, ne glede na to koliko je nesmiseln, ali pa Živeti pomeni poiskati smisel danega trenutka, ter ga nato v popolnosti izkoristiti?

Je naš obstoj dejansko odvisen od samega nesmisla? Kaj bi se zgodilo, če bi ljudje zahtevali več, več od sebe in od drugih, vse tisto, kar nam pripada? Kako bi izgledal svet, kjer bi obstajala volja do smisla?

Zakaj ne morem razumeti veselja v Kiču, nekvaliteti, površnosti, izkoriščanju neukosti in zakaj se ravno sedaj to sprašujem, ko me čakajo gostje? :lol:

Dober večer. Vesel Božič želim. Kako smo? ….. Ooooo, to je pa lepo. S čim vam lahko postrežemo?

 • Share/Bookmark

58 odgovorov na “Tipične misli tipičnega natakarja, na tipičen Božični večer…”

 1. 1 pokahontas
  23:54 - 25.12.2007

  z deserdom :mrgreen:

  sam natakarji ste pa res tipični :roll:

  ;)

 2. 2 pokahontas
  23:56 - 25.12.2007

  typo…desertom …da nam lih neumna zgledala :lol:

 3. 3 Ana
  00:00 - 26.12.2007

  “ter ga nato v popolnosti izkoristiti?” – kaka popolnost neki… meni je že dost, da se o tem sprašujemo, modrovanje bi bilo seveda človeško, ampak tokrat zaradi noči, ki ima svojo moč usmerjam vso energijo v tiho kontemplacijo in širjenje zavesti skozi iskanje raznoraznih rešitev na ta razmišljanja :D

  ebemti, dec, BOŽIČ SE PIŠE Z MALO, for gad sejk! Uh, težko meni, res trpim poleg, ko to napako v dveh dneh zasledim 897041641517941451541354143 krat :mrgreen:

  kaj bi nehali omenjat ta praznik, ki je…kot sem omenila pri nori, kurba (to ni moja ugotovitev, ampak nekogršnja iz filma, sam mi je všeč).

  kaj ti sploh predstavlja življenje? k nečemu že težiš….izživljaš se nad sabo in nad njim…veš kaj je dobro, kaj slabo…sam ne mi se nagibat k temu, da je fino postat cinik, apatičen & CO. Ali pač se zasidrat v varen pristan enolične interpretacije sveta in smisla….ne govorim tebi osebno…

  notranji vzgibi usmerjajo naše misli…med drugim….dražljaj dobivas od okolice…si pa dopuščam možnost, da ga povzročijo te silnice pod kožo…zakaj pa ne…

  a ni tisto, kar pogrešaš, prav predmet poželenja…četudi nekaj še nisi izkusil ali posedoval… ker si lahko osmisliš občutenja in veš, da tisto nekaj poraja lepe občutke?

  kak lahko človek pametuje o smislu in nesmislu…živiš in se soočaš z življenjskimi izzivi, s samim seboj…celo življenje se privajaš na okolje, na dražljaje…akseptiraš t.i. dobro in slabo…veš, da “stvari” nikoli ne boš prišel do dna….se pa nagibaš k temu, da ti je čim lepše – to pa je relativno. gosti čakajo, morda jim za popestrive postaviš vprašanje, ali se zdijo sami sebi smiselni! :D

  UMETNIKU KIČ NI BIL NIKOL VŠEČ….razn tedaj, ko je obupal nad svetom ;)

  p.s.: a sem poskušala modrovat :mrgreen: PARDOOOON! :oops:

 4. 4 Ana
  00:02 - 26.12.2007

  moram se začet zgledovat po Poki…I see (mi bo lažje ) :mrgreen:

  p.s.: Poka, sej me lahk naučiš kako biti jedrnat, neej? en šnel kurz kaj praviš…. heh

 5. 5 pokahontas
  00:07 - 26.12.2007

  saj me je zamikalo razpisat se :mrgreen:

  ti kr piš :D ne rabiš bit nč jedernata ;) če te pa vseeno zamika pa ajd naj ti bo ;) en šnel kurs, pardons kurc :mrgreen: boma pa ja dale skoz ;)

 6. 6 Človek Človek
  00:10 - 26.12.2007

  Poka aneda smo, prov dolgočasni :mrgreen: KAj je z desertom?

  Ana… Say what? :lol: MA saj ni problem v przniku, problem je v tem, kar smo naredili iz njega… Poceni neglasbene kvazi pesmi, ki se poslušajo od kar je bil George Michael strejt, cel kup Cocacoline plastike v obliki debelega smrduha, neiskrene želje… Much a do about nothing, medtem, ko ne glede na to, da nisem kristjan (krščan? kaj je že razlika), mislim, da je to čas, ko ga je potrebno vzeti za čutenje, lepoto…

 7. 7 pokahontas
  00:12 - 26.12.2007

  ja saj si prašal s čim lahko postrežeš? :mrgreen:

 8. 8 Človek Človek
  00:14 - 26.12.2007

  Ana si sigurna da se piše z malo? Ker različni viri navajajo drugače, vem da je v sskjju z malo, samo…

 9. 9 Človek Človek
  00:14 - 26.12.2007

  Poka… aaaaa, kurz desertom? :D

 10. 10 pokahontas
  00:16 - 26.12.2007

  ja to boš pa ti vedel kaj je še ostalo na meniju :P

 11. 11 Človek Človek
  00:18 - 26.12.2007

  Jah to je pa odvisno od želja in potreb gostov… Nekateri so za lang :mrgreen:

 12. 12 nora nora
  00:19 - 26.12.2007

  zadetek žebljice na glavico….zdej pa res grem, ma sem komej zdej vidla to objavo…ok, nema veze, vem…lahko noč

 13. 13 pokahontas
  00:27 - 26.12.2007

  :lol:

 14. 14 Ana
  00:34 - 26.12.2007

  PRVIČ: novo leto in božič se pišeta z MALO. BOŽIČEK IN DEDEK MRAZ z veliko.

  DRUGIČ: ne mi omenjat Last Christmasa. Jebeš to. Zaj bi poslušala trubače :mrgreen:

  TRETJIČ: ja, to je čas, ko je vse tak…ja….toplo, svečkasto, prijetno, v krogu teh in onih….in zakaj bi se upirali vzdušju, ki prinaša dobro, lepo…ampak too much je navlake, zatorej pride do paradoxa, ko nočeš slišat o tem, ker ne deluje nič kaj iskreno….vse tako MUST BE…

  ČETRIČ: všečn je eden izmed mojih blogerskih kolegov http://erlend.blog.siol.net/2007/12/23/21/ (upam da nima nič proti omembi “kolega”, ker pač ste v mojih povezavah tako oklicani vsi)

  PETIČ: nič ni tak, kot se zdi.

  ŠESTIč: za vse smo si krivi sami. VSE SE DA, ČE SE HOČE. Čas za lepoto, čutenje, senzibilnost in čuječnost, povezovanje in spletanje srčnih vezi…to si bom vzela čas vse druge dni v letu. Zaj sem pač nasršena. Morda bom drugo leto manj ;)

  SEDMIČ: št. 7 je magično :mrgreen:

  OSMIČ: Poka. deal!

  devetič: sestra se mi je javla iz Pariza in končno sem nehala trpet na obroke. Napletla sem si najbolj grozn scenarij…zdaj smo vsi srečni.

  bolje da se poslovim počasi, kaj ;) zdi se, da bom blog mogla naslovit —> Človek: ANA SAY WHAT?!

 15. 15 Ana
  00:37 - 26.12.2007

  oz. DEDEK Z malo, MRAZ Z VELIKO :oops:

 16. 16 Človek Človek
  01:27 - 26.12.2007

  Ana sem prebral erlanda ja… Dobro piše ja ;) Predvsem veliko bolj razumljivo kot jaz, ki ne povem nič :lol: Konec je Božiča in Hvala Bogu, da je imel samo enega Sina… :lol:

 17. 17 NeMirna NeMirna
  08:51 - 26.12.2007

  Ja … božiča (evo Ana, samo zate) je res konec, ampak grenkoba ostaja … ravno zato, ker bo jutri pač spet vse enako! Hitro se pokaže iskrenost vsega izrečenega na božični večer/dan … kako fino je bilo par let nazaj, ko sem bila daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleč stran od tu! Bo treba ponoviti!

  Vseeno … želim vam mir!

 18. 18 Ana
  11:32 - 26.12.2007

  sej, iskrenost je vprašljiva, nemirna…od najblizjih domacih je se na svoje mestu, potem pa se vedno bolj oddaljuje od samega bistva…recimo prejemanje teh smsov…pa to je bila invazija, brez glave na pravem mestu. jaz je nisem poslala nikomur, ker enostavno nisem mela srca :D v vsakem smsu besede, ki so kar pokale po šivih od praznine in popačenosti: topel božič, prijetne misli, veliko ljubezni, toploh pogledov, izpolnitev sanj… :lol: No, pol sem dvema osebama naisala dokaj smiselno in iskreno in uresnicljivo posvetilo :mrgreen: In ta blogos me je cist razocaral: milijoooooooon postov na temo bozica. Glava me je bolela. Pa vsi tako raztneženi, polni miline in dobrote…v dveh dneh se je skozi medije zlila vsa pozitivna stran človeštva, ki se vmes ni vprašala, ali ne pretiravah v vsem tem povelicevanju teh dveh dneh…. Cakam na moj rojstni dan – recimo takrat se lahk razpisete :mrgreen: To je edini praznik, ki ima pravo vrednost :D

  NEMIRNA, HVALA ZA ŽELJO PO MIRU, ČLOVEK, GO WITH YOUR FLOW, POKA – šnel kurz on the way, JAZ PA SI GREM PO KARTO ZA BG. In moje počutje se že izboljšuje. Nemirna: iskrenost naj bo v tebi, pol pa jo širi še naokoli :P

  grenkoba ma svoj čar….75% dark chocholat zmaga ;)

  ja, Erlenda je tak sočn blogar….res prav uživam, ko ga berem….sam, sej ti, Človek, si tud kul, itak! :D

 19. 19 pika pika
  11:33 - 26.12.2007

  Hmm, mene pa tale božič, z malo ali veliko, prav nič ne tangira. Pravzaprav ne prav nič, ampak toliko, da se mi ne da aktivno igrat te igre. Če dobim voščilo, voščim nazaj, če je iskreno, toliko raje, vse ostalo pa gre nekako mimo mene. Smrečica stoji v otroški sobi, mala dva sta si jo okrasila sama. Darila so kupljena samo za njiju, ker jima še ne morem razložiti, zakaj bi vsi otroci dobili darila, ona dva pa ne. Se pa strinjam, da je utrujajoče to bombandiranje kiča in kvazi želja. Posebej “všeč” so mi tiste poetične želje, grrrr! No, konec koncev sem prišla do tega, da me vse to še kako tangira…V bistvu bolj ob novem letu. Do takrat bomo pa iztošili to temo,a? In bomo “spucani” zakorakali…v isto reko dalje. Okrog nesmisla-odvisno je od trenutka, v katerem ga obravnavamo. Lahko je že cez uro ali mesec zelo smiselen.

 20. 20 Ana
  11:45 - 26.12.2007

  “Posebej “všeč” so mi tiste poetične želje, grrrr! ” – točno o teh sem mislila :lol: Eh novo leto je čist fino…življenje gre naprej, pri b-ju pa se vse zaustavi, smejka, objemka, lupčka… Ta je všečna ja, kot je dejal Č, hvala bogu, da ima samo enga sina :twisted:

 21. 21 katja
  14:54 - 26.12.2007

  super zapis!

  dej, prnes enga martinija zdej. pa nehi jamrat ;)

  hehehehe.

  ti si dbest človek :)

 22. 22 ninaa ninaa
  18:05 - 26.12.2007

  si ti kelner? :O

  kar se tice zapisa…zgleda da nam zadnje dni vsem po glavi hodijo podobne misli, ker nas okolica posiljuje s carobnostjo, ki mora biti srecna- ne glede na to kaj naj bi to pomenlo..

 23. 23 Človek Človek
  18:54 - 26.12.2007

  Katja Martini? Potlej sem pa jaz danes narobe nabavil :mrgreen:

  Ninaa… Tudi kelnar ja…. v bistvu marsikaj počnem :D

 24. 24 anka anka
  19:08 - 26.12.2007

  Na Bled prid. Je megla. Ko se z avtom vozim po ceti si vetrobransko steklo malo zakrijem s senčnikom(da ne vidim lučk), čestitk nisem poslala(ni blo časa) sem se morala včeraj vsem po telefonu upravičevat(bolje da jo pošlješ),daril tudi še nisem kupila (bodo dobili, ko bom imela dopust in se stem izognila širšemu krogu ljudi, ki mislijo, da bi morali kaj dobiti, smrekce nimam zaradi mačka ker je nor, živim stran od starih staršev, tako da mi ni bilo potrebno k polnočnici, in je bila stvar rešena. Za tebe pa tako ali tako ne vem zakaj se sekiraš, ker še kršen nisi oziroma si čisto nekaj drugega, a ne. Vem, da si napisal celo zgodbo, ampak v čem za vraga je sploh problem? Mogoče v tem, da se malo preveč obremenjuješ s stvarmi, ki sploh niso pomembne. Vsaj za mene ne.

 25. 25 Človek Človek
  20:09 - 26.12.2007

  Anka že ko sem pisal, sem vedel, da bo nerazumljivo…

  Kaj je problem sprašuješ? Problem je v tem kaj se dogaja okoli nas, oz. v tem pisanju okoli mene. (se je)… Ljudje se še vedno zabavajo na pesmi, kot so NA božično noč, se napijajo kot živali, si poklanjajo neosebne plastične predmete, brez estetske vrednosti, se obnašajo kot drhal ači truma ovac, ko je spuščena na planjavo.. Je to smisel življenja, da čakaš nek kvazi praznik, ki ti ga je nekdo zaradi lastne ideologije vsilil, da se potem izživljaš nad samima seboj?

  In ko tako razmišljaš med množico tistih, ki se vesele okoli tebe na to glasbo in na tak način, se pač sprašujejš, kje je smisel vsega tega, zakaj moram biti osamljen v tej situaciji, če ljudem in sebi želim dobro? Ker želim več kot sranje, ki je na pladnju? Zakaj se moram umakniti jaz? Ko se nahajaš na takem prostoru, takrat se šele resno zaveš svoje nepomembnosti in osamljenosti, se počutiš kot dejansko vesoljec med ˝ljudmi˝, ki si ne žele dobro, ki so na ravni na pol primatov in dražljaji za njihovo zabavo lahko izvirajo že iz tolčenja po pokrovki, vsak praznik in vsako leto enako, ter znova…

  In takrat se zamislim, ali imam lahko sploh rad ljudi, če oni ne marajo sebe? Zakaj bi se trudil? In takrat izgubljam del sebe…

  Ma ja sej veš, zbloda človeška… :lol:

 26. 26 anka
  21:26 - 26.12.2007

  Nisem vedela, da ti gre tako slabo. Bo mogla Pokljuka past.

 27. 27 kiara kiara
  12:05 - 27.12.2007

  ma veš kaj, človek, te razumem. res je vsesplošno “stanje duha” tako, kot pišeš, a zdi se mi,d a se vseeno da kaj narest. nenazadnje smo MI tisti, ki kreiramo realnost, ki jo živimo.

  zdi pa se mi, da je odgovor na to, kako preseč “bolečino” ob tem, zelo preprost – poiskat ljudi, ki govorijo in razumejo isti jezik kot ti..;)

 28. 28 irenca irenca
  15:01 - 27.12.2007

  Človek, a prideš?

 29. 29 pika pika
  15:56 - 27.12.2007

  @človek, spet si napisal tisto, kar bi želela, če bi znala, in če bi mi besede lahko opisale trenutno stanje, ki pa ni zaradi božiča, ampak zaradi situacije, v kateri sem že tretji dan in mi je vsaka ura bridko dolga. Ti ne razumeš ljudi, ki so zadovoljni z drobtinicami, jaz vegetiram z ljudmi, mimo katerih življenje teče in že davno nimajo več želje, da bi se vsaj ozrli k toku. In mi počasi in vztrajno srkajo energijo. In da je stvar še bolj grozljiva, je tu zraven skoraj dve leti stara punčka, ki še ni “padla” v njihov film, njene potrebe so še prvinske in nepokvarjene. Pa se nihče ne zmeni zanjo. Ko zahteva pozornost na edini način, ki ga pozna, je zavrnjena in kaznovana. Ob tej situaciji mi je vseeno za vse patetične želje, žure,praznike…,enostavno ne morem se načudit ljudem.

 30. 30 pokahontas
  17:45 - 27.12.2007

  Č. sori za neumesen komentar :oops:

  @Irenca: what the heck is wrong s tvojim blogom? :???: …od kar imaš spremenjeno vizualijo me ne mara :( (ne morem komentirat sploh) ;)

 31. 31 irenca irenca
  17:51 - 27.12.2007

  šit, pa to se vsi pritožajujejo, jst pa ne znam naštimat ničesar, ker sem tehnični retard, damn it…

 32. 32 irenca irenca
  18:23 - 27.12.2007

  aha, tema je bla kriva… no, v glavnem a Da Man pride? :)

 33. 33 remmybostjanski remmybostjanski
  20:18 - 27.12.2007

  Zakaj obstaja tako veliko šal o policistih, kar nekaj o duhovnikih ter ribičih in lovcih, skoraj nobene pa o natakarjih/kelnarjih? Is their life really so fucked up? Or is the reason that every third person worked as a waiter/ess once is his/her lifetime? Najlepše jih je nametati postreščkom v obraz – itak ne razumejo.

 34. 34 1danica 1danica
  10:37 - 28.12.2007

  Ali pomeni Živeti izkoristiti vsak dani trenutek, ne glede na to koliko je nesmiseln, ali pa Živeti pomeni poiskati smisel danega trenutka, ter ga nato v popolnosti izkoristiti?

  Ker je življenje, ravno tako kot Življenje, iz samih trenutkov narejeno, je najbrž najbolje vsakega od njih kar najbolje preživeti. Potem pa iščeš ravnovesje – a si pripravljen toliko in toliko trenutkov potrpeti za to, da boš toliko in toliko drugih preživel lepše, kot bi jih sicer?

  Ali pa enostavno pustiš, da te trenutki, taki kot so, peljejo s sabo in so enkrat taki in drugič drugačni.

 35. 35 Človek Človek
  14:47 - 28.12.2007

  Anka ja.. Čimprej :mrgreen:

  Kiara saj to počnemo ko smo ˝frej˝, ampak zadnje 14 dni ni tega na vidiku…

  Irenca kam?

 36. 36 Človek Človek
  14:49 - 28.12.2007

  Rommy, kaj pa je tole:

  Natakar prinese gostu zrezek. Ta se pritoži: “Ta zrezek smrdi po žganju.” Natakar stopi 2 metra stran in vpraša: “A še vedno?”

  Need I say more to you dummybostjanski?

 37. 37 irenca irenca
  14:50 - 28.12.2007
 38. 38 Človek Človek
  14:52 - 28.12.2007

  1danica, se pravi pasivnost je odgovor? Neee, ne sme biti tako, človek živi svoje življenje, zato ga mora Živeti…

 39. 39 Človek Človek
  14:53 - 28.12.2007

  Irenca,aaa, na želost ne bo šlo, delam, kaj pa drugega….

 40. 40 irenca irenca
  14:59 - 28.12.2007

  ma neeeeeeee!!! Kok brezveze… :(

 41. 41 Človek Človek
  15:01 - 28.12.2007

  a zej sem pa še brezveznik? :lol:

 42. 42 pokahontas
  15:05 - 28.12.2007

  a dej č. ne seri, še jst bom uletela mal bacile trosit :mrgreen:

 43. 43 Človek Človek
  15:08 - 28.12.2007

  Poka, od kod taka agresija? :mrgreen:

 44. 44 irenca irenca
  15:09 - 28.12.2007

  nisi ti brezevez, brezeveze je to da ne morš pridt pa sami fajn bodo prišči – nimfa, fras, london, zloba, ludve, cyco, blazz, nina, katja, irenca, irenca in irenca :D

 45. 45 Človek Človek
  15:12 - 28.12.2007

  A res? Hm… No ja, mogoče pa jest nisem najbolj fajn za vse ;) (a na kaj namiguješ človek? Ma neee, niti neee :mrgreen: )

 46. 46 pokahontas
  15:14 - 28.12.2007

  madona si občutljiv :P

 47. 47 irenca irenca
  15:16 - 28.12.2007

  tečnoba do groba :P

 48. 48 Človek Človek
  15:16 - 28.12.2007

  Ja Poka res je.. Jaz sem zaka ranljiva, občutljiva romantična dušica :mrgreen:

 49. 49 pokahontas
  15:17 - 28.12.2007

  pol pa ulet, da ti na dušo popihamo :mrgreen:

 50. 50 pokahontas
  15:19 - 28.12.2007

  sam mene zmer bl kuha Irena :( …upam da je pri tebi raincheque zadovoljiva valuta :oops:

 51. 51 Človek Človek
  15:20 - 28.12.2007

  Irenca zakaj si tečnoba? :lol:

  Aha aha, Poka ti boš zatajila, mene pa takole pljuvaš, sramuj se! :P

 52. 52 pokahontas
  15:23 - 28.12.2007

  jah od hudga vročino dobivam in pot potim :(

 53. 53 Morska
  15:28 - 28.12.2007

  Včeraj sem se s kolegico zmenila na Prešercu… napačna odločitev.. komaj sem se prebila do nje skozi množico že dokaj opitih ljudi, ki so poslušali Olija Dragojeviča. Ko sva se vračali okrog 23h po isti poti, so vsi bili tako hudičevo dobre volje, da so peli, se objemali in je vse zgledalo, kot bi se res imeli radi. Midve sva jih mal prekleli, se nasmejali in šli dalje. No jaz sem pripomnila, da bi tako rada videla, ko bi se tako vedli brez alkohola v riti, ki je se v takem stanju preseli na ramena :) Vsak zna pijan početi stvari, ki jih ne počne vsak dan, naj to počne trezen in zavestno, pa ga bom občudovala. Sicer pa… v cilju, da sama sebi ne povzročam gnusa ob vprašanjih, zakaj hudiča je tako kot je, se osredotočam na tiste ljudi, ki me bodo “naskočili”, lupčkali, mi peli in podobno tudi 03. januarja in vse ostale dni v letu. :)

 54. 54 1danica 1danica
  15:32 - 28.12.2007

  Neeeeee, pasivnost ni odgovor. Hočem le reči, da je možno prvo, drugo, tretje ali pa še kaj sedemnajstega. Vsak nekoliko po svoje…

 55. 55 irenca irenca
  15:34 - 28.12.2007

  bom lekadole prnesla s sabo :)

 56. 56 Človek Človek
  16:24 - 28.12.2007

  Morsja tretjega bo vse kot dvajsetega… Nihče nikogar ne bo več poljubjal, se veselil, klical, ampak gledal kako ga bo s komolcem izrinil iz igre… ;)

  1danica, vsak po svoje nas je prineslo sem kjer smo, po moje…

 57. 57 Morska
  18:27 - 28.12.2007

  To sem hotela povedat :P Zato komaj čakam 03. :) Raje vidim, da me kdo s komolcem kot pa da bi me rad s komolcem, pa me samo zato, ker je kurčev december, objame :)

 58. 58 Nora
  18:53 - 28.12.2007

  Ma ja itak, mi je vsec tako, lahko bi tud mene ze enkrat eden s komolcem. . . al s cim drugim :mrgreen:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !