Bložič 2007 – Epilog

No tako, pa je mimo. Ali se je tresla gora in rodila miš, ali pa je bil to res nek prvovrsten dogodek, pa je dejansko nepotrebno vprašanje. A vseeno se bom k njem vrnil na koncu.

Najprej naj vse skupaj še enkrat lepo pozdravim, mater vas je bilo fino ponovno srečati ali pa na novo spoznati. Kako čudovita druščia se je zbrala na kup, da mi kar nekaj časa ni bilo vse jasno. Pa Babe. Huh koliko lepih deklet je bilo na kupu, a poljubčkal sem zgolj prijatelja in DJa Željkota na koncu, kot se pač pozdravljamo. Ampak pozabil sem omelo. Pozabil sem veliko stvari, predvsem daril, ampak tako to pri meni gre. Še vedno so vsa tu. Jih dobite ob priliki.

Ko sem se v soboto odpravljal v Ljubljano dejansko nisem vedel kaj naj pričakujem. Cel čas od nastanka ideje me je begalo, kaj in kako bo, saj večine ljudi nisem poznal in zanimalo me je koliko nas se bo sploh zbralo. Na poti sem pobral Kašparja in ga vlekel s seboj po trgovinah, kjer sem končno kupil tudi rokavice, ki sem jih že kar nujno potreboval.

Pod plastiko so bili skriti sami znani obrazi, Volk, Zloba, Fetalij, Pi.Roman, Kandela, Pokahontas in po moje še nekdo, nisem pa siguren. Tako kot nisem siguren za večino večera. :mrgreen:

V notranjosti pa sta čakala BoštjanZ. in njegova spremljevalka. Boštjan je prinesel izdelane Name Tage, katere so nekateri takoj izrabili za ˝umetniško˝ izražanje. Po kratkem klepetu sem moral pripravljati vse potrebno za zvok in nesebični prvo prišleci so se izkazali kot nenadomestljiva pomoč. In sledil je že prvi šok. Mešalna miza ne deluje. Nastala ne manjša panika, saj je sobota zvečer in jasno mi je bilo, da bo težko priti do željenega. Z lastnikom Robijem sva vrtela telefone in končno sva dobila nekega njegovega prijatelja iz Argentine, ki je tudi DJ, da je prinesel mešalno mizo in playerja. V tem času so se prikazali še drugi, prav tako nastopajoči.

Tukaj bi se rad ustavil za trenutek. Najprej bi se rad zahvalil Ani in Bojanu (Dionna Dim) ter Slavenu in Azri (Mojo Hand), za ponujeno roko in brezplačen nastop, kar je danes redkost. To so storili za nas blogerje, kar pa se je izkazalo zazmoto, saj očitno nismo imeli moči za 20 minutni nastop obeh skupin, ki sta ˝žrtvovali˝ svoj večer za nas. Takrat sem postal rahlo žalosten. Seveda to ni glasba, ki je namenjena zabavi in šršemu krogu poslušalcev, ampak ravno nohtov vam pa tudi nismo pulili.

Odlična nastopa in odlični ljudje, katere bi osebno ˝zavil˝ v drugačen paket in drugačno vzdušje in upam, da bom to priložnost tudi dobil in se jim oddolžil za storjeno.

Nato smo pričeli ˝s programom˝. Ampak očitno tehnika ni bila prijazna do naše zabave, saj nismo mogli usposobiti mikrofona in glasbe hkrati, ker nismo imeli primerne mešalne mize, ker je kot že rečeno, tista prava dobila PMS in se odločila ravno ta večer ne delovati. Zaradi tega smo komaj podelili čudovito torto, ki sta jo pripravila Pi.Roman in Kandela za rojstni dan tistim, ki so praznovali ali v naslednjih dneh praznujejo. Čudovita gesta, ki se je zaradi slabe organizacije malce izjalovila, prav tako kot celotno povezovanje programa in srečelova, ter drugih stvari.

Zato je bilo vse skupaj prepuščeno na milost in nemilost DJa, ki je poizkusil zadovoljiti čim več okusov, tudi z željami, ki so bile podane. Kdor je ni izrazil, je ni dobil.

Vsi smo čakali karaoke, a prijavila sta se dejansko dva, in ker je bilo vse skupaj zopet odvisno od mešalne mize, smo čakali, če se bo še kakšna duša odločila smešiti, da bi povezovali vse kable in iskali rešitev. Vendar se to ni zgodilo, kar niti ni bilo tako začudujoče, saj ni bilo tistega pravega sproščenega vzdušja, katero mislim, da ni nastalo zaradi pomanjkanja povezovalca ali moderatorja. Ampak ni kaj, stvari se nismo lotili ˝profesionalno˝, v samo zabavo smo vložili ravno toliko sredstev, kolikor smo si lahko privoščili, ali bolje rečeno, še malce več.

Če bi imel več denarja, bi zadevo speljal popolnoma drugače, vpletel bi ekipo, bo se lotili zadeve kot se ˝šika˝ in obljubljam, da bo popravni izpit sigurno bolj primeren tistemu, kar nam pripada.

Dejansko smo vse skupaj namenili zgolj ˝spoznavanju˝, saj nismo vedeli kaj se bo zgodilo, koliko nas bo dejansko prišlo in kdo dejansko smo. Sedaj vemo in sedaj vemo, da se splača za vas potruditi.

Ampak šele spomladi, zunaj, ko bo topleje in nas Kadilski zakon ne bo omejeval. In bomo lahko pekli in pili in peli. Mogoče delali tudi prevale. Sedaj ko sem vas spoznal, vas cenim še bolj.

In koga sem spoznal? Po moje vse. :mrgreen: Ali pa tudi ne. Res ne vem. Ne spomnim se najbolje vsega. Malce mi manjka.

Mater koliko Bab je bilo na kupu. V prvi vrsti naj se zahvalim The Babi Zlobi, ki je nesebično ponudila pomoč pri razdeljevanju oznak, ki jih je kasneje porinila v roke Švabi. :lol: Švaba upam, da ti to ni pokvarilo večera, vem, da ji nisi mogel reči ne.. Kdo pa ji lahko. Hvala tudi vsem Babam, ki ste izdelovale okraske, hvala Pokahontas, ki mi je pomagala pri iskanju lokala in dogovorih, hvala Ireni, ki me je prijela za mojo koščeno rit, hvala Simoni, ki mi je rekla, da sem čudak, hvala Ani za darilo, ki ga moram vrniti, hvala Nimfi za uslugo, hvala Katji in vsem, ki smo plesali, hvala vsem dekletom in Ženskam, ki ste izgledale čudovito.

Ampak vam zamerim, ker nisem dobil lupčkov. :lol:

Hvala rbnušiču za košer vino, hvala Kandeli in Pi.Romanu za Absint, hvala Radotu za 1500 daril, ki so ostala, hvala Chefu, ker je zapustil lokal :lol: , hvala Fetaliju in Cycotu za rundo, hvala vsem ki ste prišli in hvala Željku, da nam je vrtel in hvala Anki, ki nas je lovila v okvir. hvala bogu, da sem preživel.

Metelkova pa me žal ne bo videla še kar nekaj časa, saj se mi je zopet zameril njihov pogled na ˝underground˝, ki postavlja vse glasbenike in celotno ozadje v nič, ker dopuščajo, da pijani ljudje ležijo na odru. Hvala Jackotu za stanovanje in vsem prijateljem in prijateljicam, ki ste prišli na obisk, ampak sedaj, pošteno povedano, bi se pa rad malo pomojal, ampak me muc ne mara, ker me ni bilo dva dni… Preklet egoist. Jaz, ne on.

Še enkrat vesel sem, da sem vas spoznal in z veseljem bi se z marsikom povabil na pijačo, sicer nekih kontaktov na žalost nisem jemal, ker tudi ne bi vedel, kam naj jih zapišem. Danes mi je jasno, da je za to namenjen telefon, vendar to pomeni, da bi moral vedeti kdo je kdo :mrgreen:

Let the spam begin. :lol:

Ps.: Fotografije, ki so nastajale pred toaletami bodo v najkrajšem času urejene, verjetno jutri, ko se bom oglasil pri Anki.

Pps.: Se opravičujem vsem, ki jih nisem omenil in ker nisem linkal, samo potem bi pisal do petka. :mrgreen:

 • Share/Bookmark

112 odgovorov na “Bložič 2007 – Epilog”

 1. 1 Pi.Roman Pi.Roman
  21:15 - 17.12.2007

  Prvi!

 2. 2 Človek Človek
  21:15 - 17.12.2007

  Uh ja, skoraj pozabil – Luka hvala za grafično izdelavo nametagov… :D

 3. 3 Ana Ana
  21:16 - 17.12.2007

  zelo mi je všeč, da si omenil darila, ki jih še moraš oddat :mrgreen: ni mi všeč, da se ne spomniš lupčka…ajajajaja. aja, ker je bilo samo na lice ;) zelo me veseli, da sem prišla tja, med vse vas…ampak me ne veseli, da se nism počutila, kot bi se morala (od bložiča dalje bolana all the way) fajna glasba. tista v živo tudi, no, moram priznati da sta Slaven in Azra šla nenormalno v uho, bi ju kr mela na mojem rojstnem dnevu :mrgreen: Kar se tiče Ane pa…malo drugače bi si mogla zamislit performans oz izbor pesmi oz način izvedbe, ker je bilo too much težko. Ima glas, ni kaj, ampak pač…sicer pa oboje zelo doživeto ja…

  kot rečeno, naokrog razglašam, da rabim afterparty…nujno.

  aja, šefe, muchas gracias tebi & Poki za organizacijo!

 4. 4 Ana Ana
  21:19 - 17.12.2007

  pi.roman…v čem prvi? če si mislu prvi s komentarjem, si se pošteno zmotu, ker sem jaz prva, sam pač…predolgo sem pisala pa pa…si me nehote šibnu :mrgreen: ko me je Fetalij vido, je rekel: Oo, lej našo največjo spamerko. – Žalostno a ni ;)

 5. 5 Človek Človek
  21:22 - 17.12.2007

  Pi:Roman, bravo :lol:

  Ana, ja na lička ne štejejo :lol: Ja sem videl, da nisi bila v elementu, kaj češ, tako to pride.. Boš pa drugič toliko bolj ;)

 6. 6 Pi.Roman Pi.Roman
  21:22 - 17.12.2007

  Ana, ko sem videl poziv za spamanje, sem moral. :mrgreen:

  @Človek: Stari, ti si car. Še enkrat hvala za vse. Za pomladno žurko se pa z Blazzem združita, baje ima pri idrijskem županu nekaj v dobrem. :D

 7. 7 chef chef
  21:23 - 17.12.2007

  Bilo je grozno :)

  Se vidimo v naslednji vojni!

  Aja… jaz sploh nisem opazil, da bi bilo kaj narobe… pa zdaj ne vem – a res ni bilo opaziti, ali je bilo pa to zaradi mojega psiho-fizičnega stanja, haha.

 8. 8 ninamalina ninamalina
  21:26 - 17.12.2007

  jaz bom rekla samo.. “we’re not worthy, we’re not worthy!”

 9. 9 Človek Človek
  21:27 - 17.12.2007

  Pi.Roman, mi bo še nerodno… Aha z Blažem? Ok, se bomo povezali… ;)

  Chef, saj smo skivali, kolikor se je dalo, čeprav tebi ni bilo treba skrvat :lol: Vsa čast, dober si bil ;)

 10. 10 katja katja
  21:28 - 17.12.2007

  denis, hvala ti za suuuuper žurko! polubčkali se tut nismo, pa drugič…. hehe, sej js tut nisem v resnici bila na metelkovi….so mi povedali. kako sem domov prišla, pa tut ne vem, čeprav sem kao vozila..ajajaj.

  no, se kmal vidmo ;)

 11. 11 Človek Človek
  21:31 - 17.12.2007

  Katja me veseli, da si se mela fino fajn, samo a veš da ni bilo opazit, da se česa ne boš spomnila… Dobro glumiš ;)

 12. 12 Ana Ana
  21:32 - 17.12.2007

  Človek…iskal si vraga, zaj ga boš pa res dobil, I promise…ob prvi priliki…..če misliš sedaj na to odgovorit “Ana say what” in poleg še “lol-at” ti kr…ampak ja… :twisted:

  ti raje drži pesti, da jaz jutri dobro odšejkam. zamisli si, da bi še tam na bložiču kaj poskušala, pa sej bi se zgrudla na tla :lol:

  Pi.Roman – naj ti bo ;)

  No, zadeva je tako udarna, da bomo ob naslednji priliki zasedali Breaking news na velikih Tvjih :mrgreen:

 13. 13 šuši šuši
  21:35 - 17.12.2007

  super si se to potrudil, ponosna nate. Če pa ti ni bilo dovolj, da sem ti vsaj dvakrat rekla, da si bil drugi najbolj seksi dečko v prostoru (mašinca je zame vedno prvi), pa si tudi brezvezen ;)

  Res ti je uspelo izpeljati fenomenalen dogodek in blogerji ti bomo večno hvaležni ;) Zdaj pa bom s še večjim veseljem čakala pomlad!

 14. 14 mojcas mojcas
  21:36 - 17.12.2007

  Jaz sem te tut ziher polupčkala…sem bla spet v i-love-everybody razpoloženju. sicer se ne spomnim, da bi te, samo bi blo verjetno čudno,če ne bi ravno tebe, ko pa sem že skoraj vse prisotne :oops:

 15. 15 mojcas mojcas
  21:36 - 17.12.2007

  Aja…itak…pa HVALA TI za tale dogodek! Pa vsem, ki so ti pomagali!

 16. 16 lonDON lonDON
  21:37 - 17.12.2007

  Stari, na zalost res nisem mogel priti, sem pa ze izvedel iz prve roke, da je bilo super! Bravo!!

 17. 17 jacko
  21:41 - 17.12.2007

  huuh..a je kdo kej monitor vidu..moj..zadnjic so ga baje videl tm pr wc-ju k so se neki slikal…se kr sm brez:)) Denis pozabu si…ne modrc ni tvoj..aja kapo si pozabil tukaj…pa vrjetn se še kej najde:) ja fajn je blo,ni kej…babe pa mjuza sploh…se kdaj..

  p.s. Ireni hvala za cigarete na metelkovi,priloznostno vrnem…

  lp_vsem

 18. 18 Človek Človek
  21:43 - 17.12.2007

  Ana, say what? :lol: :mrgreen:

  Šuši, očitno sem res brezvezen :mrgreen: Ampak jest bom tudi komaj čakal kar se tega tiče pomladi, ker bomo še bolj sproščeni in se nam ne bo potrebno izgubljat naokoli ;)

  Mojca pozabila si, res :( Skregan :lol: In ni za kaj, ste vredni še veliko več ;)

  London, drugič pa resno prever datume, pa bomo magari prestavili sam dogodek, da se dobimo ;)

 19. 19 Človek Človek
  21:45 - 17.12.2007

  Jacko kapo? Rogove kar Dajani nabij :lol: Aja saj res, Irena, kako noga? :D

 20. 20 mojcas mojcas
  21:50 - 17.12.2007

  Ah ne, zdaj vem…pred tistem sem te napadla, ko sem vsem razložila, da sem zaradi tebe prišla na Blogres… :D

  Kapa? Roberto (rbndusic) je zgubu kapo nekje. Taka temna, z mal šilta, on pravi, da je trendy :D

 21. 21 Kašpar Kašpar
  21:54 - 17.12.2007

  Super je blo!

  Hvala za prevoz :D

 22. 22 šuši šuši
  22:03 - 17.12.2007

  človek…naslednjič umremo skupaj :D mogoče celo ne bom plesala :D

 23. 23 Mr. Mojo Mr. Mojo
  22:05 - 17.12.2007

  Dvaindvajseti! Anywayz, žur je bil res super. Polovice se sicer ne spomnim, vendar bom zaupal feelingu. Po Metelkovi smo se zgubili. Sorry za izostanek na after-after-afterju, šel sem še na eno kavo v Simplona pa domov. Zaradi organizacije se ne sekiraj, dobili smo 1000x več, kot smo pričakovali :)

 24. 24 Človek Človek
  22:13 - 17.12.2007

  Šuši, kar tako pa ne bomo umrli… :mrgreen:

  Mojo, me veseli, da ti je bilo kul, spomin nam po moje vsem peša. :mrgreen: After, po afterju od afterja, pa je bila šara kot dolgo ne :lol:

 25. 25 vasijav
  22:18 - 17.12.2007

  res si se oz. ste se potrudili! respect! torej.. naslednjic piknik? :D

 26. 26 katja
  22:31 - 17.12.2007

  eh, ne…js taka sem, kadar sem adijo…still me….je pa res da sem kadila lahke čike…vse dokler nisem domov uletela…poj se pa res ne spomnim več.

 27. 27 pokahontas
  22:33 - 17.12.2007

  Č. men je blo full fajn komandirat te :D

 28. 28 Človek Človek
  22:36 - 17.12.2007

  Vasija, piknik ja, mislim, da je bolj primeren za nas, kjer se bo dalo več klepetat in traparij počet… :mrgreen:

  Katja, dobr dobr, jest zase sedaj po slikah vidim, da ni realno, če bi se vsega spomnil :lol:

  Poka, verjamem, da ti je ugajalo :P

 29. 29 zloba zloba
  22:39 - 17.12.2007

  Zloba se zahvaljuje tebi, zelo ponižno in iskreno. Listke pa je poturila Volku, ki ni upal oporekati, ker je bila nikotinska in alkoholna kriza velika. Kaj sta imela z Bubo, pa se meni ne sanja:)

 30. 30 teoo teoo
  22:41 - 17.12.2007

  Stari, jst bi te polubčku, sam pomoj to ne bi glih kul izpadlo :D

  Drugače pa je blo vse ok, le bazen s šampanjcem, kjer bi plesale izbrane dekline, indijski catering, divje leve na verigah in Borisa Kopitarja, ki bi povezoval zadevo sem pogrešal… ma take malenkosti rade volje odpustim:)

 31. 31 pokahontas
  22:45 - 17.12.2007

  a tebi ni? :mrgreen: jaz sem se to bolj tebi prilagajala ;)

 32. 32 Človek Človek
  22:45 - 17.12.2007

  Zloba a tako si to zakuhala? Ja dobr dobr, Švabe je bil kar malo žalosten zaradi tega po moje… Ampak Mojo je pa vzel vse kar je ostalo in kolikor sem videl jih je nosil na Metelkovi okoli vratu :lol:

  Teo, ja verjetno bi, ampak sej ni važno :lol: Za te malenkosti pa bomo drugič sigurno poskrbeli :mrgreen:

 33. 33 Človek Človek
  22:55 - 17.12.2007

  Poka, da nav pokal :lol: Še na after nisi upala :lol:

 34. 34 pokahontas
  22:57 - 17.12.2007

  kak ne, sej sm bla …sam after, after party, je bil pa že mal preafter za mene in mojo migrensko glavo :P

 35. 35 Človek Človek
  23:05 - 17.12.2007

  mevža :lol:

 36. 36 Sovica Oka
  23:20 - 17.12.2007

  Super, super, super! Hvala! ;)

 37. 37 Jazzy Jazzy
  23:27 - 17.12.2007

  vse je bilo kul..skupaj s tabo ;) naslednjič bo še boljše, ker se zdej že velika večina pozna ;)

  aja kar se pa lupčkanja tiče, bi ti mogu mene glede na to,da sem ti kapo za mozolj prinesla :D

 38. 38 Človek Človek
  23:36 - 17.12.2007

  Huh ja Jazzy, takrat sem bil šew trezen in si verjetno nisem upal :oops:

 39. 39 Človek Človek
  23:37 - 17.12.2007

  Sovica, prosim, prosim, prosim :mrgreen:

 40. 40 Mr. Mojo Mr. Mojo
  23:42 - 17.12.2007

  Ja, pizda ste se razpričali… pustte me delat! :mrgreen:

 41. 41 Človek Človek
  23:47 - 17.12.2007

  Mojo pa sem jim reku, da malo bolj potiho in da te bojo zbudil :lol:

 42. 42 don barkL don barkL
  00:08 - 18.12.2007

  Zdej si se mal zajeb**, ker večina folka sploh ni vedlo do tvojega posta za vse tiste napake in je bilo že tako ali tako KUL. Res zakon je bilo, svaka čast za idejo in organizacijo. CU soon. ;)

 43. 43 Človek Človek
  00:13 - 18.12.2007

  Barkl v tem je sigurno nekaj resnice, vendar sem rad samokritičen in odkrit, ker mislim, da je to edini način, za neko dolgoročno prijateljstvo z ljudmi ki so kul, kar Blogerji nedvomno smo. CYA :mrgreen:

 44. 44 don barkL don barkL
  00:36 - 18.12.2007

  Morda sem se nerodno izrazil ( :D ), hotel sem poudariti, da kljub po tvojem mnenju “slabši” oz. nepopolni organizaciji, tega ni nihče opazil in za vse nas je bila organizacija 100% odlična.

 45. 45 irenca irenca
  02:01 - 18.12.2007

  Ja srceeee!!! :) Ej meni je bilo res, res, res fino, pa hvala ti, da se ti je vse skupaj ljubilo spelajt! ;) In res si bil lep :D

  Mojo cifro pa mislim, da bi ti moral imet :) Aja, noga je bolš, sam mal modra je :) jebemumaterinsvepospkukretendebilnidabimuvsiudjenajprejzgnilipotempašesplesneli! :D

  In da, evo ti (še enga) lupčka- *! :)

 46. 46 simm simm
  02:23 - 18.12.2007

  Denis, ti si rojen organizator! Komplimenti!!! Hvala ti za trud in zaupanje … zdej je vsaj jasno, kdo je res “ČUDEN”!

 47. 47 katja
  02:37 - 18.12.2007

  in to je še treba dodat…res si bil hudo seksi ;) ne, resno. odličen outfit.

 48. 48 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  06:40 - 18.12.2007

  človek, no worry, madafakin zakon je blo :D hvala kurcu da ni blo karaok, bi si jst še kšno bruko več naredu :lol:

  aja, btw, jst sm do zdej živel v prepričanju, da karaoke so ble, pa da sm jih zamudu…

  zginu… :lol: teb je pa res zadogajal, huh? :D dobra, dobra :D

  ma ne, ti bom razložu ko se naslednjič vidmo, mislim pa, da se da sestavt, kje sm biu in kaj sm delu :D

 49. 49 Karmen
  07:11 - 18.12.2007

  Denis, zame, ki nisem party animal, je bilo odlično. Veliko ljudi se vas je nesebično potrudilo za to zabavo. Sploh ni pomembno, kaj je šlo prav in kaj narobe, to je treba znati ceniti.

 50. 50 pika
  10:36 - 18.12.2007

  Človek, še enkrat “javna” pohvala :-) . Mislim, da je bilo odlično pripravljeno, glede na časovne in finančne zmožnosti. Kdor je želel, je lahko odnesel s sabo vsaj nekaj dobrih vtisov. V bistvu je bil namen Bložiča zabava in spoznavanje obrazov, ki sicer sedijo za tipkovnico in nas kratkočasijo, navdihujejo, karkoli že. Kdor je pa mislil, da bo prišel in našel zastonj porcijo “zabavajte me”, je pa, ja, najbrž malce razočaran. Pokahontas, zate mi je žal, da si uletela ravno, ko sem bila v “vroči” debati z Zlobo in Aljažem, potem sem te pa izgubila. Drugič :-) !

 51. 51 pokahontas
  10:58 - 18.12.2007

  @Pika: nič hudega ;) če ne prej, pa ob prasencu, ki ga upam, da tvoj dragi res zavrti :mrgreen: in bomo imeli še en izgovor več za druženje …sta mi pa oba od nekje znana, da si še danes razbijam glavo :D

 52. 52 Človek Človek
  11:03 - 18.12.2007

  @Barkl… Štekam, štekam :D

  @Irenca… Hvala, hvala in hvala :oops:

  @Simm, ja pa sej smo že prej veeli, kdo spada v dotično kategorijo :mrgreen: Smo na vezi ane? :D

  @Katja… :oops: Babe zej mi je že mal nerodn :oops:

  @Fetalij, ja zginu ja? Ma ja sej, mormo na pir ja :mrgreen:

 53. 53 Človek Človek
  11:06 - 18.12.2007

  @Karmen, me veseli za tak pogled, tudi mi smo se zgolj pozdravili, tako da drugič še kako več, upam. :D

  @Pika, ja ta namen je bil mišljen in nekako je tudi bil namenjen… Ma sej ne me narobe razumet, sej nisem miislil jamrat v tem zapisu, realno sem se ozrl na situacijo in pogledal kaj drugič potrebno spremenit… Vidim, pa da sta z Mamlazom pustila še boljši vtis kot tu gor ;)

 54. 54 buba švabe buba švabe
  11:22 - 18.12.2007

  Fajn je blo. Hvala še enkrat. :)

 55. 55 katarina katarina
  11:33 - 18.12.2007

  jaz vem samo to, da ko sem tebe videla noter, sem takoj vedela, da si to ti. ne vem zakaj, nisem si te niti predstavljala, ampak prvi pogled nate mi jetakoj povedal, kdo si. :)

  lepo si organiziral, žal nisem mogla ostati dlje (to je “kazen”, če pride človek v duetu na žur), ampak drugič bom ostala dlje časa in bila bolj “vidna”. :)

 56. 56 pika
  11:41 - 18.12.2007

  Pokahontas, ne razbij si glave pred prasencem! Če je kakšna stvar, za katero se bo potrudil, je to to… A veš, da si mi bila ti tudi “domača”, samo težko verjamem, da smo že kje trčli. @Človek :smeškotijezikinoslekaže:

 57. 57 MaMlaz
  11:48 - 18.12.2007

  Poka, ne vrtim ga jst. Vrti ga motorček od brisalcev. Tehnika pa to :mrgreen:

  Ročno vrtenje je pase.

  Se pa z nostalgijo spominjam tistih časov, ko je ujko Dule ves prešvican pol dneva presedel ob ognju in vrtel prasence, otroci smo se pa veselo igrali okoli in trgali zlatorjavo hrustljavo škorjico, dokler ujko ni z milim glasom rekel. AJD’ JOŠ JEDNOM, PA ĆU TI PRSTE ODSJEĆ, PIČKA LI TI MATERINA.

 58. 58 pokahontas
  11:53 - 18.12.2007

  @mamlaz: :lol: sam tole se pa prav nič dalmatinsko ne sliši :D

  itak da je pase, samo sem mislila, da bi mogoče dejansko užival poleg ognja in cvrčavega olja :mrgreen:

  moj oči ma še boljši motorček da veš :P

 59. 59 pokahontas
  11:55 - 18.12.2007

  @Pika: ma ne vem sumljivo znana sta se mi zdela :mrgreen:

 60. 60 MaMlaz
  12:10 - 18.12.2007

  Opa, STOP.

  Dalmatinsko?

  Jst sem po pedigreju balkanski istrijan. (nekomu sem že to ratlagu) S povdarkom na balkanski. Drgač se pa vse vidi in sliši. Ogenj in to. Po moje je še tišje, kot če ga na roke obračaš, ker ni unih teniških ARghh vsake tolk cajta.

  A si bla na kaki poroki zadnje cajte?

 61. 61 Ana Ana
  12:15 - 18.12.2007

  Jaz še vedno mislim na Azrin nastop in Slavena….brskam po youtubeu in najdem v mojih “priljubljenih” tole —> http://www.youtube.com/watch?v=t0FWnIsx8&feature=related :mrgreen: Predvsem začetek me je spomnil nanjo :)

 62. 62 Ana Ana
  12:17 - 18.12.2007

  saj res Mamlaz…ti si kopija Predina, samo da je nekaj na tebi, kar te dela lepšega od njega – Pika ;) Ampak Poka se s tem ni strinjala, ko se ji je dozdevalo, da ga na nekoga spominja, toda iz profila je res neverjetna podobnost…med drugim tudi počasno govorenje (ki je bilo pri mamlazu posledica amm…nečesa drugega i guess :twisted: )…lahk bi si bila komot brata …poteze, mimika :P ok to je to. ena izmed mojih opazk.

 63. 63 Ana Ana
  12:19 - 18.12.2007

  http://www.youtube.com/watch?v=t0FWnIsx8&feature=related … nekaj link oni šteka, neej? No, Etta James poje.

 64. 64 pokahontas
  12:25 - 18.12.2007

  @Mamlaz: oops, pol pa ne vem kje sm Dalmacijo pobrala, po moje pozabila, da si Istro omenjal, ker to pa res ni isto :mrgreen: …balkanski istrijan it is ;)

  hmmm, na slovenski poroki ne :D

 65. 65 MaMlaz - shallow by choice
  13:28 - 18.12.2007

  Poka BTW, a tvojga šefa tudi ni v službi? :twisted:

 66. 66 pokahontas
  13:34 - 18.12.2007

  :lol:

  mam šefico :P pa še direkt me lahko opazuje :oops: pa vseeno nonšalantno zabušavam :mrgreen: podzavestno si najbrž želim, da me odpustijo :unsmajliksepraskapoglaviinnenimaušisamozamislilseje: :D

 67. 67 pika
  13:34 - 18.12.2007

  Ana in Pokahontas, samo na Predina ne, pliiizzzz! Rečte, da ste se zarekle, od tega je odvisno najino, hmmm, skupno življenje ;-) .

 68. 68 pokahontas
  13:38 - 18.12.2007

  Pika nedaj bože, sm Ano kuj pod mizo brcnila, ko je prišla na to idejo :mrgreen: tk, da vidva kar nadaljujta skupno pot ;)

 69. 69 Ana
  13:41 - 18.12.2007

  torej, da smo si na jasnem: ne maram Predina. Pač, žalim slučaj. Mi je antipatičen. Ampak njegove poteze ima pa definitivno, VMES PA POUDARJAM, DA IMA MAMLAZ – tvoj heroj- TISTO NEKAJ, KAR omenjeni pevec definitivno nima :D ma, vse je lepo in prav….hočem reči, da je najbolj podoben sam sebi :mrgreen:

  Poka in Pika – take it easy :lol:

  jaz grem zaj odplesat mojo koreografijo, čez 2h šibam na pripravo… dozdeva se mi, da sem nekam bolje :D

 70. 70 pokahontas
  13:46 - 18.12.2007

  Ana “break” a leg ;)

 71. 71 MaMlaz - shallow by choice
  13:51 - 18.12.2007

  Človek – gledam tamle zaposlitvene oglase in vidim, da podjetje SIGR iz Jesenic išče avtomehanika. Maš kakšne veze. :lol:

 72. 72 Bosstjanz
  14:47 - 18.12.2007

  Odlična nastopa in odlični ljudje, katere bi osebno ˝zavil˝ v drugačen paket in drugačno vzdušje in upam, da bom to priložnost tudi dobil in se jim oddolžil za storjeno.

  To “priložnost” bova kmalu dorekla. Lahko se jim boš oddolžil, ne skrbi.

  Ostalo preberem kasneje.

 73. 73 Mr. Mojo Mr. Mojo
  15:21 - 18.12.2007

  @Ana: Primerjava kar z Etto? :blush: Hvala! :)

 74. 74 Človek Človek
  15:23 - 18.12.2007

  To berem in najprej moram rečt? WTF? Svašta :lol:

  Boštjan super, velja, smo na vezi seveda. :)

 75. 75 Človek Človek
  15:32 - 18.12.2007

  Katarina res si se skrivala tam v kotu ja, in to za zelo mrkim pogledom :mrgreen:

 76. 76 Irenca
  15:36 - 18.12.2007

  ma meni je zdej prou bad…se mi zdi kot, da nisem bila istem žuru in ugotavljam, da mi ni uspelo kar nekaj ljudi spoznati… :/

  drug teden? :D

 77. 77 Ana
  15:40 - 18.12.2007

  komu wtf, sfašta, Človek? :twisted:

  ja, Mojo, ta pesem, kjer sem dala link, me je čist spomnila nanjo. Čak, bom poiskala naslov, pa jo poslušaj…kot pravim vsaj začetek zelo spominja….a ni to lepo :D somethings got a hold on me…ampak so jo te dni očitno na youtube “zaprli”…

 78. 78 Človek Človek
  15:42 - 18.12.2007

  Hehe Irenca, preveč si se omejevala ;)

  Ana, a WTF lahko komu rečeš ali bolj čemu? :lol:

 79. 79 rbrndusic rbrndusic
  18:37 - 18.12.2007

  se priporočam…

 80. 80 nimfa
  20:01 - 18.12.2007

  Ejnizakej, hvala teb…za vse. ;)

 81. 81 Hex
  21:14 - 18.12.2007

  kveščn. A si bil ti tisti, ki je malo po tretji uri hotel taksi do Gorenjske? :)

  Lp, Hex

 82. 82 Človek Človek
  21:31 - 18.12.2007

  rbrndusic – a za kapo? :mrgreen:

  nimfa… ;)

  hex… a to mene misliš? Da bi Gorenjec klical taksi? Tud dober vic ja… :lol:

 83. 83 Hex
  21:45 - 18.12.2007

  Hehe. verjamem v dobro vseh ljudi in v to, da obstajajo izjeme. Zato možnosti, da bo Gorenc hotel taksi ne izklučujem. Čeprav… Glede na to, da se zapiči v avto, ki nima tablice na strehi in reklamnih napisov ter navzven nikakor ne deluje kot taksi… Gorenc, ja :D

 84. 84 Ana
  21:48 - 18.12.2007

  no, samo tu bi še rada omenila, da sem prišla pred eno uro iz nastopa in mi je USPELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Poka, didn’t breake my leg, I was fuckin’ sexy shakin’ :mrgreen: Narod je kričal in vriskal…juhuuu :D

 85. 85 Ana
  21:50 - 18.12.2007

  break brez e seveda….cccc :oops:

  aja, robertinjo…kak bi užival!

  Človek….WTF r u doing??!!!!!?? :lol:

 86. 86 Človek Človek
  21:52 - 18.12.2007

  Hex, no vidiš :lol:

  Ana, sej sem rekel, da te je samo malo panika zagrabila ;)

 87. 87 Ana
  22:05 - 18.12.2007

  res je, Č, ti se ne motiš :D Ampak bolana sem še vedno :neutral: Maš kako priporočilo za zdravilo? Recimo nenavadno….?

  ps.: žajbl pijem zlo. tak btw…

 88. 88 pokahontas
  23:16 - 18.12.2007

  @ana: tko se dela! ;) sm jst vedla, kero mantro bo treba ponucat :mrgreen:

  ko ste že pri zdravilih…mene je tud neki napadlo :( za povrh pa še en tak leeeeeeeeep okrasek imenovan ocvirek :cry: sej ne, da moram jutri po službeni dolžnosti še pred gručo naroda damn it!!!!!

 89. 89 Človek Človek
  01:12 - 19.12.2007

  Ana zdravilo? Hmmm, enga mladga žrebca pod roko, pa na kuhano vino, pa naj te zabava kot nikoli v življenju in ti izpolni vsako željo… A bo šlo? :mrgreen:

  Poka, kaj pa je tebe napadlo? Dinozaver? :lol: Ocvirček? Herpes? A niso rekli da na Bložiču ni bilo seksa (pa ne Seksa blogerja) :lol:

 90. 90 Nataša Nataša
  09:40 - 19.12.2007

  Hvala, Človek! Naslednjič bom malo dlje ostala. :)

 91. 91 pokahontas
  09:46 - 19.12.2007

  @Človek: bi imela vsaj dober izgovor ja ;)

 92. 92 MaMlaz MaMlaz
  09:49 - 19.12.2007

  Ana – stare mamce za ocvirke :twisted: priporočajo ušesno maslo. :mrgreen:

 93. 93 pokahontas
  09:53 - 19.12.2007

  @mamlaz: vidim, da je še prezgodaj zate ;) …jaz sem tista, ki prodaja ćvarke :lol:

  jaki, no go, da tole sprobam :P vseeno hvala ;)

 94. 94 Morska
  10:15 - 19.12.2007

  Človek: Kot sem rekla že milijonkrat, naj rečem še milijon prvič, definitivno ne rabš podloženega mednožnja, saj imaš očitno ogromna jajca :) Naslednjič bi morda v program vključili kako zadevo podobno onemu “vrtljivemu” plesu, da bi se folk z vsemi spoznal in rekel par besed. :) ) Mamlaz: Vidva sta me prav spominjala na moj pravi dom, pa ne vem ali zaradi “istrijanskosti” ali česa drugega. Ali pa me sam daje domotožje :) Za tiste, ki mi jih je uspelo spoznati, lahko rečem sam “oh, ah, uh, oooo”, za one druge pa: “nadaljevanje prihodnjič”. Fotke so pa kul. Kot vedno.

 95. 95 dr. filomena dr. filomena
  10:25 - 19.12.2007

  Človek, še enkrat hvala. Do naslednjič.

 96. 96 Človek Človek
  11:42 - 19.12.2007

  Nataša velja, kmalu :D

  Poka, izgovor? Glede dinozavra al seksa? ;)

  Haaha, lej kdo bo blog naštimal, to Mamlaz :D

  Morska (sladkomorska, a se lahko tako prevede? :mrgreen: ), ja res ja, drugič malo več nekih igric, samo potem tudi drugačen prostor, zato se pa nagibam k pikniku, kjer bo to lažje izvedljivo :D

  Dr.Filomena, z veseljem :D

 97. 97 pokahontas
  11:58 - 19.12.2007

  dinozavra, but of course :D

 98. 98 pika pika
  12:05 - 19.12.2007

  Človek, reče se “to,pika”, čeprav samo zaradi vljudnosti! Kje so dunajske manire ;-) ?

 99. 99 Človek Človek
  12:08 - 19.12.2007

  Poka, še dobro, da je tako :D

  Pika, to, Pika, bomo pa rekli, ko bo kaj napisano :P Dunajski ˝gestalt˝ pa pritiče bolj štajerskemu koncu, kot gorenjskemu ;)

 100. 100 pokahontas
  12:10 - 19.12.2007

  ker v nasprotnem primeru bi pomenilo kaj? :mrgreen:

 101. 101 Človek Človek
  12:11 - 19.12.2007

  Verjetno to, kar si dodala na koncu stavka :mrgreen:

 102. 102 pokahontas
  12:13 - 19.12.2007

  @pika: a mam požegnano spamanje na vajinem blogu? :oops:

 103. 103 pokahontas
  12:14 - 19.12.2007

  Č. ti že veš k čokolino ješ :mrgreen:

 104. 104 Človek Človek
  12:17 - 19.12.2007

  well thats a spirit :lol:

 105. 105 pet-in-g-seks pet-in-g-seks
  12:54 - 19.12.2007

  bilo je super. vsaka čast vsem, ki ste se še posebej trudili za organizacijo.

 106. 106 Ana
  13:04 - 19.12.2007

  Človek…glede na to da imaš organizac. sposobnosti, bom kar tebe zadolžila, da mi jih par pobereš na cesti, organiziraš eno mini srečanje, pol si enga zberem, pa me lahk povabi na kuhančka. :mrgreen:

  mamlaz… :lol:

 107. 107 Človek Človek
  13:33 - 19.12.2007

  Ana, nak to pa ne bo šlo, saj bi potem jaz odgovarjal za te reveže, kar v tvojem primeru ni najbolj varno in smiselno :mrgreen:

 108. 108 Ana Ana
  13:39 - 19.12.2007

  nič ni varno na tem svetu….smiselno…ah, vse je relativno. kar pogum, fant :lol: sej se ti bi tud za to oddolzila. v bistvu tak, da mam po desno roko enga s ceste, pod levo pa tebe…bos mel cast bit v moji druzbi. jaz častim, vidva plačata :mrgreen:

 109. 109 Človek Človek
  13:56 - 19.12.2007

  Ana, saj veš kaj sledi… Say What? :lol:

 110. 110 Ana Ana
  14:11 - 19.12.2007

  love u too :lol:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !