Puščavnik kot življenjski simbol…

Do ˝mejnih˝ znanosti sem nekako neopredeljen. Dopuščam možnost dejansko vsem in vsakomur, vendar včasih se mi te stvari izkažejo za preveč ˝natančne˝ in informacije, ki jih dobim mi niso v veliko pomoč. Dejansko imam občutek, da me zmedejo. Ker ne vem kaj naj si ob njih mislim.

Beri naprej…

Tako je tudi s tarotom. V njem bivajo neke arhetipske značilnosti in o tem vem le to, da je Jung te karte (˝velike arkane˝) primerjal s procesom individualizacije. Individualizacija je proces posameznikovega psihološkega zorenja, ki je podobno staranju fizičnega telesa. Dvaindvajset kart velike arkane prikazuje potovanje, ki ga mora opraviti vsak človek, in sicer večkrat v življenju.

In tako mi je bilo zadnjič ponujeno, da se mi poišče moj puščavski simbol. Seveda sem rad sodeloval, vendar ko sem dobil rezultat, me je stvar nekako presenetila.

Kaj me najbolj preseneča? Sam način pisanja. Vse je zapisano na način, da se na koncu vpraša ali je stvar, ki je zapisana koristna in če ni, ali sploh lahko kaj ukrenem?

Pa se mi zdi, da me opis nekako ˝ujame˝? Hmm, ja v določenih točkah popolnoma, pa vendar, če za druge stvari drži, da so del mojega nezavednega in moje zavedanje le tega noče, kje se znajdem takrat?

Koliko se nam dejansko splača to vedeti. Kdor se bolj spozna na te stvari, bi me zanimalo – kaj zavraga naj počnem s tem tekstom, ki sem ga prejel:

Puščavnik kot življenjski simbol

(Puščavnik je načelo dokončanja, vpogleda in prostora)

Puščavnik je človek, ki je zaradi znanja in odkrivanja globljih življenjskih resnic zanemaril sebe in svoje občutke. To je karta odmaknjenosti in obračanja vase. Označuje življenjsko obdobje, usmerjeno v notranji svet v katerem se boste zoperstavljali tujim vplivom in težnjo po samoti, ter miru, ko boste želeli vzpostaviti stik s samim sabo. Kdor bo sledil klicu puščavnika, bo bogato obdarjen z osrečujočimi spoznanji

Če je to vaš življenjski simbol, globoko spoštujete red in harmonijo v svojem življenju, na kar kaže vidik Device. Nagnjeni ste k samoti in preživljanju časa daleč od ljudi. Dokler se ne počutite psihološko, čustveno ali telesno utesnjeni, se lahko ukvarjate s številnimi ljudmi in položaji. Pod dvema pogojema se boste umaknili in obnašali kot puščavnik: 1. ko se počutite omejene, boste odšli, da bi pridobili potrebni prostor; 2. kadarkoli postane položaj kaotičen, neharmoničen ali neurejen, se boste zaradi nagnjena k ravnotežju, lepoti in harmoniji odstranili.

Ne glede na vaše želje vas bodo ljudje postavljali na vodstvene položaje, saj izžarevate in predstavljate spoštovanje in celovitost. Ne pristajate na sporazumevanje ali vodenje v kakršnemkoli položaju, kjer nimate izkušenj.

Preden se pomaknete naprej, si vedno želite zagotoviti, da ste dokončali stare obveznosti. Nadarjeni ste za pomoč soljudem v prehodnih situacijah, ki se lahko tičejo dokončevanja ali začenjanja.

Ljudje, rojeni v znamenju Device odsevajo vašo zmožnost olepševanja, urejanja, razvrščanja stvari in uravnoteženja in uglaševanja različnih položajev. Za vas predstavljajo starejši ljudje prirojeni arhetip modre osebe, ki je neločljivi del vaše notranje narave. V različnih trenutkih vašega življenja se bodo pojavljali kot prinašalci pomembnih priložnosti, lahko pa bodo nastopali kot pomembni pokrovitelji vašega razvoja in rasti.

Ste naravni vodnik ljudi, ki so v prehodnih stanjih, poleg tega pa znate pomagati soljudem pri odkrivanju in spoštovanju njihovega globokega notranjega bistva. Ljudje Puščavniki živijo in oblikujejo lastno duhovnost in zavračajo naključen pogovor o duhovnih temah. Ste globoko filozofska oseba. Zelo globoko cenite čas, ki ga v samoti porabite za dejavnosti, ki vas spodbujajo in tešijo.

 • Share/Bookmark

296 odgovorov na “Puščavnik kot življenjski simbol…”

 1. 1 pokahontas
  20:26 - 12.11.2007

  in s čim se ne strinjaš…oz kje se opis odmika od tvojega zaznavanja

 2. 2 nora nora
  20:31 - 12.11.2007

  Mene pa zanima kje so ti to ven najdli? Da vidim če je Nora tudi kej puščavska.

 3. 3 Človek Človek
  20:38 - 12.11.2007

  @Pokahontas… V ničemer se ne odmika, saj to je problem… KOt sem napisal me moti – ˝Sam način pisanja˝ oz. kako je napisano. Napisano berem, kot da ni napak, pa vendar mora biti nekje nekaj, kar bi moral videti in je namenjeno opozorilu…

  @Nora ne vem kako do tega prideš. Lahko pa ob priliki povprašam to osebo, kaj in kako to gre, ampak ne obljubim, da bo kmalu. Po moje bo hitreje, če koga spoznaš preko neta, da ti naredi ta ˝profil˝…

 4. 4 alcessa
  20:52 - 12.11.2007

  Ljudje imamo zelo mnogoplasten odnos do napisanega, do opisov, tudi ustnih. Velikokrat nam nudijo oporo, ali pa nas utesnjujejo, kar pa je najbolj naporno: lahko nas zavedejo, da hočemo biti taki kot oni pravijo, da smo.

  Če bi se mi zdelo, da je moj svet preveč obsežen in nepregleden (to fazo sem dala skozi), bi se že veselila opisov, še posebej, če tako kot zgoraj pri Puščavniku ne izpadejo preveč plitki, temveč imajo celo ta potencial, da mi dajo za misliti. Tako sem svoj čas intenzivno razmišljala o Prerokbah Celestine, Anthonyju de Mello, pa o Galebu, Tarotu itd. Trenutno je malce na tapeti kar Terry Pratchett, za hec. Vse to so v bistvu zgodbe, zgodbe pa so del človekovega bistva, zato ukvarjanje z njimi ni izgubljen čas.

  Vendar: ko se mi zdi, da sem v svojem svetu vsaj malce usidrana, si privoščim iritacijo nad takšnim od zunaj prihajajočim ubesedinjenjem svojega bistva – istočasno mi je nerodno govoriti drugim, kaj so in kaj niso, od tu vsi ti jazi/meni/moji v mojem komentarju (komentarjih). Pojavlja se tudi nasprotna želja: ukvarjati se z vsem, kar NI JAZ. Oboje se mi zdi pomembno.

  Tarot karte sva z možem že kdaj polagala, rezultat pa sva izkoristila za poglobljene pogovore o nama, ko je bilo to še potrebno, na začetku. Dandanes ne bi vedela, kaj od tega je res, so pa tudi pogovori o najinem bistvu postali manj pomembni, sedaj obsegajo stvari kot “A dam pivo v hladilnik?”.

 5. 5 pokahontas
  20:53 - 12.11.2007

  ah napake so lahko vedno prisotne…to je pač nek okvir, ki te determinira..pač ni šel/šla u globino :)

 6. 6 Človek Človek
  21:20 - 12.11.2007

  @Alcessa… se strinjam ja… Vsako zadevo je potrebno gledati z večih kotov. Pa vseeno me matra to, da je napisano privlačno in se dejansko strinjam, pa vseeno nekje slišim, da nekaj ni prav… Tako kot si zapisala, je primerno za ˝ukvarjanje˝… Ampak problem je ravno ta, ker ne najdem, kaj je narobe…

  @Pokahontas, točno to, pa ne napake… Ta beseda je smešna, saj nekomu je nekaj napaka, drugemu pa to dobra lastnost… In ja sigurno nekakj ne štima… In mislim, da globina ni problem, ker je v tem smislu ni, ker to ni opis osebnosti, ke opis ni nek opis osebnosti, temveč faze ali kroga…

  Mah, eh… kompliciram… :lol: Samo če me pa matrajo… :mrgreen:

 7. 7 Človek Človek
  21:22 - 12.11.2007

  Uh, ja pozabil… Mater si turobno zaključila pisanje…

 8. 8 pokahontas
  21:24 - 12.11.2007

  ja imaš prav…pa saj sem mislila na napake, ki jih recimo ti dojemaš na sebi…kdo je turoben?

 9. 9 Človek Človek
  21:28 - 12.11.2007

  Heh, ja slabo napisal… Alcessa je zaključila tako resnično, da je kar turobno…

 10. 10 Ana
  21:30 - 12.11.2007

  Devica si? … sicer ne verjamem nobenim značilnostim, opisanim v tisočerih knjigah, ki pritičejo vsakemu nebesnemu znamenju (kdo zagotavlja resničnost takih izjav in sodb?)…pa vendar se sprašujem ali imamo kaj skupnega ljudje, rojeni pod istim zodiakalnim znakom in kaj je s temi značilnostmi? Spoznala sem par Devic (poleg mojega očeta) – moških…samo v eni točki so si bili podobni, ne ravno enaki: v redu in čistoči. Sicer pa so ti raznorazni opisi, analize, razčlembe, ki temeljijo na nekih psiholoških razlagah, bolj ali manj za lase privlečene…če govorim o sebi in recimo drugih vodnarjih: nisem še spoznala vodnarja, ki bi mi bil podoben v bilo kateri kombinaciji…zato sem tud izredno skeptična (zadržana, skrajno dvomeča) do teh kart. Lahko se gremo natolcevanj in teoretiziranja – človek zgrne vse svoje znanje o nezavednem in procesih povezanih s tem, dela nekaj po bežni intuiciji …pol pa poskuša zadet bistvo ali pa človeka, lahkovernika prepriča že samo s temi izrazi in komplexnejšimi, zavitimi opisi. Vedno se najde kaj, kar nam odgovarja…kakor recimo v numerologiji. Mama se je včasih igrala s tem, ma neko knjigo doma…pa se tud ni izkazalo za verodostojno. Nam pa je lahko kdaj pa kdaj všeč tovrsten opis, ki si ga postal…morda v tistih trenutkih, ko se posvetimo razmišljanju o sebi in so nam take analize v pomoč, da poskušamo razširit zavest ali vedenje o nas samih… Ob tem me seveda zanima, kaj recimo govorijo karte zame…kakor me je zanimalo, kaj mi piše za Podgano v Kitajskem horoskopu…sem parkrat prebrala na različnih mestih in iskala povezave/”dejanskosti” v mojem življenju…redkokatera zadeva se je “poklopila”! Verjamem pa, da se da z nečim delno ocenit naše notranje plasti, kaj povedat o biti in karakterju skozi tiste sfere, ki so odmik od konvencionalnega.

  ja, ve čem se strinjaš?

 11. 11 Človek Človek
  21:34 - 12.11.2007

  @Ana, ne lev sem. To devica je nekaj drugega, saj bi povedal pa ne vem točno, nekaj neke hiše, pa bloki ipd.. :mrgreen: V čem se strinjam.. V vsem…

 12. 12 Ana
  21:35 - 12.11.2007

  recimo glede na to, kar vem o sebi, kar sem do sedaj mela priložnost odkrit…kar je nekako preverljivo; sem lahko takoj prikimala določenim povedim, ki opisujejo Puščavnika.

 13. 13 pokahontas
  21:39 - 12.11.2007

  na kratko čisto lajično….baje ta dnevni horoskop, ki je itak kr neki, velja bolj za moške, ker je analiziran po soncu…baje za ženske je bolj pomembno kaj so v luninem podznaku…no pol so p aše ascedenti u bližini…cel hokuspokus…po moje so redki, ki znajo interpretirat, pa en v smislu vedeževanja ampak podajanja nekih smernic…

  no jaz sem po soncu bik..po luni dvojček…v ascendentu pa lev..kaj češ lepšga :mrgreen:

 14. 14 Ana
  21:41 - 12.11.2007

  Lev si? čak grem pogledat kaj piše za leva ;) aja…slabo se prebrala “..na kar kaže vidik Device.” —> “…poleg tega pa znate pomagati soljudem pri odkrivanju in spoštovanju njihovega globokega notranjega bistva.” – če tud temu pritrjuješ, kar se tebe osebno tiče…fantastično :D Si se kdaj zalotil, da si začutil, kako vplivaš na sogovornika? Si kdaj zspoznal/uvidel nekaj, kar ti sicer sogovornik o sebi ni prej povedal? Ti je bilo kdaj glede posameznika, s katerim si mel kak globlji pogovor, nerazumljivo zakaj je takšen, kakršnega si spoznal?

 15. 15 nora nora
  21:45 - 12.11.2007

  Lev? Hmm…o levih vem le to da morate dobiti tisto kar si zaželite, obenem pa ne prenesete zavrnitve. Navadno ste klepetavi, drzni in uspešni. Na zunaj se kažete bolj trdni kot v resnici ste. Kaj več, recimo kakšni ste med sexom in podobno pa še nevem :mrgreen:

 16. 16 Ana
  21:45 - 12.11.2007

  še zdaj ne razumem ascendente, Poka…kaj je to hudiča? kaj sem vse še pol jaz? :D Sej je vodnar dovolj :mrgreen: Jaz sem smokva, banana, lubenca, metulj, pantera, suha trava, kača, kamen, zvezda, lilija, gerbera, kristal, puščava, jezero, sekvoja, spominčica…reees no :mrgreen:

 17. 17 Človek Človek
  21:52 - 12.11.2007

  @Ana, “… odkrivanju in spoštovanju njihovega globokega notranjega bistva.” Predvsem ženskega in globokega :lol:

  ˝Si se kdaj zalotil, da si začutil, kako vplivaš na sogovornika? ˝ Saj drugače ne znam :mrgreen: ˝Si kdaj zspoznal/uvidel nekaj, kar ti sicer sogovornik o sebi ni prej povedal? Ti je bilo kdaj glede posameznika, s katerim si mel kak globlji pogovor, nerazumljivo zakaj je takšen, kakršnega si spoznal?˝ Nope. V bistvu ne vem če razumem vprašanje…

 18. 18 Človek Človek
  21:54 - 12.11.2007

  @Nora… ˝Lev? Hmm…o levih vem le to da morate dobiti tisto kar si zaželite, obenem pa ne prenesete zavrnitve. Navadno ste klepetavi, drzni in uspešni. Na zunaj se kažete bolj trdni kot v resnici ste. Kaj več, recimo kakšni ste med sexom in podobno pa še nevem :mrgreen: ˝ Naj ti pomagam.. Zaradi naše nagnjenosti ˝perfekciopnizmu˝ smo najboljši, temeljiti in zaradi našega velikega EGA si ne moremo dopustiti neuspeha :lol: Predvsem ne na tem področju :lol: :mrgreen:

 19. 19 Človek Človek
  21:56 - 12.11.2007

  @Ana, ti si čiptimara :lol:

  @Pokahontas, ˝no jaz sem po soncu bik..po luni dvojček…v ascendentu pa lev..kaj češ lepšga :mrgreen: ˝ mmm, recimo to, da bi vedel, kaj to pomeni? :mrgreen:

 20. 20 nora nora
  21:58 - 12.11.2007

  Italijani pravijo: Provare per credere… tko da… :roll:

 21. 21 Ana
  22:00 - 12.11.2007

  prvi odstavek: VEDELA SEM, DA BOŠ TO REKU, VEDELAAAAAAAAA! :lol:

  drugi: če sprejmeš vse, kar človek je, al se ne morš načudit določenim ljudem oz. njihovim osebnostim? ti je vse razumljivo …si znaš raložit zakaj je lahko takšen, kakršn je…računaš na vse možne vzroke…amm…se čudiš in hitro narediš zaključke ali dokaj z lahkoto razumeš karakteristike posameznika in pomisliš na to, da ni samo to, kako se ti kaže v danem trenutku.. AJA, SAJ SI MI ODG – SI RAZUMEL Z “NOPE”,; če sem “predrzna”, lahk povem, da sem pričakovala tak odg…glede na to, da se strinjaš z vsem zgoraj opisanim v postu. Veš kje vidim pojasnilo, zakaj si zmožen recimo marsikaj od tega začutit, mislit, biti – v čustveni inteligenci. Si kdaj bral knjigo od Golemana?

 22. 22 Ana
  22:02 - 12.11.2007

  kaj? eh preveč hinavsko se zaj smejiš :D …kaj je to čiptimara bože :oops:

 23. 23 Človek Človek
  22:05 - 12.11.2007

  @Nora… tel italjani pa so iznajdljivi ja… :mrgreen:

  @Ana, jest sem tudi vedel :lol: Golmana? :lol: Ne…

 24. 24 nora nora
  22:06 - 12.11.2007

  jap :mrgreen:

 25. 25 Človek Človek
  22:09 - 12.11.2007

  @Ana, hinavsko, mah kje pa… :mrgreen: Ćiptimara? A ni kul? :lol:

  @Nora, predvidavam da sta ti vsebina in njihov način všeč? :P

 26. 26 nora nora
  22:11 - 12.11.2007

  A Italjani?? Me ne, so premehki zame….simpatični ma mehki….

 27. 27 pokahontas
  22:11 - 12.11.2007

  Horoskop po soncu: http://www.lunin.net/horoskop/sonceosebni.php

  po luni: http://www.lunin.net/horoskop/lunaosebni.php

  ascendent/podznak: http://www.lunin.net/horoskop/ascendentosebni.php

  več kot je linkanje pa ne znam :lol: se nisem nikoli poglabljala, vem da so umes še neke dekade in hiše :oops:

 28. 28 Ana
  22:12 - 12.11.2007

  eh, nisi resn :smeškokikažejezik: Ja, golman ja! :lol: torej: Daniel Goleman. – aham, no, pol pa ga daj ob priliki.

  raje pojasni kaj je to čiptimara :smajlkisekrižainpadanazajvznak:

 29. 29 alcessa
  22:14 - 12.11.2007

  Hm, Človek: ne boš verjel – to ni bil turoben konec, to je bilo hvaljenje! Smrtno resno :lol:

  A da naj razložim? Ma kmalu jih bom 35 in ne ljubi se mi več raziskovati svoje dušice, pri soljudeh pa si spljoh ne upam preveč blizu. In po vsem “delu”, ki sem ga v preteklosti opravila intenzivno, kot se za strelca spodobi, mi noro zapašejo preprosti stavki. Takšni brez medvrstičja, banalni. In pivo imam rada.

 30. 30 Ana
  22:14 - 12.11.2007

  Poka…jaz bom jutri pogledala :mrgreen: Jaz imam raje prispodobe: si kot sonce, ki s svojimi žarki močno objema moje telo in ga greje, si kot mirno jezero, ki s svojo meglico zakriva svoje globočine, si kot mala želva, ki se nebogljeno obrača na hrbtu :lol:

 31. 31 Ana
  22:16 - 12.11.2007

  a je Ćiptimara v sorodu z BUBAMARO? :lol: mali, ne se zaj izogibat definiciji prve izmišljotinke!

 32. 32 pokahontas
  22:16 - 12.11.2007

  Ana, ne sliši se slabo :) raje bi brala ali poslušala to kot zapis horoskopa, vsekakor :mrgreen:

 33. 33 Človek Človek
  22:17 - 12.11.2007

  @Nora… Hmm, potem so zate Gorjanci? :lol: ;) @Ana… Samo res nisem :mrgreen: Glede golmanov in na splošno nogometašev, sem kar veliko tega bral (sem nekako moral), celo testiran sem bil :P Kaj je Ćiptimara? Pojma nimam :lol: Kaj si ti predstavljaš?

 34. 34 nora nora
  22:20 - 12.11.2007

  Ha, ti mene danes malo…khm…. Gorenci? Sam enkrat sem probala gorenca. Hm, čak kakšen je že bil :roll: :mrgreen:

 35. 35 Ana
  22:21 - 12.11.2007

  testiran??? zakaj si moral? nič se ne mora na tem svetu ;) kaj si dans nazadnje jedel, D, ker mi ratuješ sumljiv! Ćiptimara je sestavljanka gospoda Človeka, ki je želel biti izviren, duhovit in skrivnosten…kar mu je, se mi dozdeva, tud uspelo :mrgreen: (za nameček se je potrudil, ter besedi dodal specifičnost z mehkim Ć-jem) OMG :lol:

 36. 36 Človek Človek
  22:21 - 12.11.2007

  Drage moje dame, jaz vas zapuščam za krajši čas, saj je večerja pripravljena in vino se že greje.. :mrgreen: VE pa kar klepetajte, kot vedno… :mrgreen:

 37. 37 pokahontas
  22:22 - 12.11.2007

  naj ti tekne :) pa brez sladice ni prava večerja :mrgreen:

 38. 38 Ana
  22:22 - 12.11.2007

  upanje ostaja, ker je čas krajši. jej počasi in 50krat prežveči.

  men se zdi, da bi z noro in Poko lahk nad Zemljo priklicala dobre duhove in večno Sonce :mrgreen:

 39. 39 pokahontas
  22:23 - 12.11.2007

  jaz sem za…sonca nikoli preveč ;)

 40. 40 Ana
  22:30 - 12.11.2007

  recimo Poka…poglej kaj delajo eni izbrani ljudje, da prepričajo potrošnike/bralce/”konzumante”, da verjamejo ponujenemu izdelku (to je nekaj podobnega, kot ti taroti, horoskopi, numerologije, kitajci & Co, ki želijo človeka navdihnit nad nečim, kar dobro ne poznajo in bi v tisto nekaj lahko takoj verjeli, in slednje bi lahko pol nanje tud neg vplivalo): hočeš pit vročo čokolado? izvolijo:

  • zmagovalni tandem, z UČINKOM PODVAJANJA energije, ČOKOLADNI NAPITEK s povsem SVOJEVRSTNIM okusom, kot VIR ZAGOTAVLJANJA VITALNOSTI :lol: in odličnega počutja =====> čoko s kavo
  • sladkost S PROVOKATIVNIM GRENKIM POUDARKOM :lol: Uživajte v nasprotjih ob ZAZNAVANJU KONTRASTA MED OBEMA ELEMENTOMA!!! :lol: ====> čoko amareto
  • sladek, kremni napitek s PRESENEČENJEM: POTOPLJENIMI JEDRCI lešnikov, ki se tako STAPLJAJO V POVSEM NOVO STRUKTURO!!!! :lol: napita =====> bela čoko z lešniki

  in zdaj se človek vpraša čemu lahko bolj verjame: Puščavniku ali tekoči čokoladi? :oops:

 41. 41 pokahontas
  22:41 - 12.11.2007

  pa si kdaj nasedla takim opisom?

  jp marketingarji znamo bit hudiči tega sveta :mrgreen: šalo na stran, upam da me u sklopu trženja nikoli ne potegne tako nizko, da bi igrala na struni samopodobe/občutku človeka..sicer dvorezen meč,ker očitno po eni strani to ljudje že pričakujejo, ker so jih privzgojili…no jaz raje pobegnem predno se začnem posluževati takih in drugačnih taktik…mi ej pa zanimivo opazovazi kaj vse nam lahko prodajo :)

  ok zdaj se mi je dvignila želja po sladkem..ccc Ana, nicht gut

 42. 42 Ana
  22:49 - 12.11.2007

  to imam zapisano že od poletja dalje…šle sma z mamo na vročo čokolado v eno izmed “boljših” kavarn v Mb…in odprem menu posebej namenjen vročim čokoladam… od neke “jake” znamke…začnem izbirat ker okus bi :roll: in se seveda odločim za čisto čokolado brez aditivov. pol sem se lotla branja teh opisov – obe sma se režali na glas in jokali. kaj takega še nism jemala hahaha jaz sem prej “zobala” pistacijo…čokolade lih zaj ne bi…razn če bo Človek povedal, kaj je mel za sladico, pa bo ta bolj obetavna ;) Če nimaš nič doma od čoko, se najej domače marmelade :mrgreen: Če pa tud tega ni, pa hitro na bencinsko heh

 43. 43 Človek Človek
  22:49 - 12.11.2007

  Huh, je bilo tole odlično… Jest sm samo za ožent :lol: :lol:

  @Nora, Gorjanec in Gorenjec je velika razlika… In glede na to, da so IT nežni, potem sem predvideval, da si bolj za ˝krepke˝ moške… :mrgreen:

 44. 44 Človek Človek
  22:52 - 12.11.2007

  @Ana ˝testiran??? zakaj si moral? nič se ne mora na tem svetu ˝ moral zaradi službe.. No pa saj mi ni bilo težko :mrgreen: Ćiptimara pa živi v malem gozdu, na koncu velikega.. :mrgreen:

  @Pokahontas.. Nič sladice… No ja pol, k bom film gledal pa čaj pil… :mrgreen:

 45. 45 pokahontas
  22:52 - 12.11.2007

  @Ana: full fajn ko udariš svojo štimo :) vse sladko mi je pošlo :( do pumpe se mi pa ne da…bomo do jutri zdržal, razen če človek svojo dozo insulina ne dolije :mrgreen:

 46. 46 Ana
  22:53 - 12.11.2007

  čak, a ti si not v tem ? :mrgreen: Ja, finooo, ženšče, sam da ga ne bi fixala tak, kot so to recimo počeli tisti, ki so ustvarili reklamo za piščačje prsi od PP – najbolj ogabno daleč naokoli :evil:

  najbolj neumno se mi zdi prav to, da živilom, textilu ter jeklenim prisodijo človeške lastnosti in s pomočjo tega ustvarijo “žmohtno” !?!?! reklamo, ki bo imela skrajno pozitivno vplivanjsko funkcijo – daleč od tega. vse skup se mi lahko zagabi…a ne?

 47. 47 pokahontas
  22:54 - 12.11.2007

  in kaj je bilo na meniju? da presodimo tvojo gurmanskost…upam, samo ad si doziral prave začimbe :mrgreen:

 48. 48 Ana
  22:56 - 12.11.2007

  oo, volk prišel iz gozda…si popacal. zaj je buši poln, energije dovolj…gremo, gremo! že zamujaš okroglo mizo, kjer delata gužvo P&A :lol:

  “Huh, je bilo tole odlično… Jest sm samo za ožent ” – kaj bi naj to konkretno pomenilo (delam se, da ne vem; notranji glas mi govori “Ana, reči samo JA!”) :mrgreen:

  na koncu velikega….večer je…noč ma svojo moč, D. Te tri pikice so zame lahk usodne, ampak okej. Čiptimara rulez, seveda ;)

 49. 49 Človek Človek
  22:57 - 12.11.2007

  Kam sta vidve zašle na cuker s puščavnika… Tarotr ni nastal za manipulacijo z maso, babe… Marketaši pa niso še nič novega pogruntal, kar že ne bi bilo, samo slab priokus dajejo :lol: Pokahontas kako lahko dolijem insulin? :lol:

 50. 50 pokahontas
  22:59 - 12.11.2007

  @ana: se strinjam, mene to tudi odbija…sam so pa “iznajdljivi” ni kaj :) upam, da ne bom dolgo not…”sovražnike” je fino met učasih pod drobnogledom :lol: ma ni tak hudo, sam ja, nekatere kampanije so pa grozne…na “srečo” sem bolj pri organizacijskih zadevah…veliko je p atako ali tako odvisno od naročnika (njegovih želja ter sposobnosti agencije, ki lahko proda svojo idejo, pa bilo kakva več bila)…

 51. 51 pokahontas
  23:00 - 12.11.2007

  @človek: se pustim presenetit :mrgreen:

 52. 52 Človek Človek
  23:01 - 12.11.2007

  @Pokahontas.. Pečen krompir z rukolo in timijanom, svinjski kare v marinadi (česen, paprika, olivno in bučno olje, majaron, feferoni in rdeča paprika), zelena solata z veeeeeliko česna (muc bo dons drugje spal :lol: ), ter en dober kjanti :mrgreen:

  @Ana… :lol:

 53. 53 pokahontas
  23:01 - 12.11.2007

  ah to smo p ababe, reci keks medve bova pa nadaljevale s štromom :lol:

 54. 54 Ana
  23:02 - 12.11.2007

  čuj, Č…tud tarot je manipulativen in zavajajoč :mrgreen: sicer pa je verjetno najbolj relevanten opis posameznikove osebnosti sledeče: poiščeš vse znance, kolege, sorodnike (najbližje izključiš)…daš vsakemu največ 4 prazne str papirja (ne smejo se preveč razpisat, ker pol lahko posatnejo še kje preveč emocionalni) ter jih prosiš naj opišejo kako so te doživeli, kaj mislijo, kdo si, kakšen si…pol dodaš k temu “čtivu” še svoj esej – skrajno egoistične narave in na koncu ko daš pečt na 300stopinj dobiš profil, ki prekaša vse tarote in horoskope. e, tak :D

 55. 55 pokahontas
  23:03 - 12.11.2007

  njamsi…lepo, da te ne moti kuhati za enega (predvidevam) ;)

 56. 56 Človek Človek
  23:04 - 12.11.2007

  @Pokahontas… keks :lol: (matr kako sem ustrežljiv)

  @Ana… Lohka mi pa ti napišeš :mrgreen:

 57. 57 Ana
  23:06 - 12.11.2007

  Človek…kaj si se šel kuharskega mojstar??? Oooopa! Jaz pravim tak: Poka, mislim, da za nagrado lahko dobima večerjo izpod njegovih rok! Jaz naju povabim v njegov domek…že zmenjeno :mrgreen:

  si jedel riž s karijem in pečeno banano z muškatnim oreščkom? mmmmmm :D

  jaz jem rukolo vsak dan, he he heeeee, domaaačo! :D p.s.: jaz sem za to, da se česen je samo v tandemu. čim se en temu odpove, je najbolje, da se za 24h*2 odseli iz bajte.

 58. 58 Človek Človek
  23:07 - 12.11.2007

  @Pokahontas… Ja verjetno ni pe kakšna ob meni, ki gleda kako jaz trapam po netu :lol: (a si predstavljaš) Moti me pa ne… Saj je za najbolj pomembnega :lol:

  By the way, mi smo v dveh tednih napisali 1050 komentarjev, kar je že pravi mali dosežek :lol:

 59. 59 pokahontas
  23:08 - 12.11.2007

  mene se s hrano hitro prepriča :D prinesem sladico…kake posebne želje?

 60. 60 Ana
  23:08 - 12.11.2007

  morm te dojet z vsemu čuti, ne gre to tak ruki cuki hjaa ne ne…pol se lahk dalje menimo, Č. Pol pa boš deležen moje Velike analize – saj res, mislim, da mi boš še hvaležen zanjo :D

 61. 61 pokahontas
  23:09 - 12.11.2007

  @človek: sto ljudi sto čudi ;) lah bi bla čudaka :lol:

 62. 62 Ana
  23:10 - 12.11.2007

  k 1050-im pa definitvno sledi: cheers!!! Joj, kolk pirov nas čaka :lol: Pa parti, pa kuharija…to bo res vesel december, neeej Poka? :mrgreen:

 63. 63 Človek Človek
  23:10 - 12.11.2007

  @Ana, za nagrado… velja, si zaslužita ;) Nisem ravno ljubitelj riža, predvsem pa ne v sladki obliki, ampak bi se pustil presenetiti :mrgreen: Muc pa ni hotu česna jest :D

 64. 64 pokahontas
  23:11 - 12.11.2007

  jaz mislim, da nas ljudje počasi začenjajo “sovražit”, ker sami nimajo ziclederja in bi spamal..ne vem, jaz se čutim počaščeno, da mi je dan ta talent :mrgreen:

 65. 65 pokahontas
  23:12 - 12.11.2007

  Ana ti sam povej ker datum zacahnem…ti človek, samo prikimaš ane? ;)

 66. 66 Človek Človek
  23:13 - 12.11.2007

  @Pokahontas, ja sej bo že morala bit čudak… Sladica? ćoklid muuus :mrgreen: @Ana, ˝morm te dojet z vsemu čuti, ne gre to tak ruki cuki hjaa ne ne…pol se lahk dalje menimo, Č. Pol pa boš deležen moje Velike analize – saj res, mislim, da mi boš še hvaležen zanjo :D ˝ se pravi spet čakat? :lol:

 67. 67 Ana
  23:14 - 12.11.2007

  človek, jaz moji mački vsilim – vse za zdravje :lol: Poka – glede na to, da nas drugi čist možno – potihoma sovražijo in kažejo s prsti na nas, menim, da je ob tem dobro reči: kaj je to proti življenju!?!?! ;)

 68. 68 Človek Človek
  23:14 - 12.11.2007

  ˝k 1050-im pa definitvno sledi: cheers!!! Joj, kolk pirov nas čaka :lol: Pa parti, pa kuharija…to bo res vesel december, neeej Poka? :mrgreen: ˝ samo res… :lol:

  ˝Ana ti sam povej ker datum zacahnem…ti človek, samo prikimaš ane? ;) ˝ A mi preostane sploh kaj drugega? :lol:

 69. 69 pokahontas
  23:16 - 12.11.2007

  ana, sam sej lajf je čist good ;)

  ja itak, da ti preostane Človek…zavrneš pa stvar rešena :)

 70. 70 Ana
  23:16 - 12.11.2007

  kdor čakaaaa, dočakaaaaa…in še ena modrost: če dobiš, doživiš vse prehitro, vse naenkrat, ni tak zanimivo in očarljivo. Jaaa, poslušaj ti …kako že…Čiptimaro ;)

  p.s.: poleg nas 3 so še potuhnjenih trije…to so skriti oboževalci :D

 71. 71 Človek Človek
  23:16 - 12.11.2007

  @Ana ˝človek, jaz moji mački vsilim – vse za zdravje :lol: Poka – glede na to, da nas drugi čist možno – potihoma sovražijo in kažejo s prsti na nas, menim, da je ob tem dobro reči: kaj je to proti življenju!?!?! ;) ˝ Da nas navjo bannal, ker so zadnji komentarji samo naši :lol:

 72. 72 pokahontas
  23:18 - 12.11.2007

  sam res lame, da se nam ne pridružijo, sej ne grizemo…ali pač? ne vem kake fetiše imata vidva :mrgreen:

 73. 73 Človek Človek
  23:19 - 12.11.2007

  @Pokahontas, načeloma imaš prav, ampak nekako imam občutek, da to ni tisto, kar si želim :mrgreen:

  @Ana.. Ne vem, meni so po navadi všeč modrosti, ki držijo z menoj… :lol:

 74. 74 Ana
  23:19 - 12.11.2007

  kaj vidva vesta, da se jaz nič ne hecam o veselem decembru? Poka, drži z mano! No, saj vidim…Č se nič ne upira – dobro nam(a) gre, mmmmmmm

  se strinjam, P, da je življenje samo po sebi čist ok. sploh, ko ga oplemenitimo s takimi dialogi :lol:

 75. 75 pokahontas
  23:20 - 12.11.2007

  edini pravi odgovor…taki diolomatski…dobro so te vzgojili :mrgreen:

 76. 76 Človek Človek
  23:20 - 12.11.2007

  Ja a pa imata vedve samo en okenček odprte? :lol: O svojih fetiših pa ne vem če upam… :mrgreen:

 77. 77 pokahontas
  23:20 - 12.11.2007

  ana jaz sem s tabo do konca :)

 78. 78 pokahontas
  23:22 - 12.11.2007

  ne mi reč da si polovičar in imaš sedaj mio oknov odprtih ccc, tak se p anismo zmenli…

  a je en izmed fetišf slonček? :mrgreen: nč nej ti en bo nerodn, ti se kr skašli :lol:

 79. 79 Človek Človek
  23:23 - 12.11.2007

  Pokahontas, spet si padla… Ana te je najprej prekrstila v Poko, zdaj si samo še P… Kmalu te ne bo več… :lol:

 80. 80 Ana
  23:24 - 12.11.2007

  sta morda pomislila kakšne stranske učinke ima vse tole, kar spletamo? :lol: (jaz čutim momentalno dobre)

  Poka – girl poweeeer! :lol:

  Človek – en okenček odprte? :lol: Kje je tvoj drznost, Č – daj, nabaci kak tvoj fetiš, da se zašibi atmosfera!

  A moja modrost ti ni pisana na kožo??????? jaz pa sem mislila, da se učiš kaj od mene…hmmmm

 81. 81 pokahontas
  23:25 - 12.11.2007

  nobenga padca nisem čutla :P punci se samo ne da pisat, reci Ana da je res :oops:

 82. 82 Človek Človek
  23:25 - 12.11.2007

  Jaz sem tudi ZA… do konca :lol: @P… :lol: Slonček je tvoj fetiš, ne izmikaj se… Moji so pa… DKOJH, DJNCVH, DFJIV… Ali po domače, slepo tipkanje po tikovnici… :lol:

 83. 83 Ana
  23:26 - 12.11.2007

  to pa je že too much!…to je strašljivo, Poka (Človek včasih mi prst zatrokira pa ostanem pri Pju ;) …berem tole –> nč nej ti en bo nerodn, ti se kr skašli —> in se v istem trenutku smejim, se mi zatakne v sapniku in začnem kašljat :lol:

 84. 84 Človek Človek
  23:28 - 12.11.2007

  @Ana, kaj ti čutiš? Opiši prosim :mrgreen: Ja tvoja modrost.. Ne morem je sprejeti, ker moram čakat, da bo vse po JUSu al kako? … :lol:

 85. 85 pokahontas
  23:28 - 12.11.2007

  ah ta obratna psihologija pri meni ne deluje…ti si tist, ki se je zapalil na slonkota :lol: sam nočeš si še priznat…s humorjem se tudi ne boš dolgo mogel izmotavat, tako da alo hitro z odgovori na plano, sej obljubiva da nikomur ne poevva :mrgreen:

  p.s. tudi tebe je že zreducirala na eno samo črko :P

 86. 86 Človek Človek
  23:29 - 12.11.2007

  Ok no… slonček je moj fetiš… Če me vanj oblečeta P in A :lol:

 87. 87 pokahontas
  23:30 - 12.11.2007

  :lol:

 88. 88 pokahontas
  23:32 - 12.11.2007

  Ana jaz ti pravim, da sem čarovnica, predvidim dogodke en dva tri :) upam, da je voda pomagala ;)

 89. 89 Ana
  23:32 - 12.11.2007

  kaj čutim? kje, kako, kdaj, zakaj? Kaj čutim glede česa? :oops: Z veseljem opišem…

  itak, da morš počakat, druže! zavoljo tega, kr bom vsaj enkrat v življenju upoštevala horoskop. ker kar si zadam, to tud uresničim, hjaaa. hranim ga že 2 tedna al kolk bo…in upam, da ne zbledi :mrgreen: …modrost boš torej do konc starega leta ponotranjil, sej lahk pomagam.

 90. 90 pokahontas
  23:33 - 12.11.2007

  jaz vama več ne sledim :lol: interna fora, kateri očitno nisem prisostvovala..

 91. 91 Ana
  23:35 - 12.11.2007

  Poka, vdarla sem se po hrbtu :mrgreen:

  p.s.: čarovnica si? zakaj mi tega nisi povedala že na samem začetku!!!! ker pol bi si dala že zdavnaj česen z vratu…mela sem ga zarad Človeka (sam res, Č, zaj sem ga že tebi skrajšala) zarad varnosti ;) Čeprav se je on nedavno napojil z njim :lol:

 92. 92 Človek Človek
  23:36 - 12.11.2007

  Ma niti ni interna fora, Ana preveč verjame marketašem…

  Speaking of which, jest sem mel sedaj še ne ˝službeni˝ mail za napisat, odgovrit, in je posledično poln nekig lolov in greenov… Upam, da jim bo na drugi strani jasno… :lol:

 93. 93 Človek Človek
  23:37 - 12.11.2007

  Zakaj pa čarovnice in česen, Ana? To je za vampirje :lol:

 94. 94 pokahontas
  23:37 - 12.11.2007

  :lol:

  Ana sam Č ima rad česen? hmmm…ne vem kako strategijo si se šla :D

 95. 95 Ana
  23:38 - 12.11.2007

  P, ne se sekirat :lol. , zaj raje razmislimo, kakšne barve bo bodoči slon…da bi dinajzirale nekaj kar mu bo jemalo dih, pol bo dal vse 4 od sebe, ga zbašema v kostum in potem pred nama uprizori vroč skeč :lol:

 96. 96 Ana
  23:39 - 12.11.2007

  pa kaj me hočete zmest….5 let nazaj sem bla čarovnica za pusta ..okitena s česni. reees nooo :mrgreen:

 97. 97 Človek Človek
  23:39 - 12.11.2007

  :lol: Ana sploh ne ve kakšen slon je v igri, je pa ZA… To Ančiiii :lol:

 98. 98 pokahontas
  23:39 - 12.11.2007

  dotični artikel je ana že izbran :lol: sam še logistiko popedenamo :mrgreen: Č pa naj poskrbi za scenarij, oz. ne to naj bo najina domena…upam samo, da ne ostane na drugi strani kljuke :lol:

 99. 99 Človek Človek
  23:43 - 12.11.2007

  Me prav zanima, če bi si res upali ;)

 100. 100 Ana
  23:44 - 12.11.2007

  Človek…to pa je zaj vajina interna fora o slončku :mrgreen: vsekakor je najbolj primeren odg z moje strani, da JA, ja itak – jaz sem za pozitivne reakcije :lol: sicer pa me zanima slonček :oops:

 101. 101 Človek Človek
  23:46 - 12.11.2007

  Za demonstrativni proces je odgovorna Honta, saj je to njeno področje :mrgreen:

 102. 102 pokahontas
  23:46 - 12.11.2007

  :lol:

  z vsakim komentarjem bl bredemo

  jah včasih ni vprašanje v upati si ampak želji ;) sej pravim jaz sem za boxerce ne slončke :lol:

 103. 103 pokahontas
  23:47 - 12.11.2007

  Honta :lol: explain

 104. 104 pokahontas
  23:48 - 12.11.2007

  in še vedno imamo dva prisklednika, ki se naslajata :mrgreen:

 105. 105 Ana
  23:49 - 12.11.2007

  mene boli prsni koš, pa predel okol popka….čakam, da se kdo prikaže iz drugih sob naše hiše in mi primaže en šamar…ker se komaj še zadržujem :lol:

  HONTA – AJDE, MICI, GREMO, DA ČUJEM :mrgreen: Ker, jaz sem ZA.

 106. 106 Človek Človek
  23:49 - 12.11.2007

  @Honta.. ˝Honta :lol: explain˝ ne, ker si ne upaš.. Nakprej izzivaš, nato pa se izgovarjaš na frigidnost :lol: Daj še enkrat tisti link, da vidimo Onino reakcijo… :lol:

 107. 107 Človek Človek
  23:50 - 12.11.2007

  ˝in še vedno imamo dva prisklednika, ki se naslajata :mrgreen: ˝ mogoče pa hočeta slončke gledat,,, :lol:

  Ana, kaj pa ti počneš tam? :oops:

 108. 108 pokahontas
  23:50 - 12.11.2007

  tim dala jst frigidnost…jaz sem govorila o boxercah :lol:

  ma ka jst vem kje je zdaj ta link, najdi pri sebi v postu :)

 109. 109 pokahontas
  23:51 - 12.11.2007

  ana imam podobne težave :) i feel your pain ;)

 110. 110 Človek Človek
  23:53 - 12.11.2007

  Dala frigidnost? Zakja se to sliši kot nedolžnost? :lol:

  Huh, v kateri temi je že bilo.. Bom poizkusil poiskat?

 111. 111 pokahontas
  23:55 - 12.11.2007

  misli si kar si hočeš :D se izgubljam v vseh teh komentarjih pa ne vem točno kje je že

 112. 112 Ana
  23:56 - 12.11.2007

  Človek “Ana, kaj pa ti počneš tam? :oops: ” … haaa? :oops: :lol:

  Poka…me veseli, prijetna bolečina se naj podeli ;)

  torej: slončka ne bom dinajzirala…baaahhh…boxerce so aktualne zaj? ja, sej, niso slabe…kamorkoli pač želim prit s tem komentarjem :mrgreen: sam ne čist elastične, če smo že pri njih.

 113. 113 Ana
  23:58 - 12.11.2007

  no, ena tak za mimo grede…ker mi je nekaj padlo na glavo, me spomnilo na nekaj in asociacija je v tej obliki http://www.youtube.com/watch?v=41APzy5kqBU :mrgreen:

 114. 114 pokahontas
  23:58 - 12.11.2007

  ana, po moje bo človek več kot zadovoljen…intonacija poljubna :mrgreen: tudi, če jih sama zdizajniraš ;)

 115. 115 pokahontas
  00:01 - 13.11.2007

  človek a to je še en fetiš al namiguješ da imava medve veliki …explain :)

 116. 116 pokahontas
  00:02 - 13.11.2007

  ana slonček za demonstracijo, da ti bo šlo šivanje bolje od rok :lol:

  http://www.sexytrgovina.com/images/IMG_1868s.jpg

 117. 117 Ana
  00:03 - 13.11.2007

  Poka…to sem jaz dala gor, ne Človek :oops: …kaj si pila zaj, da si zgrešila nick in videla namesto Ane –> beri: Človek :lol:

 118. 118 pokahontas
  00:03 - 13.11.2007

  ma ja kuj ko sem poslal komentar sem krepnla od smeha :lol: pozna je že, pozna

 119. 119 Človek Človek
  00:04 - 13.11.2007

  V glavnem to Ana na nekaj cilja… :lol:

 120. 120 Ana
  00:05 - 13.11.2007

  to bi mu takoj raztrgala in vrgla skoz okno!!!! :lol: v primeru boxarc…pa…amm…bi mu jih pustila še nekaj časa gor…uau, que bueno, D, fetish da bi kar zavriskala :mrgreen:

 121. 121 pokahontas
  00:07 - 13.11.2007

  :lol: eko, vidva sta pravi par…tu je moje delo kupida zaključeno ;) ana, a dej nehi no, a to ti je bueno, meni se le smeji..no ja, nikoli n ereci nikoli

 122. 122 Človek Človek
  00:07 - 13.11.2007

  Jest hočem akcijo s slončkom :lol:

 123. 123 pokahontas
  00:08 - 13.11.2007

  ja pol jo pa kar mejta…ana lej kak se naju je hit znebu :mrgreen:

 124. 124 pokahontas
  00:10 - 13.11.2007

  aha, postajamo pikantni…tihe duše so pobegnile s prizorišča :)

 125. 125 Ana
  00:11 - 13.11.2007

  P, tokrat pa se prvič nisma najbolje razumeli :mrgreen: Ta “que bueno” ni bil iskren :lol:

  Mislim, Č gladko izziva…ker je pač za compom…daleko od oka…pa se lahk reži. Ti kr, člouk, ti kr…sej pravim – veseli december se bliža. Vse je enkrat prvič, neeej Pokahontika ;) Če si človek nekaj močno želi, bo celo stvarstvo težilo k temu, da se mu uresniči :D

 126. 126 pokahontas
  00:12 - 13.11.2007

  :mrgreen:

 127. 127 Človek Človek
  00:13 - 13.11.2007

  Juhuu, stvarstvo je z mano… sem se malce vmes že ustrašil… Ana, a ti misliš, da se vaju bi jest dejansko ustrašil? :mrgeen:

 128. 128 Ana
  00:17 - 13.11.2007

  glej, Pavijan…stvar je sledeča: ti iščeš hudiča (hudičevki) in ga (ju) boš pač dobil. Meni se zdi v bistvu vse naravnost odlično! :D Jaz nič ne mislim, da se boš ti dejansko ustrašil…jaz VEM, da te bo treba prvo na en način omamit, v nasprotnem primeru se boš z zadrelimi lički smejkal – to pa ne bi rada, kr nismo več otroci :mrgreen: – no in pol…ja…sem pride smajl Poke… ZELENKO ;) (za pomežik na koncu je mišljen kot vzpodbuda, ne kot šala mala)

  mene bo kap. res me bo. reši se, kdor se more :lol:

 129. 129 pokahontas
  00:18 - 13.11.2007

  :lol: jao nama

 130. 130 Ana
  00:21 - 13.11.2007

  zdaj mi že srce močno razbija, P :lol: Resnično. Mislim celotni organizem je prestopil prag vzdržljivosti…sicer pa se strinjam s tvojim zadnjim komentarjem :mrgreen:

  jao nama – težko njemu (to bi lahk dodali v Toporišičevo buklo) ;)

 131. 131 pokahontas
  00:23 - 13.11.2007

  ti predlagam samopomoč :mrgreen: če ne gre drugače :)

 132. 132 Človek Človek
  00:25 - 13.11.2007

  Jao i meni :lol: Pavijan mi je rekla… :lol: Ana, a bo? :lol:

 133. 133 Ana
  00:27 - 13.11.2007

  Seveda…vedno “sam svoj mojster” :mrgreen: Tak, ženska, čas je…čas. Čas je, da…se odpravimo v deželo sanj :D Tam se lahk dobimo recimo. Mene najdeš na 374. oblaku, desno od sonca, tik pod Marsom (če je ta kombinacija sploh možna)

  Človek: sej bi zdaj Poki prišepnila na uho, da zapojema uspavanko, ampak naj bodo najine zadnje besede pozlačene – sma bili dovolj efektni, again ;)

 134. 134 pokahontas
  00:29 - 13.11.2007

  jp res je že čas…vaju pocukam, če vaju zagledam na oni strani :D

  po tem pa…

 135. 135 Ana
  00:31 - 13.11.2007

  vedno je, Človek ;)

  P.s.: glej ga…si se zgubil na poti iz wcja :mrgreen: p.p.s.: sej bi lahk bil tud čmrlj…ampak Pavijan – kar bliska mi v oči. Mislim, he’s your alterego isn’t he? ;)

 136. 136 Človek Človek
  00:33 - 13.11.2007

  Jaz sem sam svoj alter ego :lol: Zakaj pa si me postavila v WC?

 137. 137 Ana
  00:34 - 13.11.2007

  me veseli, da sem tista, ki lahko spravim otroke v posteljo :mrgreen: pa da me PRVA uboga Pokahontas (zdaj mi je v čast, da lahko izpišem celotno ime hehe), sej Človek bo tud…kakor vedno ;)

  noč

 138. 138 Človek Človek
  00:37 - 13.11.2007

  Kaj bom jaz tudi? Ana, kako se pa ti obnašaš do starejših? :lol:

 139. 139 Človek Človek
  00:51 - 13.11.2007

  Evo, pa sta me pustile samega.. Puščavnik :lol:

 140. 140 Ana
  08:06 - 13.11.2007

  sonce je že všlo, g.Človek Pavijan Puščavnik (brez Plemeniti, maš dovolj zgovorno ime in priimek). Tudi ti si me takoj za Poko ubogal in še spat. Seveda si šel, moraš reči, da si šel, tudi, če si zahinavil in gledal kak pomenljiv film ;) Kakšn vtis dobiš, če poskušaš uganit, kako se obnašam do starejših? :mrgreen:

  p.s.: skočim še nazaj v pojstlo – zbudila me je žeja, pol kafe in fuma… sama doma. keri užitek. p.s.: aja…tud v sanjah smo se srečali, tak za mimo grede informacijo. čeprav nisem prepričana, če se spomniš, ker smo na oblakih pili neke čudne substance in baje na moške vplivajo 5krat bolj kot na ženske.

 141. 141 pika
  09:37 - 13.11.2007

  Bom preskočila tale vaš simpa “ples” ;-) in dodala piskerček h glavni temi, kolikor pač vem. Človek, kar si izvedel so tvoji POTENCIALI in ne nujno tvoje trenutno realno stanje. Samo od tebe je odvisno, če pelješ svojo pot v to smer, lahko se zgodi popolnoma drugače. Če si pa že dosegel vse, hmmm ;-) , je tale blog mesto razsvetljenja :-) in bomo prihajali, ko nam bo zmanjkalo luči :unsmeškokisetiklanjadomaterezemlje:

 142. 142 Človek Človek
  12:28 - 13.11.2007

  @Ana, sem pogledal en film, ki sem ga zgrešil, namreč Ruševine ;) A to si ustala, samo da me pozdraviš :oops: :mrgreen: Kaj smo počeli v sanjah, podrobnosti prosim… :mrgreen:

  @Pika, simpa ples? :D Dosegel vse? PA saj ni tako ˝rožnato˝ kot se zdi, predvsem če se usmeriš v stavek – Puščavnik je človek, ki je zaradi znanja in odkrivanja globljih življenjskih resnic zanemaril sebe in svoje občutke….

  Pa tudi ta del je popolnoma resničen, čeprav bi za trenutno stanje v svetu bilo bolje če bi bilo obratno….Ne pristajate na sporazumevanje ali vodenje v kakršnemkoli položaju, kjer nimate izkušenj…. Ker danes je znanje ˝relativno˝, večina se ga boji…

  :unsmeškokipodarokotistemukiseklanjadasigapostaviobbok:

 143. 143 pokahontas
  13:27 - 13.11.2007

  @ana: jp mene tudi potankosti zanimajo :mrgreen:

 144. 144 pika
  13:28 - 13.11.2007

  Ne vem, zakaj se mi zdi, da so se tvoji občutki zmenili za vstajo proti diktaturi uma ;-) (morda preveč/premalo berem komentarje) ? se pravi, da imaš eno stvar že na dobri poti k rešitvi, tista druga pa… ti ni pomoči, trma, trmasta :-) Ne, nisem resna. Tudi to se da rešit, če te res hudo moti in predstavlja resno oviro v tvojem življenju. Na žalost težko sam, na žalost ne zastonj, ampak gre. Preizkušeno, deluje.

 145. 145 pika
  13:31 - 13.11.2007

  in še nekaj čisto izven konteksta, ker vem, da si “od gor”… Kje, za vraga se da v okolici Kranja prenočit, tako da se lahko vržem še zvečer v bazen, in da to ni Bled???

 146. 146 Človek Človek
  13:56 - 13.11.2007

  @Pika… ja, to zna biti velik del resnice, čeprav se učimo.. A težko se je učiti ob misli – Življenje je komedija za tiste, ki mislijo in tragedija za tiste, ki čutijo.(Walpole). V tem stavku vsi vemo, da je mnogo preveč resnice, da bi gledali stran. Pa vendar, komu dati prednost. Se ljubezen kot čustvo lahko ustavi pr eni osebi, ali pa če si temeljit in se preraste na ˝globalno˝ področje, kjer te čaka zgolj boj z mlini na veter? Mah ja, its life :mrgreen:

  Hmm, misliš na hotel z bazenom ali ti to, da bazen ni v poslopju ni ovira?

 147. 147 pika
  14:08 - 13.11.2007

  Tale Walpol je preveč razmišljaj. Še enkrat se ne strinjam!!! Pravzaprrav ne želim živeti skozi um, ampak skozi čustva, doživetja… Samo ne preveč planirano, organizirano. Dihat in živet in se tako učit in rast. Ampak o tem sem že enkrat, da se ne ponavljam.

  Spet kompliciraš… ;-) Seveda bi se najraje odvlekla iz vode v sobo, ni pa nujno, samo da je nekje blizu.

 148. 148 ana
  14:11 - 13.11.2007

  “namreč Ruševine A to si ustala, samo da me pozdraviš Kaj smo počeli v sanjah, podrobnosti prosim… ” – uh, naslov filma je čis teatraličen, lahk da je kaka različica :mrgreen: (sicer poznam film). Ne, vsak dan se vstanem in zjutraj, če ne delam pregledam mail in blog(e) ;) Kaj smo počeli v sanjah? Č in P :D …dajta mi nekaj časa, da zalaufam z delom, pa se vama javim tud s parimi podrobnostmi :mrgreen:

 149. 149 Človek Človek
  14:19 - 13.11.2007

  @Pika… ampak poglej to zanimivost.. Medtem ˝očitaš˝ koncentracijo na en del resnice, se sama omejuješ zopet na samo na drugo stran ;)

  Kar se pa tiče kompliciranja okoli sobe, ja kako naj vem ljuba duša, kaj tebi ugaja? Lahko bi ti rekel da ima kamp Šobec še veliko prostora ali pa da so moje sobe tudi ogrevane :lol: Daj mi pošlji mail, bo lažje… :D

  @Ana, spet čakat? :P

 150. 150 simonarebolj simonarebolj
  14:28 - 13.11.2007

  Neverjetno! Človek vodi tukaj kar forum s svojimi najbolj zvestimi oboževalkami. Kako neki mu je to uspelo … he, he …

  Od kot ta formulacija tarota. Jaz ima doma debelo bukvo po Crowleyevi velespoštovani in testirani interpretaciji. Tam imaš tudi meditacije in prepoznanja za letno napoved osebne rasti. Skratka, kot puščavvnik se lahko na primer letos nahajaš v obdobju kočije, kar pomeni te in te prednosti in te in te slabost. Tudi za posamezen simbol so naznačene jasne prednosti in hibe. Je zanimivo in res se presenetljivo lahko prepoznaš in v vsakem primer za razmislek o sebi ne more škodit, če se s tem igraš.

  Si pa krivičen! Valda, si izpostavil samo primerek svoje veličastnosti Puščavnika. Zdaj boš moral objavit interpretacije še vseh ostalih nas manj pomembnih … he, he … in naučit izračuna. Začni na primer kar pri moji trojki s simbolom Cesarica (kakopak bi bilo lahko kaj drugega … he, he …).

  Me zanima, če bodo kakšna odstopanja. V zameno oziroma kupčijo sem ti pripravljena servirat dodatne informacije o hibah in prednostih ter celo tvojo postavitev v letošnjem letu, če mi zaupaš svoj levji rojstni dan, ki se tako čudovito poklopi z mojim ovnovskim. Eeeeeh …

 151. 151 pika
  14:33 - 13.11.2007

  Eee, na eni strani pač moraš bit ;-) . Moja je taka in mi je všeč. In jo zato tudi zagovarjam. Ko mi bo uspelo izklopit um, sporočim (beri: vabljeni na pogreb). Moji duši po celodnevnem pranju sivih celic ugaja skok v bazen ali sauno ali masažo, da se pripravim na pranje naslednjega dne. Hvala, tvoje ogrevano vabilo je kompliment, vendar je narava mojega obiska Gorenjske neprijazna družabnim stikom :-(

 152. 152 Človek Človek
  14:47 - 13.11.2007

  @Simona, ne izdam skrivnosti uspeha :lol: Uh uh, Crowley… Hmmm, kako me ob tem človeku dajejo razdvojene misli… Nekako so mi njegove interpretacije preveč povezane s substancami, ki jih je tako oboževal :D Ampak seveda pa se ˝analize˝ ne bi branil, je zvedavost vedno bolj močna kot prepričanje ;) Huh, da bi se spuščal v te vode, bi potreboval vodnika… Pa kje čem ga najti? :D In seveda moj pomen ob dejstvu Cesarice kar rahlo zbledi, se bo potrebno umakniti v puščavo… :mrgreen: Seveda sem za kupčijo, ampak bom moral ponuditi nekaj, kar premorem, tega znanja pač ne… A lahko vseeno dam datum? :mrgreen:

 153. 153 Človek Človek
  14:49 - 13.11.2007

  @Pika… kako čuden prizvok ima zaključni del stavka… Ne resno, veliko je prostorov, konec koncev ima vsak hotel bazen, kje imaš opravke, blizu Kranja še gor proti naši smeri?

 154. 154 ana
  16:27 - 13.11.2007

  simona…beseda oboževalke ni umestna hahahaha bolje je: sosede, ki se rade ustavijo na dolgem kafeju. definitivno je boljše, kot če so same ženske na kupu

 155. 155 ana
  16:30 - 13.11.2007

  simona…ti to pri čem pomaga? mislim…kolk se poglobiš v Crowleya in kako povezuješ to s tem, kar si in kar bi lahko še bila…? zanima me…ker bi rada še kaj o sebi prebrala…

 156. 156 simonarebolj simonarebolj
  16:47 - 13.11.2007

  @Človek: Kako ne premoreš tega znanja, saj ne gre za tvoje znanje! A imaš na voljo samo razlago za Puščavnika in nobenega drugega simbola? @Človek: Mah, to nima veze. Sicer sem pa o Crowleyu napisala itak tak blog, da so me razni privrženci pridno hodili zmerjat in se zgražat … he, he … Tako da se mi ne ljubi zdaj o tem. Izčrpano in transparentno. Seveda mora bit širokogrudnost Cesarice brezmejna, zato lahko kljub vsemu lansiraš datum … grrrrrrrr …

  @Ana Podobno, kot je zapisal Človek. Nekateri podatki o tem, kar sem, kako funkcioniram, kakšne so prioritete itd. so prav fascinantno točni … v vsakem primeru je fino, tudi če ne bi bili točni, ker se zamisliš o tem in onem in malo potuhtaš, kako bi se dalo bolje ali čemu lažje izognit, če zagledaš, da se te to res tiče. Je v vsakem primeru zanimivo prebiranje. Tudi če ne verjameš v nič, sploh nima veze. V vsakem primeru je pestro in škodit ne more.

 157. 157 Človek Človek
  16:53 - 13.11.2007

  Hehe, saj vem Simona, sem bral :D Dobil sem pa dejansko samo to…

  No v tem primeru naj širokogrudnost Cesarice pomeni nekaj drugega, kot moja prispodoba v enem izmed postov, moj toj. datum pa je – 14.08.1976 ;)

 158. 158 ana
  16:55 - 13.11.2007

  “v vsakem primeru je fino, tudi če ne bi bili točni, ker se zamisliš o tem in onem in malo potuhtaš, kako bi se dalo bolje ali čemu lažje izognit” – no, sej tako razmišljam. me veseli, da se mi misel na tarot torej ne upira, ker sem radovedna. ampak kako si to razlagat – da se nekaj tako natančno ugotovi, tako pronicljivo določi o nekom…a piše tud to v knjigi?

 159. 159 ana
  16:59 - 13.11.2007

  kaj to kaj pomeni —> 14…8 => 1+4+8= 13 …1976 –> 7+6=13 ;) Ampak kaj je res s temi številkami, ki se lahko tudi ujemajo z raznimi datumi in pd. Katera veja se ukvarja s tem? namreč strašljivo je, da se nekomu vse vrti okol ene št.

 160. 160 simonarebolj simonarebolj
  22:22 - 13.11.2007

  @Človek: Aja, saj res, zmajček si kot jaz. Leto ‘76 je bilo celo leto ognjenega zmaja (vsakih 60let). Torej si poln ognja (lev+zmaj), tako kot jaz (oven+zmaj). Je kar napeto včasih, a ne, a ne, a ne …? Leta 2000 bi morala bit na Kitajskem. Tam so dvojno divjali, ker je bilo ravno leto zmaja, najbolj čaščenega simbola pri njih. Okej … Informacije …

  No, v detajlih je tega kot solate … samo ključni zaznamki:

  Puščavnik:

  Darovi: devetica čas (sreča) devetica palic (moč) devetica diskov (pridobitev) Luna (pristnost) Puščavnik (vpogled)

  Izzivi: devetica mečev (krutost do sebe; samokritičnost)

  Lahko si srečen, ker imaš toliko naklonjenih darov in samo en izziv, ki te zafrkava v glavo … nekateri jih imajo tudi pet.

  Mogoče še pozitivne afirmacije, na katere moraš bit pozoren in si jih lahko pred spanjem ponavljaš:

  Uživam v občutku dokončanja in rešitve. Uživam v raziskovanju motranjih svetov, v meditaciji in samoti. Cenim tisto, kar je smiselno in pomembno. Ne bom se odrekel tistemu, kar je zame pomembno.

  Tvoje leto rasti je do naslednjega rojstnega dneva v simbolu Svečenik: (podkušala bom povzeti samo ključne asociacije, za katere je ugodno leto, ker je teksta preveč)

  Poslušanje glasbe ali ukvarjanje z glasbo bo imelo poseben pozitiven vpliv nate (ne zanemarjaj je).

  Želja po razrešitvi družinskih problemov ali poglobljena vprašanja, če si sam družine sploh želiš ustvarit.

  Želja po dodatnem izobraževanju, šolanju.

  Ugodno za notranjo rast in razvoj, priporočena meditacija, ukvarjanje z duhovnostjo.

  Primerno leto za uresničitev ustvarjalnih zamisli, projektov in zagotovitev varnosti in stabilnosti.

  Soočenje s starimi strahovi pred porazom, poravnava starih razočaranj.

  Spoznanje: da tesnoba izvira iz zadrževanja, umikanja in posledična rečitev starih vzorcev skrbi.

  Uživaj!

  Lp

 161. 161 pokahontas
  22:28 - 13.11.2007

  @Simona: si tako prijazna in posreduješ naslov knjige? :oops:

 162. 162 simonarebolj simonarebolj
  22:28 - 13.11.2007

  @Ana: Ja, v tej Crowleyevi knjigi marsikaj piše, tudi to, se mi zdi. Sicer je Crowley dolgo delal na tem, preko astrologije seveda, kasneje pa je Arrien njegove izsledke leta proučeval, če držijo na konkretnih primerih za vsak simbol in pofočkal točnost. No, kakor koli astrologija itak mora držat v nekem smislu kot drži plima in oseka na primer. Znotraj tega pa delujejo tudi števila (numerologija), ja … No, skratka … ja, ni kr neki. Tarot je pa itak mišljen bolj v meditativne namene, sama karakterizacija je okvirna, a natančno določena.

  A pogledam še za tvoj simbol? Lahko mi pošlješ datum tudi na mail, če nočeš javno.

 163. 163 1martin
  22:31 - 13.11.2007

  A zato sem tako naspidiran, ker sem lev in zmaj. Se da sprati vsaj pol od tega?

 164. 164 simonarebolj simonarebolj
  22:32 - 13.11.2007

  @Pokahontas: Priročnik za Tarot Praktična uporaba starodavnih vizualnih simbolov

  avtor izbora: Angeles Arrien letnica izdaje: 1997

  P. S. (To je skupek Jungovega in Crowleyevega pristopa.)

 165. 165 simonarebolj simonarebolj
  22:33 - 13.11.2007

  Eh, ti prekleti komentarji ne zaznajo nove vrstice. POKAHONTAS! Praktična uporaba starodavnih vizualnih simbolov je podnaslov.

 166. 166 actooon
  22:34 - 13.11.2007

  In kdo je posvetil A.Crowleyu skladbo ? Ozzy Osbourne, na svoji prvi solo plati leta 1979 : komad Mr.Crowley. In čez slabe tri leta se mu je kitarist Randy ubil v letalski nesreči. Ni dobro drezati v hudiča…

 167. 167 simonarebolj simonarebolj
  22:34 - 13.11.2007

  1martin: A ti tudi al’ kaj? Nič se ne da sprati, kar prenašat moraš. Mogoče, če si najdeš kakšno bolj “vodno” ljubico … ampak meni se ni obneslo …

 168. 168 pokahontas
  22:35 - 13.11.2007

  @Simona : res hvala… se kdaj poglobila v astroteologijo?

 169. 169 simonarebolj simonarebolj
  22:35 - 13.11.2007

  @actooon: he, he … saj je šel na lepše … Zihr!

 170. 170 1martin
  22:36 - 13.11.2007

  Potem si najdi ljubčka. ;)

 171. 171 simonarebolj simonarebolj
  22:36 - 13.11.2007

  @pokahontas: astroteologijo??? Ne, to pa prav nič. Samo v astrologijo.

 172. 172 simonarebolj simonarebolj
  22:37 - 13.11.2007

  @1martin: Haha … dobra!

 173. 173 1martin
  22:37 - 13.11.2007

  Zmaj, lev, Ozzy… pa kje ste me našli, mene ateista in nasprotnika, šlogarjev, manipulatorjev in pridigarjev???

 174. 174 nora nora
  22:37 - 13.11.2007

  Ej vi vrači, kaj sem pa pol jst k sem bik po horoskopu, dvojček po ascendentu, konj po kitajskem, venero mam spet v dvojčku in mars v levu. Sicer nevem kaj vse to pomeni a to vem da sem :mrgreen:

 175. 175 actooon
  22:39 - 13.11.2007

  Pa v astroginekologijo ?

 176. 176 Človek Človek
  22:40 - 13.11.2007

  @Simona, je je napeto ja, ja, ja :mrgreen: Hvala ti za ta zapis, ki me je kar ustrašil z vsem naštetim, kaj moram vse storiti, pa tako malo časa… :D Ne resno, zanimivo, si bom kar nekajkrat prebral…

 177. 177 simonarebolj simonarebolj
  22:40 - 13.11.2007

  @nora: Ja, kaj neki si potem ti??? Vse to, kar si naštela, pa še kaj, kar nisi naštela, ne.

  @1martin: A misliš, da jaz nisem nasprotnik vsega tega, kar si naštel + ateistka!

 178. 178 simonarebolj simonarebolj
  22:41 - 13.11.2007

  @Človek: Je treba delat pač!!! Kaj premal časa! Še preveč ga je! Boš tukaj fenklub malo razpustil, pa bo prec časa še preveč!

 179. 179 nora nora
  22:41 - 13.11.2007

  @simona, ja ne to je vse kar vem, lahk da je še kej pa da sem pozabla, so me vedno neki astrologirali :lol: no dej me še ti :roll:

 180. 180 actooon
  22:42 - 13.11.2007

  Včasih je ascendent toliko bolj izražen od osnovnega znaka, da sem prepričan, da je TO znak. Kolikokrat sem rekel ljudem, da so to in to, pa so rekli, da niso, da je pa to njihov ascendent.

 181. 181 simonarebolj simonarebolj
  22:42 - 13.11.2007

  @actooon: Za atroginekologijo sem jaz poseben stručko! Je simpl in nič ne boli.

 182. 182 1martin
  22:44 - 13.11.2007

  Simona, sestra? To je lahko samo genetsko, ti rečem. Ali pa naštudirano. Kar me še manj moti. Sem celo tak idiot, ki gre v službo zvečer ob devetih, ker sem pač našel rešitev za problem, ki sem ga reševal brezuspešno celo dopoldne in mi ne da miru. ZDAJ, TAKOJ, to je moj opis. In včasih sem preveč zaletav. Zato sem našel airbag in ABS z ritko.

 183. 183 simonarebolj simonarebolj
  22:44 - 13.11.2007

  @nora: Ne vem, kako bi ti odgovorila, kaj si potem ti. Marsikaj je v interpretaciji tega. Za astrologa cela knjižica razlage. Jaz ti na kratko lahko rečem samo, da si pretirana uživačica in da boš težko sfurala zvestobo v partnerstvu.

 184. 184 Človek Človek
  22:44 - 13.11.2007

  @Simona, ne morem razpustiti fan kluba, kam pa naj gredjo ljube duše :lol: Ja 76 in ogenj, že sedaj je jasno, komu bodo hvalnice peli :lol:

 185. 185 1martin
  22:46 - 13.11.2007

  Ups, zdaj padajo že sodbe. Lahko noč, nikoli se ne ve, kdo lahko to bere.

 186. 186 simonarebolj simonarebolj
  22:47 - 13.11.2007

  @1martin: Razumem ta zdaj in takoj, ja … Še preveč.

 187. 187 actooon
  22:51 - 13.11.2007

  Opel astro sem vozil,gin sem pil, ekologija pa je naša skupna skrb.

  Kdor je spal s kakimi 12 škorpionkami, je pa tudi brez predhodnega znanja prišel do skupnega imenovalca…

 188. 188 simonarebolj simonarebolj
  22:55 - 13.11.2007

  Kam se je pa Nora s prognozo izgubila?

 189. 189 beatnik
  22:55 - 13.11.2007

  ooo,simona kul! jaz sem se tud vcasih za astrologijo zanimal. Pa vse pozabil. Kaj lahko se men nardiš tak zapis k človeku :-)

 190. 190 nora nora
  22:58 - 13.11.2007

  ma tle sem….ni mi jasno kako sem nezvesta, ko pa edin še varala nisem….oz. to je edino kar obžalujem da nisem :mrgreen:

  A prihajajo lepši dnevi zame? :lol:

 191. 191 Človek Človek
  22:59 - 13.11.2007

  Nora s prognozo? Evo Simona, sedaj pa mi povej, kako boš ti speljala vse navedeno, glede na delo, ki si ga koplješ in poželenje, ki ga žanješ? :D

 192. 192 nora nora
  23:05 - 13.11.2007

  Kaj se je pa zdej zgodilo, da ni nobenga :shock:

  a spet ne delajo komentarji?

 193. 193 Človek Človek
  23:08 - 13.11.2007

  Heh, zamislili so se :D

 194. 194 nora nora
  23:09 - 13.11.2007

  nad prognozo? :mrgreen:

 195. 195 Človek Človek
  23:13 - 13.11.2007

  Nad dejstvom, da se je leta 2000 prčela vladavna zmajev, ki bo trajala 1000 let :lol:

 196. 196 nora nora
  23:15 - 13.11.2007

  ah kaki zmaji :roll: ej, a si zihr da ti dela tale blog?

 197. 197 Človek Človek
  23:19 - 13.11.2007

  Zakaj? Misliš da je Crnkovič od zavisti kaj zaklenil? :lol:

 198. 198 beatnik
  23:20 - 13.11.2007

  Člouk, ti si postal najbl komentiran bloger, U’r in, Irena’s out! :-) Pa zakaj jaz dobivam na mail obvestila o vsakm postu na tvojm blogu? Marketing! Jst še kar čakam simono, da bo me bo kaj pošlogala.

 199. 199 Človek Človek
  23:24 - 13.11.2007

  Beatnik, jaz sem postal najbolj komentiran ever, skoraj še enkrat več komentarjev kot zasledujoči.. To da je polovica mojih je irelevantno :lol: Ja marketing ja, kaj pa… Samo nimam ravno pravega imena za to, ker se ga hitro pozabi :lol:

  Ja ne vem kam je šla Simona… Siiimoooonaaaa :mrgreen:

 200. 200 nora nora
  23:28 - 13.11.2007

  Ha ha si ti en crnkovič ja… simone pa tko dolgo ni k zihr zdej mojo karto dela, pa bog ve kaj vse je odkrila pa s čim vsem se zdej k sebi spravlja :mrgreen:

 201. 201 Človek Človek
  23:33 - 13.11.2007

  JA al pa se je preselila v tople kraje, ker je videla da si ti serijski morilec blogerjev :lol: Hej sam res, zakaj ni še filma s to vsebino? :mrgreen:

 202. 202 beatnik
  23:36 - 13.11.2007

  Člouk, zato ker čakajo, da bodo lahk posnel po resničnih dogodkih. Zato se kr na delo spravte!

 203. 203 Človek Človek
  23:43 - 13.11.2007

  Hmm, a maš idejo kje začet? :D

 204. 204 beatnik
  23:51 - 13.11.2007

  :-) … kaj bi rad, da sm glavni osumljenec?

 205. 205 Človek Človek
  23:54 - 13.11.2007

  mmm, ma ne, sam tko, vse za umetnost, pa to :lol: :mrgreen:

 206. 206 simonarebolj simonarebolj
  23:56 - 13.11.2007

  @nora: Verjamem, da obžaluješ, ja … ta zaznamek se je nanašal na bodočnost … ko se boš ustalila … ko se boš počutila ob nekom varna. Ne boš imela apetitov po varanju, dokler sama ne boš sigurna … Takrat si pridna. Tudi če si samska, se ne droljaš, ali kaj podobnega … he, he … Skratka, ni nujno, da boš varala, samo nisi ravno za poročit in se it neko toplo gnezdece do groba, ker te bo to zlahka pognalo čez pašnik, v kolikor te partner ne bo delal čim bolj ljubosumno. Tako nekako. Pa rada uživaš … papcanje, pupcanje in materialna varnost pomeni veliko, kakšen cekin tudi … To je okvirna prognoza na podlagi bika in venere v dvojčku … Upam, da sem si sploh prav zapomnila. Potem je pa itak še veliko vplivov … Valda, da pa lahko rečeš, da je vse totalno mimo. Kdo ti bo pa verjel … he, he …

 207. 207 simonarebolj simonarebolj
  23:59 - 13.11.2007

  @beatnik: Ja, valda, da lahko … me prav firbec matra, kaj si …

  @človek: Bom že kako … Saj sem Cesarica … a s’ pozabil? Si bom že kaj zmislila …

 208. 208 Človek Človek
  00:01 - 14.11.2007

  Haha, Nora, zej te pa imamo :oops: :lol: @Simona… upamje v izdajo recepta pa je verjetno brezpredmetno :mrgreen:

 209. 209 nora nora
  00:01 - 14.11.2007

  @simona, čak čak zdej ti mal, kaj si ti to napisala….moram najprej vn na en cigaret da vidim brat ker se mi spi….sam mal…brb

 210. 210 Ana
  00:03 - 14.11.2007

  poglej še zame prosim, ja (thx!), lahko napišeš tudi tule…glede na to, da sem se našla v kar nekaj delih Puščavnika v Človekovem postu, pa da primerjam.

 211. 211 Ana
  00:07 - 14.11.2007

  aja…17/2/84

 212. 212 beatnik
  00:08 - 14.11.2007

  Simona, sem ti fliknu mail.

 213. 213 simonarebolj simonarebolj
  00:09 - 14.11.2007

  @Ana: Jaz ne trdim, da sem jasnovidka! … zato ne morem, ker ne vem tvojega datuma rojstva.

  @Človek: Valda, da je brezpredmetno. A bi ga ti dal kar tako.

 214. 214 nora nora
  00:11 - 14.11.2007

  Ma ne, ni čist tko, razen da rada dobro jem in dobro sexam :mrgreen: In da ne drojlam. Ha… ustlim…to se res ne morem, več kot za mesec, dva, kar stečem stran, me zmeri kej moti…no ja varnost mi je pomembna, od kakega ekstra dnarja pa me tud glava ne boli….pravzaprav si skor zadela :lol: …..edin ljubosumna nisem

 215. 215 Ana
  00:12 - 14.11.2007

  simona, če pa ga maš …nad sabo, nad komentarjem Beatnika…morda si spregledala. če ga ne vidiš (kr baje nekaj siol zezlja) še enkrat: 17/2/84 – vodnar, podgana

 216. 216 nora nora
  00:12 - 14.11.2007

  ana tko mlada si :shock:

 217. 217 Ana
  00:14 - 14.11.2007

  nora…kap me bo od tega smeškota. zaj si ti mene vstrašla heh sej lahk poevš zakaj takšno presenečenje :mrgreen: ? Glede na kaj si mislila, da sem več?

 218. 218 nora nora
  00:16 - 14.11.2007

  @ana ker je človek taka starina, ha ha…. ti pa tle skoz komentiraš

 219. 219 pokahontas
  00:18 - 14.11.2007

  SIMONA, daj še mene obdelaj…pliiiiizzzzzz…horoskopsko kajpak :mrgreen: saj ni treba danes…26/4/1982 lah dam tud uro 12:19, ponedeljek…pa mislim da sem pes po kitajcu, nisem ziher…

  nadrljala si ga, ko si se izdala s to knjigo ;)

 220. 220 Človek Človek
  00:18 - 14.11.2007

  Nora, ne ufuravaj se, k si keš pička :lol:

 221. 221 Ana
  00:23 - 14.11.2007

  nora…ammm…tud to mi ni čist jasno heh Sej bi ti nekaj še odgovorila, pa tule ne smem (nekaj čist nevtralnega, nekaj kar je tipično zame oz. kar…) A je čudno kr tu komentiram? Glede na leta ne bi mogla razumet njegovig ubesedenih misli? Noraaaa, saj jih nimam 16 :)

  p.s.: sicer vem kolk je star Človek (ša tud če ne bi….) p.s.: ena btw…si hotla reč: rabiš svojim letom primernega sogovornika hehe No, to nikakor ne pride v poštev, vsaj pri meni ne. Moja leta so tukaj en klinac žminac pomembna oz. povsem normalno mi je, glede na moje življenje in kolkr se poznam, da z veseljem in brez problemov zapadam v razne interakcije s starejšimi.

 222. 222 Ana
  00:24 - 14.11.2007

  noraaaa…2 leti si starejša od mene! ne fixaj ga ;)

  Človek…prestar si zame :oops:

 223. 223 simonarebolj simonarebolj
  00:25 - 14.11.2007

  @Ana: Tvoj simbol je Svečenik – Načelo učenja in poučevanja! (Skratka, pot te bo vodilo v nova učenja in sama boš učila – tako ali drugače).

  Tvoja pomembnejša vrednota je družina. Ne samo v ožjem smislu, ampak kamor koli prideš, skušaš ustvarit skupino močnih vezi. Več družin imaš ali bolj je razširjena, bolje se počutiš.

  Najbolj uspešna si na področjih poučevanja, svetovanja in vodenja.

  Pritegujejo te razne vrste ustvarjalnih umetnosti. Še posebej tiste, kjer zaznaš uresničevanje specifičnih zamisli in idej. Nenavadnih. Tudi sama se preizkušaš v realizaciji tovrstnih umetnosti. Privlači te estetika, lepota …

  Glasba te pomirja.

  Pomembno je duhovno delo in raziskovanje duhovnih sfer. Pri tem pomagaš sebi in drugim.

  Imaš močan občutek vere vase in v soljudi.

  Darovi:

  Svečenik (močna vera in družinska naravnanost)

  Umetnost/Nadzor (združevanje, sinteza, sinergija)

  Izzivi:

  Petica mečev (strah pred porazom) Petica čaš (razočaranje) petica palic (konflikt, tesnoba) petica diskov (skrb)

  Tole zgoraj so povzetki tvojega simbola. Darovi so lahko uresničljiva prednost, izzivi pa prepreke, ki te lahko zavirajo pri uresničevanju ciljec, če se jim ne zoperstaviš.

  Do naslednjega rojstnega dneva si v letu simbola rasti Moč/Sijaj:

  Leto obnovljene volje, strasti.

  Premagani strahovi iz preteklosti.

  Posebno zanimanje do umetnosti in nastopanja, zaključevanje pomembnih projektov, povezanih z nastopi.

  Privlačijo te ljudje, rojeni v znamenju leva (ne, ne zafrkavam se).

  Dodatne zaloge moči in energije.

  V tem letu intenzivno razviješ svoje bistvo.

  Lp

 224. 224 nora nora
  00:26 - 14.11.2007

  @človek pssst, bojo vsi vedli :mrgreen:

  @ana nisem misnla tko kompleksno kot si ti to razložila, le da take starine beremo navadno stare babe (človečia 1:1)

 225. 225 Človek Človek
  00:26 - 14.11.2007

  @Ana, sej ni panike, ti si mlajša, jest pa tolk bolj neumen, tko danekako znese :lol: Kako je bilo v kinu… Pa kremplje pospravte :lol:

 226. 226 Ana
  00:27 - 14.11.2007

  ups se pardoniram, nora. to je Poka :mrgreen: (pa klinc gleda leta! :lol: Človek, malo je sajt spet nejasen pa mam vse pobrkano, eno pred drugega se mi nalagajo komentarji…huh, sej verjetno ni sam pr meni tak

 227. 227 simonarebolj simonarebolj
  00:30 - 14.11.2007

  @Nora; Saj nisem rekla, da si ti ljubosumna po naravi, si nestanovitna … Ko boš, če boš, pa hotela ustvarit poroko, družino bla, bla … ne boš enostavno zmogla bit zvesta že po relativno kratkem času, ko se bo vse nekako ustoličilo, razen če mu bo uspevalo, da bi te zadrževal z ljubosumjem. Če mu ne bo uspelo, da boš postala ljubosumna in kar naprej fokusirana nanj (kar ni lahko)… ne boš zvesta … he, he … Kaj naj še rečem.

 228. 228 Ana
  00:30 - 14.11.2007

  Povem jutri kako je bilo v kinu :) Morm spat. Vse me boli (sej ne da sem s tem hotela povedat da potrebujem božanje z močnejšim prijemom)

  si ju..

  p.s.: Simona ti pa kr objavi, jutri porečem več p.s.: nimam krempljev…upam pa, da kmalu :P

 229. 229 nora nora
  00:31 - 14.11.2007

  ? booo….nevem za kaj se gre….nobenmu nobenga nisem nameravala vzet….se umikam.

 230. 230 Človek Človek
  00:31 - 14.11.2007

  Huh jebemo, zej bom mel pa cel kup analiz deklet z blogosa tukaj.. Kaj pa zloraba :lol:

  @Nora… zakaj.. sem star, pa sem že pozabil … :lol:

  @Ana, sem poklical serviserje, bo kmalu :lol:

 231. 231 Človek Človek
  00:33 - 14.11.2007

  @Nora kam se zej umikaš, ko je Simona pričela s pikantnostmi :lol:

 232. 232 nora nora
  00:34 - 14.11.2007

  strah pred ženskami, ha ha….bežim :lol:

  lahko noč ;)

 233. 233 Ana
  00:35 - 14.11.2007

  okej, sam da javim, da se komentarji pojavljajo z nekim zamikom. Težko sem sledila sedaj replikam na moje besedičenje. Simona hvala, kot rečeno, jutri povem kako in kaj. Nora – razumem :D Človek – a jih boš plačal? Ja, ok. Super :mrgreen:

 234. 234 Človek Človek
  00:35 - 14.11.2007

  Hehe, Nora, pa ne da si tako ˝plašljiva˝ :mrgreen: Ampak zanimiva lastnost, ki ti jo je pripisala Simona (oz prebrala), da te mora partner non stop ˝rajcat˝ in držat v negotovosti.. :mrgreen:

 235. 235 Ana
  00:37 - 14.11.2007

  ok. sam še to: Simona mene bo kap. To je pa že preveč strašljivo – ta zapis. OMG :oops: morm se naspat …jutri, jutri pa…

  noč vsem

 236. 236 nora nora
  00:40 - 14.11.2007

  Ma nisem plašljiva, ma ne da se mi bost…..brez rajca pa itak ni nič :mrgreen: ….zdej pa res spat …

 237. 237 Človek Človek
  00:41 - 14.11.2007

  Zanimivo noč vsem, ki ste se tja že odpravile :twisted:

 238. 238 simonarebolj simonarebolj
  00:56 - 14.11.2007

  @beatnik:

  Tvoj simbol je Ljubimca (število 6):

  Načelo umetnosti razmerij. Vse se odvija parno.

  Sposobnost spodbujanja in navdihovanja ljudi vseh generacij.

  Dobro deluješ ( v smislu opravljanja dela) v paru ali skupini.

  Naravno nadarjen za ustvarjanje pravih razmerij na vseh področjih za dobro sodelovanje in tudi za odkrivanje, kaj deluje v razmerjih in kaj ne.

  Sposoben pravih odločitev, posebej med dvema človekoma, dvema položajema ali čemerkoli drugem.

  Sposobnost združevanja nasprotij. Nadarjeni za spajanje zamisli, ljudi in zadev, ki se sicer ne bi dobro obnesli skupaj.

  Naravni čut, kaj bo v razmerjih delovalo in kaj ne bo.

  Umetniško nadarjen.

  Obdobja silne potrebe po samoti, ki jo nujno potrebuješ, da bi spet polno zafunkcioniral med ljudmi. Potrebuješ svoj prostor, da lahko prideš in spet odideš.

  Darovi: Ljubimca (umetnost in sposobnost povezovanja)

  Hudič/Pan (smisel za humor, stabilnost)

  šestica mečev (Znanost, objektivnost)

  šestica čaš (ugodje)

  šestica palic (zmaga)

  šestica diskov (uspeh)

  Izzivi:

  Umetnost in gradnjo razmerij tudi udejanjiti in uporabljati prirojene sposobnosti za delo z ljudmi.

  Zelo zavidljiv simbol, samo uresničevanje, konkretizacija ti po tej razlagi lahko dela težave (Izzivi).

  Do naslednjega rojstnega dne si v obdobju simbola Smrt/Ponovno rojstvo (brez panike):

  Lahko umre stara identiteta ali vrsta medsebojnih razmerij (ločitev, selitev, pretrgano prijateljstvo, menjava službe ….).

  Opustitev določenih projektov.

  Želja po novih izzivih.

  Možna nova razmerja.

  Izražanje novih, prej skritih delov osebnosti.

  Prekinitev določenih razmerij z rojenimi v znamenju Škorpijona ali izguba stika s kakšno pomembnejšo osebo v mesecu škorpijona (do 21. novembra)

  Opustiti moraš tisto, na kar si navezan po nepotrebnem, ti ne koristi in se podat novim doživetjem in preizkušnjam naproti.

  Lp, Simona

 239. 239 Človek Človek
  01:00 - 14.11.2007

  Simona, ti to najprej vržeš karte in nato pogledaš v knjigo, al kako?

 240. 240 simonarebolj simonarebolj
  01:04 - 14.11.2007

  Pokahontas: Zapisala datum. Dobiš jutri sem.

 241. 241 simonarebolj simonarebolj
  01:06 - 14.11.2007

  @Človek: Nič ne mečem kart. Metanje kart je samo za meditacijo. Imaš neke vrste polganj in postopkov branja simbolike in se pozitivno afirmiraš … he, he …

  Tukaj pa seštevam rojstni datum in na podlagi tega dobim življenjski simbol ali simbol letne rasti. Potem preprosto berem interpretacijo. Tukaj sem fliknila povzetke bistvenega v tekstu. To je to. Brat znam.

 242. 242 simonarebolj simonarebolj
  01:07 - 14.11.2007

  Aja … tisto od Nore je pa drugo. Astrološko …

 243. 243 Človek Človek
  01:08 - 14.11.2007

  Aha, ok… (sem se naredil, da mi je jasno ;) ) A pa je to tudi Tarot ali je to kaj drugega?

 244. 244 beatnik
  01:11 - 14.11.2007

  Simono za pričo na sodišču! heh…hvala. Jutri kaj več napišem, grem zdej spat Ln

 245. 245 simonarebolj simonarebolj
  01:13 - 14.11.2007

  Kvaaaa … ali je to tudi tarot. A se norca delaš?

  Astrologija je pa astrologija, ne … (oven, bik, dvojček), sonce, luna, merkur … 1. hiša, 2. hiša … dekade … ascendent, descendent …

  Tarot se navezuje v simboliki na astrologijo, nima pa pristop astrologije veze s Tarotom. Astrologija je bolj komplicirana, se računa in računa … riše … potem pa interpretira celoto ali posamezne dele … Nekaj lahko poveš že tako, na okvirne podatke … kot sem Nori. Da ni za poročit … he, he …

 246. 246 simonarebolj simonarebolj
  01:14 - 14.11.2007

  @beatnik: Jaz ne haluciniram … me ne bi poklicali … heh …

 247. 247 Človek Človek
  01:16 - 14.11.2007

  Kva pa se dereš :lol: Nisem mislil na astrologijo, ampak na to kar si meni napisala. Če je to tudi Tarot, ne glede na to, da se ne uorabi kart… ? Nora te bo pa nekje že počakala, pa boš pol vidla :D

 248. 248 simonarebolj simonarebolj
  01:23 - 14.11.2007

  @Človek:

  Ajaaaa … ja, seveda, da je tisto tarot. Vsem vam trem sem zapisala povzetke iz tarota. Ti si si bistvo svojega življenjskega znamenja že povlekel od nekod, jaz sem ti dodala darove in izzive ter še simbolj letne rasti, da boš vedel, kaj sam s sabo počet do naslednjega avgusta, a ne!

 249. 249 simonarebolj simonarebolj
  01:25 - 14.11.2007

  fak … zdej sem že tako obremenjena s povzetki, da sem zapisala simbolj … verjetno povzetek od SIMona reBOLJ … Psihotično …

  Aja … Vsak simbol ima svojo karto … kot tvoja zgoraj, kjer je še polno simbolov znotraj, ki imajo pomene in so obširneje pojasnjeni. Tega valda ne mislim prepisovat. Grrrrr …

 250. 250 Človek Človek
  01:27 - 14.11.2007

  Aha, ja fino, ker sem se že bal, da ne bom mel kaj počet :lol:

 251. 251 Človek Človek
  01:28 - 14.11.2007

  Simbolj? Psihotično… Teb tud dogaja :mrgreen: Zakaj mi ne boš vsega povedala? Kolko to česa stane? :mrgreen:

 252. 252 pokahontas
  10:02 - 14.11.2007

  @Simona: sem se v prejšnjem komantarju napačno izrazla…ne bi horoskopske analize ampak tarot varianto ;) srce si :)

 253. 253 Ana
  12:52 - 14.11.2007

  Človek..o filmu sem napisala v postu. Aja pa nism še povedala, kako je bilo 2 dni nazaj v sanjah na oblakih s Poko in tabo :mrgreen: (saj bom, še malo časa mi daj) Simona…komentar glede Tarota in mojega opisa tud v mojem postu.

 254. 254 Človek Človek
  12:58 - 14.11.2007

  Ana, a ti veš, da smo nekateri že tako stari, s čakanjem pa se to samo še povečuje… :mrgreen:

 255. 255 Ana Ana
  15:49 - 14.11.2007

  jaz sem samo en…specifičen primer, pri katerem morš malo čakat. saj se me lahko navadiš, daj no, daj :mrgreen: Starost je relativna :D …me ne briga hehe

 256. 256 simonarebolj simonarebolj
  21:19 - 14.11.2007

  POKAHONTAS:

  S tabo je bilo enostavno. Si Svečenik v življenjskem simbolu, torej velja enako kot za Ano (zgoraj … žal si je Človek izbral beden blog, ki nima oštevilčenih komentarjev, ampak saj boš našla, ni daleč)

  POZOR! Nimaš pa enakega simbola za leto rasti, torej do naslednjega rojstnega dneva. Ta se nahaja v Smrt/Ponovno rojstvo: No, in to je enako, kot ga ima Beatnik … torej preberi še drugi del njemu namenjenega komentarja. Zadnja razlaga.

  Mater, tukaj ste vsi v sorodu … he, he …

 257. 257 pokahontas
  21:39 - 14.11.2007

  SIMONA:

  hvala…ni bilo težko najti :)

 258. 258 Ana
  22:38 - 14.11.2007

  Simona…misliš, da je tu odgovor v tem, da tako radi čvekamo? :) Da mamo nekaj skupnega? :samjlkisečohapoglavi: Jaz ne bi ostala ravnodušna :mrgreen: (mislim, že zdavnaj nisem)

 259. 259 Človek Človek
  00:35 - 15.11.2007

  Heh Simona, tukaj je sedaj več vprašanj… ali sem zahajajo zgolj trije, štirje različni profili ljudi, ali pa tebi razlaga ne gre od rok ;) KOnec koncev si tudi ti v sorodu, potemtakem… :P

  @Ana, ravnodušna do česa? :mrgreen:

 260. 260 simonarebolj simonarebolj
  00:48 - 15.11.2007

  @Ana in Človek: Jah, očitno zahajajo po tem zapisanem sodeče sem podobni profili ljudi … no … saj tako tudi itak je ponavadi v življenju.

  @Človek: Ne vem pa, kaj naj bi imela moja razlaga pri tem, glede na to, da sem ti včeraj pojasnila, da znam samo brat!!! In ne vem, zaenkrat mojega simbola še nisem srečala tukaj pač! Očitno sem malo aut … he, he … Čeprav mislim, da se dobro razumejo Svečenik, Cesarica, Puščavnik, Norec … imajo veliko skupnih lastnosti, vsi nekaj močnega simbolizirajo kot podoba človeka iz mesa in krvi … Je drugače kot na primer, če si Kolo sreče, Kočija, Vek ali Luna itd.

 261. 261 Človek Človek
  00:52 - 15.11.2007

  Simona, ti mi še vedno nisi odgovorila na vprašanje: Zakaj mi ne boš vsega povedala? Kolko to česa stane?

 262. 262 simonarebolj simonarebolj
  01:13 - 15.11.2007

  @Človek: Aja! Saj res … Ampak imam problemček … ne spomnim se, kaj naj bi ti še povedala … o čem? Težko izstavim račun, če mi spomin opeša … še predvsem če se odločim za specifične “valute”. Torej … kje sva ostala?

 263. 263 Človek Človek
  01:17 - 15.11.2007

  Simona, rekla si, da je to, kar si napisala ključni zaznamk – No, v detajlih je tega kot solate …. In mene bolj zanima tisti, osebni del, kot ta spošni, ki je enak določenemu odstotku, verjetno.. Se pravi je možnost podrobnejšega vpogleda mogoča in koliko in v kakšni valuti je vplačljiva ;)

 264. 264 simonarebolj simonarebolj
  01:21 - 15.11.2007

  @Človek: Ajaaaaa … No, saj toliko spet ni … je pa definitivno preveč za sem pisat!!!! Računala bi ti pa lahko samo v naturalijah, ampak klinc … za to sem itak preveč domišljava, če ne drugega … tako da … Knjižnica pač! … he, he …

 265. 265 Človek Človek
  01:24 - 15.11.2007

  Hmmm, sedaj me pa bolj kot tisto zanima – Če ne drugega…?

 266. 266 simonarebolj simonarebolj
  01:27 - 15.11.2007

  @Človek: Hahahahaha … Vedno je še kaj drugega in kar koli povem, je lahko še kaj drugega …

 267. 267 Človek Človek
  01:29 - 15.11.2007

  Hmmm, res je ja… Ok, potem pa se bom izobrazil… Not :D Mah kaj če mi vedenje, če je vedno lahko še kaj drugega? :D

 268. 268 simonarebolj simonarebolj
  01:31 - 15.11.2007

  @Človek: Saj … to sem hotela povedat … če nisi center sveta, nimaš kje kaj praskat … samo izživciraš se, pa še karte za vrtiljak ne dobiš … he, he …

 269. 269 simonarebolj simonarebolj
  01:36 - 15.11.2007

  Kva je zdej???? Kje je zdaj center sveta???

 270. 270 Človek Človek
  01:37 - 15.11.2007

  Hehe, lahko pa dejansko tudi si center, pa te vrtiljak ne zanima… Bogsigavedi kaj je huje… :D

 271. 271 simonarebolj simonarebolj
  01:43 - 15.11.2007

  Hehehehehe … če te vrtiljak ne zanima, pa res ne more bit tako hudo. Se pač ne zarolaš in … in … se greš spuščat po toboganu …

 272. 272 Človek Človek
  01:44 - 15.11.2007

  Kva je zdej, kje pa je zdaj vrtiljak?

 273. 273 Človek Človek
  01:46 - 15.11.2007

  Se pravi v vsakem primeru se splača biti M. Jackson, ker imaš celo zabavišče? :D

 274. 274 simonarebolj simonarebolj
  01:46 - 15.11.2007

  Nad tabo se rola! To je njegova stara fora. Saj se navadiš.

 275. 275 simonarebolj simonarebolj
  01:48 - 15.11.2007

  Če se kaj ne splača bit, se pa M. Jackson ne … nima sape.

 276. 276 Človek Človek
  01:50 - 15.11.2007

  :lol: Pa se je ne naveliča?

 277. 277 Človek Človek
  01:52 - 15.11.2007

  Pa saj jo bo zajel, ko bo dihati začel. Bolje bel po koži kot po srcu?

 278. 278 simonarebolj simonarebolj
  01:54 - 15.11.2007

  To pa ni njen problem … Njej je važno, da rola … Sej ni treba, da ima skoz isto posadko.

 279. 279 simonarebolj simonarebolj
  01:56 - 15.11.2007

  Pustim ti še zadnjo besedo, potem grem še na en cigaret in odrolam v tižule mižule dolino.

 280. 280 Človek Človek
  01:57 - 15.11.2007

  Hmm, se pravi je vse samo iluzija? Ampak kdo je potem bolj iluzoren, ona, ali posadka?

 281. 281 Človek Človek
  01:59 - 15.11.2007

  Aha, hvala.. :D Močan dim ti želim. ;)

 282. 282 simonarebolj simonarebolj
  02:00 - 15.11.2007

  To ni nobena iluzija!!! Čista realna realnost! Iluzija je, če misliš, da se (lahko) rola drugače, kolikor časa pač rola z eno posadko. Iluzija je, da se ustavi z eno posadko, posadka pa fantazira, da rola … he, he …

 283. 283 simonarebolj simonarebolj
  02:01 - 15.11.2007

  Snedla besedo … Evo, še eno imaš … he, he …

 284. 284 Človek Človek
  02:03 - 15.11.2007

  Mogoče pa je iluzija v tem, da sploh rola? Mogoče pa stoji na mestu in se ji zdi da rola, posadka pa se menja iz dolgčasa? … Ja ponovno sem si prilastil besedo… :D

 285. 285 Ana
  09:49 - 15.11.2007

  Človek…. :mrgreen: :oops:

 286. 286 Človek Človek
  11:34 - 15.11.2007

  Ana… :twisted:

 287. 287 Ana
  12:25 - 15.11.2007

  aham tvisted je…sej ti ga lahk v tem odgovoru tud elegantno vrnem, kr je zares zgovoren, za ta primer prav zelo :twisted: :oops:

  p.s.: tokrat so pojasnila odveč heh

 288. 288 Človek Človek
  12:29 - 15.11.2007

  Ne, ej ne vem čemu si se smejala?

 289. 289 Ana
  12:32 - 15.11.2007

  kaj sem rekla, da veš? niti si ne mislim, da veš…ker se ti niti sanjat ne more heh … Sam jaz vem :oops: :)

  sicer pa je bilo govora o ranodušnosti…glede onega…in jaz sem rekla, da že dolgo nisem in ob tem je še ena moja štorija v ozadju, zato pač tale :mrgreen: in tale :oops:

 290. 290 nora nora
  18:50 - 15.11.2007

  @simona, še moj simbol, prosim…. hvala :mrgreen:

 291. 291 simonarebolj simonarebolj
  01:44 - 16.11.2007

  @Človek: Iluzija je itak že to, da misliš, da si človek in kar koli naj bi že to pomenilo. Skratka, dvomim, da se lahko odrolava do zadnje besede v tej debatki … torej rola! He, he …

  @Nora: Kljub imenu, ki ga imaš tukaj, bi mi lahko povedala rojstni datum???

 292. 292 Človek Človek
  01:48 - 16.11.2007

  @Simona, skratka, na Bložič prideš? Boš kaj voluntirala? :mrgreen:

 293. 293 nora nora
  19:43 - 16.11.2007

  @simona, 18.5.1978

 294. 294 simonarebolj simonarebolj
  23:24 - 16.11.2007

  @Človek: Ja, ja … jaz bom svoje plačala … koliko pa ti rabiš, da ti voluntiram??

 295. 295 simonarebolj simonarebolj
  23:51 - 16.11.2007

  @Nora:

  Ooooo, ti si pa moja sestrica. Končno! Skratka, tvoj življenjski simbol je Cesarica (št.3).

  Nadpovprečno zmožna dajanja ljubezni, podpore, tolažbe in zdravja.

  Globoka ljubezenska narava, moč dajanja in sprejemanja modre ljubezni.

  Dobri v medicini, zdravilstvu, arhitekturi, modnem oblikovanju, katerikoli umetnosti, vrtnarstvu ali vrhunskem kuhanju.

  Največji izziv je v enaki meri podpirati sebe in druge.

  So vzor lepote in skladnosti uravnovešene čustvene narave.

  Modra ljubezen je njihov največji dar, zato morajo paziti,da se čustveno ne prisiljujejo ali naprezajo.

  Paziti morajo tudi, da se ne bi zaprli vase ali se čustveno zadrževali.

  Močna voditeljska sposobnost.

  Popolna združitev duševnega in čustvenega.

  Magnetizem cesarice privlači ljudi in jim daje občutek varnosti.

  Darovi:

  trojka diskov (prednosti pri delu) trojka čaš (obilje čustev) trojka palic (krepost, celovitost) Obešenec (prekinjanje omejujočih vzorcev) Vesolje (izraz ljubezni v svetu) Cesarica (modra ljubezen)

  Izzivi:

  Trojka mečev (žalost)

  Tvoj simbol rasti do naslednjega rojstnega dneva je Ljubimca.

  Potreba po prevrednotenju vseh razmerij – prijateljskih, poslovnih, ljubezenskih in družinskih. Ali vas podpirajo na način, kot želiš, ali ne.

  Nekatera razmerja si boš želela močno poglobiti, nekatera pa razdreti.

  Tehtanje med dvema možnostima, dvema stališčema, dvema človekoma …

  Odločitev, da nisi več pripravljena podpirati odnosov, ki niso nekaj posebnega.

  V tem letu jasno spoznaš, kaj na čustvenem področju potrebuješ, kaj si želiš, in česa ne.

  Lp

 296. 296 nora nora
  20:35 - 17.11.2007

  @simona, ej hvala, to mi je že bolj pisano na kožo kot ono prejšnje astrološko videnje, čeprav zadnje čase ne vidim ljubezni nikjer v moji bližini :roll: ….praviš pa da bom končno dojela kaj želim….upam :mrgreen:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !