Nežnost spomina…

Hmm, ne vem zakaj mi hodijo te stvari zadnje čase po glavi. Mogoče so srečanja zadnjega časa privlekla na dan te spomine, katere sem se odločil zapisati. Nekaj čudovitega najdem v teh spominih, zato me jih ni sram deliti s svetom. So poklon osebam, ki so jih povzročile in če bi bil pesnik, bi pisal v rimah. :)

Beri naprej…

Tista utrujenost, ki je nastajala zaradi pravil in nezmožnosti vplivanja na situacijo na lasten način, mi je počasi jemala energijo. Po glavi mi je hodil samo tvoj topli objem, in tvoj glas, ki sem ga oboževal.

V spomin se prikrade dogodek tistega dne, ko si me poklicala in se je na telefon javila mati in spomnim se njenih besed. Zanimalo jo je, kdo je to in kot vedno, ni mogla brez popotnice…Tokrat so me pospremile besede: ˝Pazi se je, ta je ˝nevarna˝.˝

Sicer je bilo v njenih besedah veliko resnice, saj je bil tvoj glas je nevarno opijajoč in to si dobro vedela. Znala si se izražat.

Ko sem izstopil iz vozila, si me pričakala že kar na dovozu. Bil je lep poletni dan, ki se je počasi prevešal v večer. Ugajalo mi je odvreči masko in se predati tvojemu nasmehu, ki ti je ob očeh ustvaril gubice, ki so dopolnjevale tvoj navihani pogled.

Tvoja bližina je vedno delovala tako pomirjajoče in tisti vonj sivke, ki si ga čuvala v sobi in te je spremljal kot nenadomestljiva senca.

Vsa vihrava, kot si vedno bila, si me prijela za roko in me odvedla na svoj mali balkon, moje najljubše mesto v določenem času.. Občutek in razgled, ki ga človek dobi iz tistega starega naslonjača, ki vsebuje idiličen pogled najvišje slovenske vrhove, je kot prestol grških bogov. Govorila nisva veliko. Enostavno sem se sesedel in živel ob pogledu in glasu Fitzgeraldove, ki si jo vedno rada prepevala. Narahlo sem zamižal in začutil tvoje roke na vratu, ko si mi odvezala tisti vozel, ki me je še spremljal iz službe, ter mi odpela zgornji gumb. Zopet sem odprl oči, da bi se naužil miru poletnega večera. Ko sem se zdramil, sem te videl, kako klečiš pred menoj in pripravljaš kopel pod mojimi nogami.

Na tvojem licu je še vedno vladal tisti tvoj navihani nasmešek, ki je obetal. Sezula si mi obutev in nogavice, ter mi potopila nogi v dišečo toplino. Počasi si me umivala, jaz pa sem zopet zamižal in se prepustil dražljajem, ki so me obdajali.

Ko si končala, si me ovila v mehko pregrinjalo in mi podstavila taburet, da sem se še bolj udobno zleknil. Skoraj bi odplaval v spanec, vendar se je zgodilo vse prej kot to. Na obrazu sem začutil tvoje prste, med katerimi si držala ruto iz svile, s katero si mi prekrila oči. V roko si mi potisnila kozarec s pijačo, ki je nisem poznal.

Nagnil sem požirek,ki me je močno pogrel po grlu. A ni bilo slabo. Takrat si prijela drugo roko in mi položila v dlan nek zavitek, za katerega sem mislil, da je zgolj tobak. Vmes se je glasba spremenila in umirila…

Prižgal sem in ugotovil, da sem se znašel v nekem skrivnostnem svetu, tvojem svetu. Ko sem popil pijačo in pokadil že skoraj polovico, sem ob svojem ušesu začutil tvoj dih. Slišal sem šelest papirja in čričke, ki so strigli v travi.

Brala si mi. Tvoj glas in čtivo erotične vsebine, ki si ga izbrala, je v meni ustvarjalo zmedo, ki sem jo komaj miril. Znašel sem se v nekem svetu, ki mi načeloma ni bil tuj, a vendar, odneslo me je, daleč, dalj, kot sem mislil, da lahko odletim.

Lebdel sem nekje med resničnostjo tvojega glasu in samo idejo, da življenje ne sme biti takšno, da nekje pač mora biti meja. Bilo je preveč. In očitno si me toliko poznala, da si uporabila še čisto prave čarovniške zvarke, ki so si zaslužili gorenja na Kleku. Resnično si nekje globoko v sebi nisem mogel oprostiti, ker nisem našel razloga za to, kar se mi dogaja.

Dobro, da je povoj okoli oči skrival pravi pomen občutka, ki sem ga doživljal.

Vedno bolj me je odnašalo.

Ne vem koliko časa je vse skupaj trajalo, vendar ravno dovolj, da nisem dojel, da si v mojem naročju gola. To sem opazil, ko si mi snela slepilo in se mi zazrla v oči.

Pokrila si naju, z zame takrat najmehkejšo odejo, nama nalila še en kozarček in si prižgala svoj zvitek, ki si ga pripravila. V tišini sva objeta poslušala glasbo, prepleteno z rahlim sodelovanjem malih živalic, ki so strigle v noči. Zaspala si.

Odnesel sem te v posteljo, se privil k tebi in dolgo v noč razmišljal o tem, koliko bi lahko človek lahko prejel, če bi znal sprejemati…

Niti ne vem, ali sem spal, saj nisem vedel, kateri del so sanje… Pa še malce glasbe za ozadje… YouTube slika preogleda

 • Share/Bookmark

154 odgovorov na “Nežnost spomina…”

 1. 1 Darja
  18:06 - 11.11.2007

  Wow… tole je bila pa zelo vroča dogodivščina… Slastno čtivo.

 2. 2 pokahontas
  18:11 - 11.11.2007

  jp “narava” nas zna popeljati v neke višje sfere ;)

 3. 3 nora nora
  18:40 - 11.11.2007

  Lepa pesmica…

 4. 4 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  18:47 - 11.11.2007

  ti si pa mel neke čudne seanse jarane :D

  predvsem mi je pa všeč, kako je zadeva napisana…

 5. 5 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  18:49 - 11.11.2007

  aja, seveda so men take “zadeve” všeč :) ko te v roke dobi ženska z domišljijo in te odnese nekam daleč stran od vsakdanjih rutin in navadnosti…

 6. 6 Človek Človek
  18:55 - 11.11.2007

  @Darja… Pretežka za besede…

  @Pokahontas… jo ;)

  @Nora… A to je vse? :lol: No ja res je Sade :mrgreen:

  @Fetalij, ne sprašuj tastar.. same sekte :lol: Glede tega, da ti je všeč kako je zadeva zapisana, bolj specifično, se ti da? :D Ja Baba je tojfl :D

 7. 7 pokahontas
  19:05 - 11.11.2007

  ena recenzija z moje strani: tantrično…še posebaj, če bi potem sledil opis, ki si nam ga serviral pod naslov Lepota in sla…

 8. 8 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  19:05 - 11.11.2007

  bolj specifično? stvari kot so “kot prestol grških bogov” recimo… take in podobne malenkosti pač :)

  sekte :lol: jao jao :D a ti je kot zgledna hare krišna potem ponudila vsaj tiste njihove piškotke? :mrgreen:

 9. 9 nora nora
  19:05 - 11.11.2007

  A ti bi še kaj? :roll: :mrgreen:

 10. 10 Človek Človek
  19:10 - 11.11.2007

  @Pokahontas.. Tu gre pač za en drugačen doživet občutek, ki bi ga spolnost pokvarila… So bili pa tudi taki… Mogoče še pride kak zapis :D

  @Fetalij… Aaa prispodobe.. :D To vem,d a maš ti še rajš :D MA te sekte niso tako dobroljubne :lol:

  @Nora.. Ja če sem čisto pošten, potem pečeno gos, ki sem jo iskal cel večer po gorenjskih restavracijah, pa je ni bilo… :mrgreen:

 11. 11 pokahontas
  19:14 - 11.11.2007

  …”ki bi ga spolnost pokvarila”…vse je v načinu zapisa…

 12. 12 nora nora
  19:23 - 11.11.2007

  Nimam goske, razen če bi kar mene speku :lol:

  Zaenkrat še poslušam pesmico ;)

 13. 13 Človek Človek
  20:03 - 11.11.2007

  @Pokahontas… Pravim, da bi sam seks pokvaril njeno dejanje tistega večera… ZApisal pa ne bom, ker se ni zgodilo… Če bi si izmišljeval, potem bi bilo še marsikaj drugače… :mrgreen:

  @Nora… Ja če (se) že ponujaš… :lol: Jest jo rad še pogledam (pesmico, namreč) :)

 14. 14 pokahontas
  20:10 - 11.11.2007

  ne izmišljevat se ti res ni treba :) sem prehitr brala prejšn komentar, pa prišla do napačnega zaključka ;)

 15. 15 Ana
  20:44 - 11.11.2007

  sofisticirano :) mmm…kam bi prišla brez vizualizacije. takšna besedila so že skor preveč vpijajoča…vzbudijo hrepenenja in asociacije. hm, hecno pa je nekaj….zelo….ampak o tem, kdaj drugič…omenil si joint… čudno nekaj, na kar sem pomislila včeraj zvečer v zvezi s… ob tem komadu bi lahko dodala še en prizor intimnega tandema, kar odvija se mi pred očmi. tu dobivam skorajda popolno obliko odnosa…pač v nekem trenutku videno…vanzemaljsko ujemajoče :D

 16. 16 nora nora
  21:51 - 11.11.2007

  nisem misnla dobesedno :shock:

  zakaj je nisi zbudil…potem ko si se privil k njej?

 17. 17 Človek Človek
  23:07 - 11.11.2007

  @pokahontas… se ti dostikrat zgodi, da kaj prehitro sklepaš? :mrgreen: (no need for answer there, I was trying to make a joke :lol: )

  @Ana, kakšen joint? Meni se sanja ne, kaj je tisti zvitek bil, samo cigaret ni bil, ker cigarete pač poznam :mrgreen: Ja živa je Sade ja, močno na noter, manj na ven… :mrgreen:

 18. 18 Človek Človek
  23:34 - 11.11.2007

  @Nora, zaka je nisem zbudil? Ker nama je obema to ugajalo, saj nama je ravno tega manjkalo, spolnosti pa niti ne… (na podobne načine)… Pa ona niti ni spala, čisto, če veš kaj mislim. :mrgreen: Tisti čarovniški zvitek je bil namenjen popolni relaksaciji, če ne še celo čemu drugemu… Glede na samo izvedbo ˝obreda˝, ne bi bilo nič čudnega, če bi končal na nekem žrtveniku… :lol: Kaj pa vem, vem, da je točno zadela, kaj sem tisti večer potreboval. Očitno sem malo slabo opisal intenzivnost dojemanja informacij okoli sebe, ampak tisti ˝obred˝ je trajal kakih 4 ure… To je trajal… :mrgreen: Je bilo smooth :lol: Mogoče pa je to naredila zato, manipulatorka, kot je bila :lol: ,in je želela doseči to, da bi si sam to zapomnil in mogoče pričakovala, da ji bom vrnil in potem na nek način to ponavljal? Je mislila da bo znala iztržiti. :lol: Babe znate prodajat ja… Meglo :lol: (upam, da veste Babe, da se samo hecam, ko kaj takega rečem… Konec koncev po komentarjih sodeč bolj za vas pišem. Pa Fetalija :lol: Thanks tastar, ti mi prav moralo dvoigneš :mrgreen: ) Aha, no ja, da nadaljujem… :) V glavnem ta podvig ji ni uspel, ker sem itak moški in mi ni tega narisala (mogoče) :lol: To se pač ni zgodilo, čeprav načeloma bi se lahko, če bi tajnica tako rekla :lol:

  Kam sem zašel? :lol:

  V glavnem, všeč mi je ženska inovativnost, znatiželjnost do večih stvari, versetilnost, pripravljenost, vaše igrice, šarade, abstrakten pogled, igrivost in imate grudi :lol: :lol:

 19. 19 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  23:42 - 11.11.2007

  care, ni pene. važn da so grudi :lol:

  je pa men tud všeč inovativnost pa vse to, kar opisuješ na koncu komentarja… ne vem koliko časa bom še čakal, da me bejba preseneti na tak način, da me bo vrglo na rit. da ustvari vsaj nekaj blizu tistega vzdušja in scene, o katerih sem ter tja posanjam… ali pa pač da me preseneti in kr naenkrat potrka na okno sredi noči ali kaj takega… inovativnosti večini ljudi primanjkuje. tako tipom kot ženskam.

 20. 20 Ana
  23:43 - 11.11.2007

  jaooo, zaj si vse povedal :D plosk! thumbs up imamo grudi (pa kdo si je omislil to poimenovanje?!?! :lol: ) – najbolše mamilo…kaka fumaaaa :mrgreen:

  —> in je želela doseči to, da bi si sam to zapomnil in mogoče pričakovala, da ji bom vrnil in potem na nek način to ponavljal —> mater si razmišljujoč :D pripravljen na vse, analiziraš, “rentgeniziraš”, kaj?!?! ohohohoh :lol:

  p.s.: abstrakten pogled – to se da vadit? ;)

 21. 21 Človek Človek
  00:03 - 12.11.2007

  At Fetalij… Ma kaj pa vem, saj jih je kar veliko, pri sebi sem opazil, da sem zaradi svoje prisotnosti vplival še na marsikak dogodek ali situacijo, ki bi se velikokrat razvila drugače… Lahko je to zardi našega nedojemanja ali včasih zaradi potencialne kritike, ki pri nas pač velikokrat sledi. No saj jih imajo one tudi, ampak one imajo prijateljice ;) Brezplačne ˝psihoterapije˝ ali ˝spovednice˝ so pri njih pogoste, zakaj pa misliš, da jih cerkev ne mara.. Kradejo biznis :lol: V glavnem se mi ne znamo dostikrat sprostit, ker smo po domače povedano ˝idiots˝, bunch of fucking idiots… ampak se da :) Kar se pa tiče same raznlikosti ženske, ja lahko bi bili vsi taki, ampak bi morali začeti gledati na svet močno drugače, kar pa niti ni nujno slabo. ;) Vsaj dolgoročno. Samo pri njih je problem, k se med sabo ne marajo, oz. se ogrožajo in nimajo nekih ˝pravil˝ ali nekih splošnih kodeksov. :) NI zastonj hudič babo pošiljal klamor sam ni upal :lol: PA izraz – Tista bi še svoje mladiče požrla, tudi ni od muh. :lol:

  ok, sej vem, da govorim bunch of bullshit, ampak svoje trditve postaljam pod izpodbijanje, saj zato imamo to komunikacijo, ki omogoča, da si doma sproščen, v najljubših najmehkejših oblačiliš, piješ kuhano vino, ješ Schwardswaldsko prekajeno šunko, ki rulz :) debatiraš o nekaterih stvareh in si priden zadovoljen državljan, ki se ne zbira ;) :lol:

 22. 22 Človek Človek
  00:04 - 12.11.2007

  Whats going on z moj blog? :lol: Fetalij a veš kje so že bacupi teme? :lol:

 23. 23 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  00:15 - 12.11.2007

  ej nism trenutno v stanju, ko bi se mi dal razmišljat – ponavad ob takih urah večinoma ne opravljam psiholoških naporov :mrgreen:

  drugač pa ne vem kje so backupi teme… jst sm si moru narest print screen, da lahko, če se kaj sesuje, naslednjič barvno shemo naštimam enako… drugač pa ne vem kaj se dogaja… preveč spamajo po tvojem blogu :lol:

 24. 24 Človek Človek
  00:17 - 12.11.2007

  A mar jest zgledam v stanju… :lol: Ma sej temo sem sam ˝za***… Ma ja, bom drugo postavu, sej ni težko, sam traja :D

 25. 25 Človek Človek
  00:46 - 12.11.2007

  @Ana, tebe sem skoraj spregledal, se opravičujem, zaradi te težave z blogom… Se bom nekako že oddolžil :mrgreen:

  ˝jaooo, zaj si vse povedal˝ Jaooo, kolk si pa štajersko povedala tole :lol: Ti sam sem zadel ane ;) :lol:

  ˝mater si razmišljujoč :D pripravljen na vse, analiziraš, “rentgeniziraš”, kaj?!?! ohohohoh :lol:

  Ej pri takem ˝sovražniku˝ moraš biti vedno pripravljen na vse, ker nikoli ne veš kje te bo presenetil :lol:

 26. 26 Ana
  01:58 - 12.11.2007

  sej ne, da sem dans spala 7h popoldan in sem se zdaj delala da spim (obupna muzika mi iz radia razbija glavo), in da me je nekaj vleklo na net, da sem se vstala, ponovno vžgal komp ter začutila da me bo čakal mail al pa komentar – ampak ne pa tvoj!!! ;) ja, seveda se boš oddolžil, datum že veš.

  uu, *eba, izdala sem se, da sem štajerka :lol: sicer pa lepo pišem, anede??? tak dokaj pravilno, da se redkokdaj vidi s kod sem :mrgreen:

  v bistvu me veseli, da se zavedaš moči “sovražnika”. garantiram, da te vedno lahko ta vrsta preseneti. ampak v tem je čar, nee? :D

  zaj si grem dat nek cd gor…baje mleko in dost meda – vroče spito pomagata k padcu v sen. jooj, težka noč bo.

 27. 27 pika
  11:27 - 12.11.2007

  Ooooo, me too… Par ur takega odklopa, takoj za! Zanima me samo nekaj. Si ji popolnoma zaupal, ali je šlo za igro negotovosti?

 28. 28 Človek Človek
  13:49 - 12.11.2007

  @Ana, lenoba, mojega komentarja ali maila ni treba pričakovati, pride sam po sebi, kot spam :lol: Ti ne moreš skriti, da si Štojerc :lol: Ja, o moči ˝sovražnika˝ me je prepričeval že oče, predvsem z besedami – Baba je tojfl :lol:

  @Pika… misliš v tistem trenutku ali na splošno?

 29. 29 ana
  14:40 - 12.11.2007

  tokrat sem računala samo na komentar…kar se mailov tiče – prišla sem do nekega spoznanja :mrgreen: , ki ga bom verjetno kmalu predstavila v enem od prihajajočih postov, hja

  čuj, kaj maš kakšno mnenje o štajerkah al se še nisi opredelil? :D sicer pa…ma nism tolk tipična noooo, nočem bit niti :P

  tvoj oče je pravi moški, moder :mgreen:

 30. 30 ana
  14:40 - 12.11.2007

  na koncu ZELENKO ;)

 31. 31 pokahontas
  14:43 - 12.11.2007

  nice outfit

 32. 32 Človek Človek
  14:51 - 12.11.2007

  @Ana, napiši čimprej, me prav zanima, kaj si dognala :D Ne ne, o ¨Štajerkah˝ nimam nekega opredeljenega mnenja, meni je vsaka drugačnost govora zanimiva, edino kar ne maram so tiste LJ zategovalne zadeve, če me razumeš… NO ja, pa slabo zastopim tiste ki gučijo :D Oča pa vedo ja :mrgreen:

  @Pokahontas… hvala :) A pa je berljivo?

 33. 33 ana
  15:01 - 12.11.2007

  haha gučati ni po štajersko :lol: sicer pa razumem kaj želiš povedat – tak si..sprejemljiv za raznorazne kombinacije, iz vseh vetrov lahko pristopijo k tebi :mrgreen:

  ja, gorenjščina pa je meni fletna. to sem dala vedet kolegu iz železnikov že 10 let nazaj :mrgreen:

  meni mama tud svoje pravi, oče prav tako :lol: od vsakega se učim. sploh vsakič, ko se kam odpravljam dobim modra opozorila :D

 34. 34 Človek Človek
  15:07 - 12.11.2007

  Ja saj vem kje se guči, baba :lol: Sem služil domovini v tistih krajih :mrgreen: Kar se pa tiče raznih kombinacij… Čim manj se zapirat :mrgreen: Železniki gorenjščina? :lol: Ok, bilo je 10 let nazaj :lol: Hmm, to pa verjamem, da ti dajeta opozorila različnih vrst, zba biti da jih potrebuješ, al kako? :mrgreen:

 35. 35 ana
  15:18 - 12.11.2007

  kaj zaj z železniki…kje sem ga mimo vsekala? no, če je blo pred tolkimi leti, pol mi je oproščeno. haha okej, pozabimo opa, vojničeee – “rafentaf gaj” :mrgreen:

  ma neeee…potrebujem jih več neee…za marsikaj so mi že odveč, če sem iskrena. ampak foter je orginalen…kar se tiče nasvetov, tud o tem kakšna beseda več. lep nasvet mi je dal tud za svoje doli – črnogorce :lol: tega kar upoštevam, druge priredim ha

 36. 36 ana
  15:21 - 12.11.2007

  hej, kaj pa ta pavijan (če se ne motim) sporoča? :mrgreen:

 37. 37 pokahontas
  15:47 - 12.11.2007

  ja veliko bolj berljivo…sem že tuhtala, če ti ne bi izstavila račun za optika, no pa si se izmazal :)

 38. 38 Človek Človek
  15:48 - 12.11.2007

  Kakšen nasvet ti je pa dal? Kaj sporoča stric pavijan… Ne vem koliko se vidi, ampak glede na to da je Alfa in da ima izredno žalosten pogled, mi je zanimivo, ker ne vem kaj se je zgodilo, vendar predvidevam, da nekaj ne preveč dobrega… Lahko pa pavijan sporoča tudi – heh, ne glede na to da sem alfa in dobim vsako, ki jo želim, mi nekaj manjka… Ali sploh lahko popolnoma zapolnim to praznino? :mrgreen:

 39. 39 Človek Človek
  15:51 - 12.11.2007

  @Pokahontas… dokler je še za optika, ni problemov, ko pa govorimo o psihiatrih, takrat se pa distanciram :lol:

 40. 40 pokahontas
  15:58 - 12.11.2007

  in ti bi sočloveka kar pustil trpet :shock:

 41. 41 Človek Človek
  16:00 - 12.11.2007

  Ah ne, to ne.. Pa saj kdo pravi, da je tista stran tako napačna? :mrgreen:

 42. 42 ana
  16:00 - 12.11.2007

  mala, nema šanse, da se petljaš s črnogorci (samo v primeru da je… – to pa kdaj drugič)! :mrgreen:

  pavijanu bi jaz nekaj svetovala…ampak ob prvi pravi priliki :D sicer pa je lep. pravi tipson. prepričana sem, da ima samo momentalno abstinenco ;) popolnoma zapolniti se ne da…ampak bolje išta, nego ništa :P

 43. 43 pokahontas
  16:01 - 12.11.2007

  napačna mogoče ne, osamljena pa pravgotovo…

 44. 44 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  16:04 - 12.11.2007

  men je tud všeč tale olivno zelena… al neki. jst mam zihr sfukan monitor. :D

 45. 45 ana
  16:05 - 12.11.2007

  oziroma..včasih je bolje ništa kot išta…če vzamem vse možnosti v obzir, ja. no, odvisno od razpoloženja, prioritet in karakterja :D

 46. 46 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  16:06 - 12.11.2007

  aja, ne morem verjet, kok lahko dve bejbi naspemata komentarjev… faaaaaak :lol:

 47. 47 Človek Človek
  16:06 - 12.11.2007

  V primeru, da je? Povej povej imam dobrega prijatelja, črnogorca, pa bi mi ta info prišla prav :mrgreen: Ti pavijanu kar svetuj, mu bom jaz prenesel sporočilo, ker do tiste prilike bo znalo še trajati :mrgreen: Je desc an ;) ˝popolnoma zapolniti se ne da…ampak bolje išta, nego ništa :P ˝ Imaš to mišljenje pri mnogih odločitvah? :mrgreen:

  @Pokahontas…je lahko bolj kot ta?

 48. 48 pokahontas
  16:08 - 12.11.2007

  fetalij, bejž u svoj brlog :P ..jst mislim, da nama je Človek hvaležen :) upam saj, če pa nisi Človek pa kar z besedo na dan :mrgreen: sam pazi se pol Ane :lol:

 49. 49 Človek Človek
  16:09 - 12.11.2007

  @Fetalij, ja naj bi bila vojaško zelena, samo olivna je tudi lahko… :) Ja pa sej nisva samo dva babi al kako? :lol:

 50. 50 pokahontas
  16:09 - 12.11.2007

  @človek: bolj kot ta, kdo?..sorry sam en kapčim :oops:

 51. 51 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  16:10 - 12.11.2007

  dobr je :D nisva.

 52. 52 Človek Človek
  16:12 - 12.11.2007

  Pokahontas, ta stran (govorila sva o dveh realnostih, dveh straneh… )… In seveda sem hvaležen :mrgreen: Lahko bi bil še bolj :mrgreen:

  @Fetalij, a si videl, Pokahontas te bo na peso, če ne boš priden :lol:

 53. 53 ana
  16:14 - 12.11.2007

  glede išta-ništa zadeve sem se popravila v naslednjem komentarju. kar se mene osebno tiče pa…amm…odvisno kakšne narave so te “mnoge odločitve” :mrgreen: tud o tem se da naplest kaj, ampak ob pravi priliki hehe

  za pavijana si tud ne upam bit sedaj preveč glasna…ne zaj drezat vame nooo, ker je …ja…in ja… :D prilika bo zelo kmalu, bom že za to poskrbela :D sam iztočnica: izostriti nagone ter intuicijo

  o črnogorcih…hja, heh…lepi so, lepi, ampak morali bi na prevzgojo (veliko njih, ne ravno vsi). sicer pa ena mimogrede: izredno so navdušeni nad naravo slovenskih žensk :mrgreen:

 54. 54 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  16:15 - 12.11.2007

  človek, mislm da sm biu že dost blizu tej izkušnji :lol:

 55. 55 pokahontas
  16:15 - 12.11.2007

  jst sm pacifist tko, da nobena pesa ni ogrožena, razen če si tega ne želi :mrgreen:

  @človek: Kako bi bil pa lahko še bolj hvaležen? :D

 56. 56 ana
  16:16 - 12.11.2007

  Poka ….mene? Feto pozna dosti An :D Mene se ni za bat…razn…aja, ti bi rada nardila red tukaj, neeej? hehe okej, ti prepustim delo, ker jaz sedaj opravljam dva hkrati, tretje bi mi že povzročalo težave :D

 57. 57 pokahontas
  16:19 - 12.11.2007

  Ana ne me razočarat, imam te za multitask osebo :D ah red prepustim Človeku ;) Fetalij naj se p apazi spama:)

 58. 58 Človek Človek
  16:22 - 12.11.2007

  @Fetalij, po moje se jih bo ene par zbral, pa za ovinkam počakal… Samo pol se boš moral izmisliti karakterje, kot takrat v tistem WC (boš zopet rekel, da so bile pištole, pa bilderji, čeprav so bila tri drobcena krhka bitja :mrgree: ) :lol:

  @Eh Ana, ne skrivaj se non stop za ˝priliko˝:mrgreen: Kar pa se tiče informacije o črnogorcih, ja saj smo vsi načeloma nad naravo slovenskih žensk :mrgreen:

 59. 59 ana
  16:22 - 12.11.2007

  Poka…če bi to pomenkovanje potekalo v živo, pol bi bilo tretje delo dost simpl, če bi bilo v obliki neposrednega govora :) Glede na to, da sedaj naprošam tipe po telefonu, da sodelujejo z mano v zvezi z avtomobili in forumo 1..pa je kriza mala :D no, sej…naj človek pokaže svoje oragnizac. in komunikac. sposobnosti z njegovimi rednimi gosti :mrgreen:

 60. 60 Človek Človek
  16:24 - 12.11.2007

  @Pokahontas… Odvisno od prejete usluge ali pozornosti :mrgreen:

 61. 61 ana
  16:25 - 12.11.2007

  okej….šefe…ampak ko bom imela navdih, me boš težko ustavil :mrgreen: ja, slovenke smo…smo, hja haha (mamo srečo opotečo)

 62. 62 pokahontas
  16:25 - 12.11.2007

  @Ana: say no more ;) Te ne bom sploh vprašala od kod ti sedaj formula :lol:

 63. 63 pokahontas
  16:27 - 12.11.2007

  @človek: se pravi si manipulator…roka roko mije pa to ;)

 64. 64 pokahontas
  16:28 - 12.11.2007

  @človek: se pravi si manipulator…roka roko mije pa to ;) ccc

 65. 65 Človek Človek
  16:31 - 12.11.2007

  @Pokahontas, my thoughts exactly :D @Ana o čem ti to? :lol: (o nekih organizacijskih zadevah, ne razumem, po moje sem blond pod plešo :lol: )…

 66. 66 ana
  16:32 - 12.11.2007

  Poka…uh….sej o F1 bi res raje preskočli vse skup – delo ki ga sedaj opravljam pa je tud na svoj način ubitačno. Ampak bo…mam sladek glas :lol:

 67. 67 Človek Človek
  16:32 - 12.11.2007

  @Pokohontas ˝@človek: se pravi si manipulator…roka roko mije pa to ;) ccc˝ Huh, roka še marsikaj umije, pa to :mrgreen: Pa to manipulacija, to je hvaležnost :mrgreen:

 68. 68 Človek Človek
  16:35 - 12.11.2007

  @Ana- ˝delo ki ga sedaj opravljam pa je tud na svoj način ubitačno. Ampak bo…mam sladek glas :lol: ˝ Kaj pa delaš? 090vročaana govori o formuli? :lol:

 69. 69 pokahontas
  16:35 - 12.11.2007

  luda kuča ni kej :)

  p.s. pogrešam Fetalija :mrgreen:

 70. 70 ana
  16:36 - 12.11.2007

  Človek…si se vprašal o barvi možgančkov morda? ;) sej ni hudega, če mi ne morš skoz sledit (kakor tudi Poki ne :D )….se bom pa potrudla, da bom kar se da razumljiva v prihodnjih dialogih :P morda še zinem kako vanzemaljsko

 71. 71 ana
  16:39 - 12.11.2007

  ammm…to, da imam tako zvano sladek glas nism mislila stereotipno sladkega, nix nix. i’m profi, reeees no. heh ne, ni 090…preko take linije bi se preveč režala :lol: a maš kaj pojma o avtomobilih in F1? :D ajaa, ne smem o tem, ne…niti Poki ne bi rada pokvarila tega skupnega klepeta.

 72. 72 Človek Človek
  16:40 - 12.11.2007

  @Pokahontas… poglej na njegov blog :P :lol: @Ana, barvi možgančkov? Kdo pa pravi, da jaz čemu sledim :mrgreen:

 73. 73 pokahontas
  16:41 - 12.11.2007

  @človek: mam prepovedan vstop :)

 74. 74 pokahontas
  16:42 - 12.11.2007

  @Ana: i am very open minded ;) če ti kaj leži na srcu, kar deli, pa čeprav bo to F1 :)

 75. 75 ana
  16:46 - 12.11.2007

  ne se zaj nekaj zgovarjat, Č :D …seveda slediš oz. nezavedno te me usmerjamo, izvabljamo iz tebe sodelovanje…čist nesebično :mrgreen: Poka – boožeee, vem samo, da mi maher Šu ni bil nikol blizu, sicer pa me ubija zvok formul in naš komentator mi najeda mojo nežno dušo. recimo znam pa naštet vsaj 3 znamke avtomobilov :D ne bi pa vedela, katere sodelujejo pri F1 :lol:

 76. 76 Človek Človek
  16:48 - 12.11.2007

  @Ana… zakaj bi se režala preko te linije? Profi v čem? :mrgreen: Kaj vem o avtomobilih in F1? OP F1 vem da se vozijo v krogu, kar mi ni zabavno :lol: O avtomibilih pa malo več.. Recimo zadnjič sem opazil, da ima moj avto odvečne dele :lol:

 77. 77 pokahontas
  16:48 - 12.11.2007

  @ana: ma že to kar veš je dost, sm se bala da so te vrgli v morje, zdaj se pa nauči plavat…se ne bojim, da ti dečkoti ne bodo hoteli posredovati potrebnih informacij ;)

 78. 78 Človek Človek
  16:49 - 12.11.2007

  @Pokahontas… Kaj si mu naredila? :mrgreen:

 79. 79 Človek Človek
  16:50 - 12.11.2007

  @Hmm, Ana, se pravi ti želiš povedati, da sem zmanipuliran n se tega ne zavedam? :oops:

 80. 80 pokahontas
  16:50 - 12.11.2007

  @človek: baje sem prevelika spam-arka :oops: in me sedaj ne ceni več :unsmajlikjoka:

 81. 81 Človek Človek
  16:59 - 12.11.2007

  @Eh, ti fantje… Veš kako pravijo na jugu – Rđavom kur** i dlaka smeta :lol: Ti se kar naspemaj pri meni, tukaj je marsikaj dovoljeno :mrgreen:

 82. 82 ana
  17:00 - 12.11.2007

  torej, gremo počasi..prvič: sem se že šla 090 pogovre, AMPAK PRIVAT, parkrat mi je šlo izredno dobro, potem vedno na slabše (smeh in to), sem boljša v živo ali v pisani besedi :mrgreen: DRUGIČ: profi sem v ogovarjanju preko telefona. Znam tak lepo, nevsiljivo, elegantno in zelo “življenjsko”…redkokdo mi vrže dol slušalko. najraje me imajo primorci :D TRETJIČ: odvečne dele shrani. verjetno niso krš, ali? :P ČETRTIČ: Poka…ma ja, formula 1 je eden izmed športov, ki so brez smisla. moje trdno prepričanje ;) PETIČ: Človek…moški :) manipulacija ni zlonamerna, v bistvu je del nezavednega ženskega. sprosti se in uživaj hehe

 83. 83 Človek Človek
  17:03 - 12.11.2007

  Ana, daj številko, da sprobamo :lol: Kako naj shranim odvečne dele, če letijo stran na cesti :lol: Ampak avto dela dalje, kot da je vse v redu :mrgreen: Kar se tiče zlonamernosti manipulacije, to nikoli nisem niti podvomil, da bi bila zlonamerna, saj ženske želite zgolj dobro. Sebi. :mrgreen:

 84. 84 pokahontas
  17:06 - 12.11.2007

  @človek: nismo vse iste no…zna bit včasih zelo slabo, če postavljaš dobrobit nekoga drugega pred svojo…meja je zelo tanka…

 85. 85 ana
  17:09 - 12.11.2007

  ne bi se zaj javno izpostavljala :D pol lahk še kdo drug navali, pa ne bom hendlala :oops: sej boš mel priliko (aaaaaa, ta prilika hudičeva…)Sicer so dans ciljne osebe nekam nepripravljene…tečno mi ratuje. Bodi nežen do svojega pleha, to pove marsikaj o osebnosti – moški :mrgreen: seveda skrbimo zase…s tem, da smo PAMETNE in kompatibilno delujemo tudi z vami :)

 86. 86 Človek Človek
  17:11 - 12.11.2007

  Pokahontas, seveda niste vse iste, temu semhvaležen :mrgreen: Do sedaj sem opisl tri svoje primere, ki so bili recimo temu pozitivna izkušnja, počakaj, da povem kakšno drugo :lol: A meja sploh obstaja?

 87. 87 Človek Človek
  17:14 - 12.11.2007

  Eh javno, saj smo samo mi trije tukaj, Fetalij pa, kot pravi Pokahontas, ne mara spemerk :lol: Huh, skromnost s tvoje strani (namreč informacija, da obstaja nekaj kar ti ne bi shendlala je rahlo zaskrbljujoča) :mrgreen: Kaj pove skrb do svojega avta? Res ne vem, kam ciljaš… Je pa res, da najbolje delujemo ˝skupaj˝, ko smo ˝kompatibilni˝ :mrgreen:

 88. 88 pokahontas
  17:17 - 12.11.2007

  no ja, te meje so za vsakega drugačne…ko te začnejo omejevati se jih pa najbolj zaveš…

 89. 89 ana
  17:21 - 12.11.2007

  btw: potihoma sem upala, da boš naznanil zapis o kakšni neg ali manj prijetni izkušnji, ker pol bom ziher, da si Človek :mrgreen glede skromnosti: nimam se za kak presežek v vseh pogledih heh sem pa v določenih, specifičnih. samo trije smo ja, ampak jaz bi mogla dat telefonsko mojga tel tule, da bi me lahk sprobal, da bi se ti oglasla…hja haha o skrbi avta in vpliva oz. povezava z moško osebnostjo – nova tema, next time …sej ni nič neverjetnega, preprostih nekaj resnic heh pogrešam uravnoteženost misli v interakciji z moškimi…tudi to, da se nadgrajujemo…to je v pomanjkanju :(

 90. 90 ana
  17:23 - 12.11.2007

  mislim pogrešam marsikaj…pa tisto, kar je v pomanjkanju, je dans že skor izjema…morm tud o tem post napisat :D

 91. 91 Človek Človek
  17:34 - 12.11.2007

  @Pokahontas, potem verjameš v čistost dajanja brez osebne motivacije?

  @Ana… Eh skromnost je zgolj pretvarjanje. :mrgreen: V katerih primerih si presežek :mrgreen: Kaj pove potem moje ravnanje z vozilom o meni? :lol: Manjka ti uravnoteženost misli v interakciji z moškim? Na kaj namiguješ sedaj? :mrgreen:

 92. 92 pokahontas
  17:36 - 12.11.2007

  @človek: to me je do sedaj še največkrat po glavi udarlo, in že razmišljam, če ne bi tega opustila ;)

 93. 93 ana
  17:41 - 12.11.2007

  joj..ta vprašanja, ki si mi jih lahkotno nanizal niso kratka in simpl :D sej upoštevam “misel”, da skromnost ni lepa čednost, ampak nekje sem takšna že po naravi – slednje ne morm spreminjat hja ne bi sedaj o mojih presežkih, treba je it skozi izkušnjo, da bi mi verjel pač…a ne… :D glede na to, da je vozno, znaš dobro furat skoz življenje :lol: glede na to, a dovoliš rezervnim delom, da frčijo na poti, pomeni, da si za določene odločitve jebivetrski, ampak vseeno nekako obvladuješ položaje v katerih se nahajaš…o čistoči znotraj pa še ne vem :mrgreen: uravnoteženost misli – računaj na tisto priliko daj no. al pa kasneje, kr se morm skoncetrirat :mrgreen:

 94. 94 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  17:46 - 12.11.2007

  ej čakte čakte mal, you bastards!

  pokahontas, tisto s spamom je blo mišljeno, da spamarjev nihče ne ceni v krogih ki se ukvarjajo s TRŽENJEM, ker sva bla glih na tisti temi, ne mi zdej surle po tleh vlečt :D

  dobrodošli ste s spemom tud na moj blgo, ampak jst nimam tok časa k človek da bi repliciral :mrgreen: plus poznate me že v živo (vsi trije glavni akterji ja :D ) pa ne morem bit vaša fantazija :lol:

  lp, rđavi kurac. :mrgreen:

 95. 95 pokahontas
  17:48 - 12.11.2007

  Fetalij: to je bla sam taktika, da imam sedaj črno na belem, da lahko smetim tudi pri tebi ;)

 96. 96 Človek Človek
  17:49 - 12.11.2007

  @Pokahontas, ti predlagam opuščanje. Ampak ne v slabo smer. Ne glede na to, da je vedno zadaj nek skrit osebni motiv sem se navadil namesto zaupanja uporabljat zgolj občutek o smiselni koristi določenega dajanja…

  @Ana… :lol: Čistoča znotraj je relativna stvar… Recimo, da je priložnostna :D Jebiveter :lol: Pa saj računam na priliko, samo kot kaže, bo to moralo trajat cel teden, zato raje malo pokomentiraj :mrgreen:

 97. 97 pokahontas
  17:52 - 12.11.2007

  dokler občutek ne vara…

 98. 98 Človek Človek
  17:57 - 12.11.2007

  @Fetalij… Heh, nimaš časa? Kaj pa delaš? Žurke? :lol: Zakaj pa misliš, da ne moreš biti fantazija? KA pa si zajebal? :lol: Ajde rđo :lol:

 99. 99 Človek Človek
  17:59 - 12.11.2007

  @Pokahontas, mislim, da nas občutek nikoli ne prevara, kvečjemu naša interpretacija le tega nas lahko zavede… ampak kaj pa jaz vem, jest sem moški :lol:

 100. 100 ana
  18:08 - 12.11.2007

  p.s. ne delam več o F1, zaj sem prevexlala na zadevo, ki laufa. hura. Čistoča – kaki relativna! Da ne bi tu o relativnosti! si al pa nisi :lol:

  torej u uravnoteženosti (mimo grede: Feto…ženska si sama izbira fantazije :mrgreen: )…ti meni hruške, jaz tebi…smokve (ja ne jabolk, kr te grejo kar dobro skup v čežani)…jaz nekaj pojasnjujem, ti mi ne slediš, greš kontra, ne upoštevaš mojega mnenja…jaz tebi nekaj, kr te pozivam k pozitivni reakciji in razširitvi problema, ti meni zatrokiraš in nemo buliš :D …jaz tebi o moji prihodnosti, ti o dogodkih zadnjega dne…Pač redkokdaj je tako, da se pogovori razširijo še v druge smeri, da se nadgrajujejo, da so dopolnjeni z nasveti, konstruktivni pogledi…ni presežkov, jaz pa jih hočem!!!! :D

 101. 101 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  18:11 - 12.11.2007

  človek, delam nočne, ponoč so pa najbolše debate, jebiga :D

  ana in človek – to da ne morem bit fantazija, je mišljeno v tem smislu, da se poznam tako s pokahontas plus ano, pa je nekako manj verjetno, da sem jaz njuna fantazija kot pa človek, ki ga ne poznata v živo (i think) in si ga lahko nekako prikrojita po svoji meri glede na zapise… okol mene pa ni več mistike, tko da nima takega appeala. človek je pa lahko karkoli vama pade na pamet :P zaenkrat.

  to je to.

  rđo :lol: :D

 102. 102 Človek Človek
  18:17 - 12.11.2007

  @Ana, umik ali po tvoje pomanjkanje presežka, ni posledica nezmožnosti sodelovanja, narobe sklepaš :mrgreen:

  @Fetalij… Psvaš danju radiš noču :lol: Ja kar se pa tiče prikrajanja, kaj pa če je ravno ˝spoznavanje˝ v živo naredilo še več ;) Konec koncev si lahko o meni mislita, da sem nek prvert, ki lovi dekliče na netu :mrgreen:

 103. 103 pokahontas
  18:18 - 12.11.2007

  @Fetalij: fantazija gor al dol..niti ni kaj veliko za fantazirat če vidim sliko in njegovo razmišljanje ;) gre bolj zato, da tko k medve nimava lajfa :) priznajta si (ana in človek) ima čas komentirat..in zdej smo že zasvojeni :lol:

 104. 104 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  18:21 - 12.11.2007

  ne ne. jst mam prov. mir :D

 105. 105 pokahontas
  18:22 - 12.11.2007

  dio mio, upam da se znajdete iz mojga zadnga zapisa…prehitevam svoje misli

 106. 106 pokahontas
  18:24 - 12.11.2007

  Fetalij glede na to da si najmljši nemaš prava glasanja ;)

 107. 107 Človek Človek
  18:27 - 12.11.2007

  @Pokahontas, kdo nima lajfa? :smajlispalicovroki: :lol: V tem mrazu in s tem zakonom za vratom, lahko rečem, da več kot živimo :mrgreen: ˝niti ni kaj veliko za fantazirat če vidim sliko in njegovo razmišljanje ;) ˝heh, vidiš Fetalij, jest zjagam še preden se spoznam :mrgreen:

 108. 108 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  18:27 - 12.11.2007

  no no no. ne bomo o tem :D

 109. 109 nora nora
  18:28 - 12.11.2007

  fak, spet 100 komentarjev :shock:

  a sem kej zamudila :lol:

 110. 110 ana
  18:31 - 12.11.2007

  Feto…kaj ma veze, če te poznam :D Sicer pa tud modro sklepaš glede Človeka, ja OK, ni mistike…spoštujem tud to, če se bolje počutiš :P

  rđo? za to pa še nism slišala :oops:

  p.s.: morm vprašat Človeka, če je lahko karkoli, kar mi pade na pamet…glede na to, da imam delno vizualno podobo o njem…se že nekaj oblikuje :mrgreen:

 111. 111 Človek Človek
  18:32 - 12.11.2007

  @Pokahontas, res je.. Pravo glasanja se ne določa s poraščenostjo :lol:

  @Nora, neopravičene si dobila :mrgreen:

 112. 112 Človek Človek
  18:38 - 12.11.2007

  @Ana, odvisnood primerjave oz. dopolnitev/odstranitev. Povej kaj imaš v mislih, pa bova videla, če bo šlo skozi. :mrfreen: Pa nisi mi odgovorila na to, ali misliš, da je neujemanje v pogovoru res posledica slabega doplnjevanja ali česa drugega :mrgreen:

 113. 113 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  18:43 - 12.11.2007

  dragi spemerki in spermer, jaz se od vas za danes poslavljam. budite mi dobro i zdravi in enkrat se moramo skup nekam usest za mizo. jst bom pil in poslušal, vi pa po mili volji :mrgreen:

 114. 114 ana
  18:45 - 12.11.2007

  Človek…glede na to, da po tvojem narobe sklepam hooo :) , bo treba to utemeljit! jap, jap

 115. 115 ana
  18:45 - 12.11.2007

  SPERMER :lol: zmagal si feto

 116. 116 Človek Človek
  18:45 - 12.11.2007

  @Fetalij, drž se :mrgreen: Ob priliki pa ja, konec koncev je lohla žurka tudi pri meni :lol:

 117. 117 ana
  18:48 - 12.11.2007

  kdaj pride do neujemanja v komunikaciji med moškim in žensko? jaz se ne zgovarjam na to, da smo baje eni iz marsa, drugi iz venere :mrgreen: pripravljenost na konstruktiven klepet ali pa tudi virtuoznost, iznajdljivost, se zanimati za sogovornika…tu je keč :D kje je po tvojem še drugje? le na dan z besedo…

  Fetalij…ok, sam pol častiš pičence ;)

 118. 118 Človek Človek
  18:48 - 12.11.2007

  @Ana… Mogoče pa do tega pride, ker sem jaz bolj sramežljive narave? :mrgreen:

 119. 119 pokahontas
  18:52 - 12.11.2007

  ah vidva žurk en znata skp spravt…to raj nama prepustita..loh se sam za plac javita :mrgreen:

 120. 120 Človek Človek
  19:00 - 12.11.2007

  Mmm, a ok, jaz prispevam svoje sobane, Fetalij pa kodre :lol:

 121. 121 ana
  19:00 - 12.11.2007

  kaj ima sramežljivost s tem :D ? zatrokiraš?

 122. 122 Človek Človek
  19:02 - 12.11.2007

  @Ana, zatrokiram ravno ne, samo temo poizkušam speljati na drug tir :mrgreen: Saj veš, sramežljiv, mlad in neizkušen :mrgreen:

 123. 123 pokahontas
  19:02 - 12.11.2007

  po moje bi bi lahko naredila res lepo lasuljo :lol: sama nimam kodrov a mislim, da bi mi pristajali :)

 124. 124 ana
  19:04 - 12.11.2007

  ooo, Poka…a predajaš nama v roke delno organizejšn? naaaaajs :D Prepričana sem v odličnost najinega tandema…ne bo jima težko.

 125. 125 Človek Človek
  19:08 - 12.11.2007

  @Pokantas, ti bi se kitila s tujim perjem? :lol:

  @Ana, mislim, da nama tudi preveč lahko ne bo :lol:

 126. 126 ana
  19:08 - 12.11.2007

  speljuješ na drug tir….človeeeek! manipulator in diplomat ti ali me? ;)

 127. 127 pokahontas
  19:09 - 12.11.2007

  mogoče ne bi škodilo :)

 128. 128 Človek Človek
  19:14 - 12.11.2007

  @Ana, pa sej ne nalašč :mrgreen:

  @Pokahontas… Bomo sprobal pa povedal… Fetalij imaš 15min. za protiargument, poznejših reklamacij ne upoštevamo. Tudi če ne bereš več, nas ne zanima, tako kot ne DURS :D

 129. 129 pokahontas
  19:16 - 12.11.2007

  :lol:

 130. 130 ana
  19:20 - 12.11.2007

  kdaj pa ti je bilo v družbi žensk 100% simpl? to je nemogoče :lol: vedno se najde kak haklc…to je rausanje (v dobesednem in prenesenem pomenu) :mrgreen:

 131. 131 ana
  19:21 - 12.11.2007

  …DURS :lol: …verjetno bi Feto tud rad oddal svoj glas…sicer pa…sam da bo na koncu vse v najlepšem redu :lol:

 132. 132 Človek Človek
  19:24 - 12.11.2007

  @Ana, meni je vedno v družbi žensk simpl, ampak bolj v mesnati obliki :mrgreen: In kolikor zastopim, bi se ti rada ravsala? (v dobesednem in prenesenem pomenu) :mrgreen:

 133. 133 ana
  19:24 - 12.11.2007

  okej…oddelala sem svoje. neverjetna sem – oboje (telefon in vidva!) sem opravljala v enaki meri, enako intenzivno. res…nagrada me čaka, ne Poka, ne človek??? :D grem domov – komaj čakam tuš!!!…morda še kako dodam dans pred spanjem.

  p.s.: ja, sej se bom pazla na poti…nič skrbet ;)

 134. 134 pokahontas
  19:28 - 12.11.2007

  te čakava…no ja, če človek prej ne obupa :)

 135. 135 Človek Človek
  19:29 - 12.11.2007

  Hehe, Pokahontas a sta videla, Ana vaju je oddelala :lol: Jaz ti priznam, intenzivno si ju :lol: Nagrada? A ti bi sedaj tudi kodre? Ja ne vem, zmenita se s Pokahontas :mrgreen: A maš velik tuš? :mrgreen:

 136. 136 pokahontas
  19:31 - 12.11.2007

  ?

  tole je spet Siol zaribal marne?

 137. 137 Človek Človek
  19:35 - 12.11.2007

  Kaj je sijol zaribal?

 138. 138 pokahontas
  19:36 - 12.11.2007

  malo mi je čuden zadnji komentar, ki naj bi ga poslal ti…ne vem zakaj…kot da ga ne bi ti napisal..no ja, mogoče se mi že blede :)

 139. 139 Človek Človek
  19:40 - 12.11.2007

  Hmm, mogoče ga pa nisem. Mogoče mene sploh ni in je to nek softwere, ki je narejen za to? :mrgreen: Ali pa se samo tebi blede, ja :lol:

 140. 140 pokahontas
  19:41 - 12.11.2007

  sem že prisebna, sedaj mi vse klapa :P

 141. 141 pokahontas
  19:42 - 12.11.2007

  p.s. sem pozabla, da se obračaš tudi na Fetalija

 142. 142 Človek Človek
  19:50 - 12.11.2007

  @Že prisebna? Oh, pa skoraj bi mi uspelo :lol: Ma na Fetalija se obrnem ko ni druge izbire, pa saj on to ve :lol:

 143. 143 pokahontas
  20:07 - 12.11.2007

  se pravi zasilni izhod…ccc…revčku se že kolca na šihtu :)

 144. 144 Človek Človek
  20:23 - 12.11.2007

  @Zakaj pa revčku… men se sploh nikol ne :lol:

 145. 145 Ana
  20:52 - 12.11.2007

  kad je komot, tuširam se lahk do onemoglosti…najraje vroča voda v tem času… hm, men je čudn tist komentar, Človek, kaj si ga fixal? —> Hehe, Pokahontas a sta videla, Ana vaju je oddelala :lol: —> mislila sem TEBE IN POKO :lol: Feto je že zdavnaj šel, pa ga nism mogla vključit. Jaz ti zaj priznam: intenzivno sem te..in Poko ;) Nagrada&Co.: mam kodre…če to hočem…sicer pa ravne….ali tud nekaj između – če hočem :D Bolje zate, da si izmisliš kako drugo nagrado – privlačno seveda.

 146. 146 pika
  08:37 - 13.11.2007

  Dobro jutro, vidim, da sem čist ven padla :-) … Ampak zakompliciraš pa vedno, Č! Zanimal me je TISTI “trenutek” (saj nisem baba, da bi morala vse vedet ;-) ).

 147. 147 Človek Človek
  12:33 - 13.11.2007

  Zakompliciram? Mah kje pa… :mrgreen: Tisti trenutek? Seveda… KOt sem nekje v komentarjih napisal – Glede na samo izvedbo ˝obreda˝, ne bi bilo nič čudnega, če bi končal na nekem žrtveniku… in dejansko se ne bi branil… :lol:

 148. 148 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  14:34 - 13.11.2007

  :lol: človek, odkar si odprl un topic za kavo pa to, se je vsaka objava spremenila v topic za kavo pa to… :lol:

  legendarno :D moram rečt, da je zabavno brat komentarje pr vsakem postu… sploh ko pridem s šihta pa jih je povsod 150… res nikol dolgčas :mrgreen:

  kdo bi kodre, kaj bi kodre? nedam! (čist po bosansko) … :D

 149. 149 Človek Človek
  14:52 - 13.11.2007

  @Fetalij, ja nekako se ta ˝enigmatičnost vzhoda˝ odraža tudi skozi kavo… Al pa pir :lol: Sam res ni dolgčas, so naše Sogovornice kar pretkane v komunikaciji, jim je preba priznat :mrgreen: Nema po bosansko, jest prispevam plac, ti se pa pol z njimi zmen :lol:

 150. 150 pokahontas
  15:40 - 13.11.2007

  @fetalij: jst nucam kodre :D strašna želja po spremebi pa to :mrgreen: obljubim,da ti bojo zrasli nazaj

  @človek: ne se hecat, sogovornice z veliko začetnico :shock: saj en bi bilo treba :oops: matr al je moj ego hitro zadovoljen (intonacija po želji) :P

 151. 151 Človek Človek
  16:03 - 13.11.2007

  @Pokahontas, Poka, P, :lol: Seveda velika začetnica, saj ste zazlužne, da sem postal, to kar danes sem… Spammer :lol:

 152. 152 pokahontas
  16:05 - 13.11.2007

  @človek: vedno potočim solzo, ko se nekdo najde :mrgreen: z mojo pomočjo

 153. 153 Človek Človek
  16:12 - 13.11.2007

  @Pokahntas… Hmm, tukaj je vprašanje ali od zlobe ali ponosa? :mrgreen:

 154. 154 pokahontas
  16:16 - 13.11.2007

  @človek: za zlobo nimam prostora :P s ponosom si pa še nisva na jasnem ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !