Ustnice, ki nikoli niso razočarale…

Ko sem prejel vabilo, nisem bil siguren, ali se bom odzval. Resda je bila moja najboljša prijateljica, vendar v majhnem prostoru s preveč ljudmi v bloku se nikoli nisem počutil najbolje.

Vendar tisti dan, sem se premislil, saj sem vedel da boš tam tudi ti. Konec koncev je prijateljica obeh. Pa tudi vsebina moje glave in telesa po dveh neprespanih nočeh in glasnega ozvočenja mi je še vedno dajala preveč energije, da bi se umiril.

Koliko je že tega, kar sta se najini telesi prvič zlili? Pet, šest? Ne vem, ne štejem. Vsi tisti prizori in neprimerna mesta so mi šinila skozi glavo.

Beri dalje… Opomba – da ne bi bilo nepotrebnih zapletov, obveščam, da je vsebina rahlo erotične narave in mogoče ni primerna za mladoletne osebe…

Ko sem stopal iz avta sem že slišal trušč. Bilo mi je vseeno, kdo bo tam, dokler sem verjel, da boš tudi ti. Ko sem vstopil mi je bila slika takoj jasna. Kraljevala si v svojem jazu in občudovalcev ti ni manjkalo.

Objemi, pozdravi pokloni so me že skoraj rahlo utrudili, ko mi je prijateljica ponudila svoj stol, takoj poleg tebe. Pogledala si me, se nasmehnila, obrnila hrbet in nadaljevala svoj nastop.

Po parih kozarcih se je vino pomešalo z vsem kar sem imel v sebi že od prej in kmalu so padle vse ovire. Nisem se pustil motiti, ko si opazila, da ti jemljem prestol in pričela se je bitka. Popolnoma nezavedna z moje strani, saj se nisem preveč oziral na tvoje provokacije. Na vsako pikro sem ti hladno odvrnil dve in nadaljeval pogovore s tistimi, ki so pripadali meni.

Drzno si vstala in izginila. Opazil sem, da te že nekaj časa ni, zato sem prijateljici namignil, naj preveri, če je vse v redu s teboj. Bili sta v drugi sobi. Ko sem opazil, da si zapustila sobo in odšla v kopalnico, sem stopil k njej in jo povpraša, če je vse v redu.

Vsa vesela je bila, ko mi je razlagala, da si ji rekla, da ti grem na živce in da me sovražiš. Ja vem, vedno je posegala vmes in želela nekaj drugega, kar sem imel v glavi sam. Vendar me ta informacija ni zmotila. Ravno nasprotno. Vedel sem, da nekaj ni v redu, vendar sigurno ne more biti to. Sicer je res, da te nisem poznal, konec koncev je najino poznanstvo temeljilo zgolj na uživanju drug drugega in toplini teles.

Sedel sem nazaj na svoj stol, ko si se vrnila iz toalete. Malo si še poklepetala, nato pa si želela dokazati svojo moč, ter mi položila svoje noge v naročje, ter z nasmeškom ukazala naj ti jih zmasiram. Kljub smejanju in provociranju okolice, ki ni vedela za ˝naju˝, se nisem pustil zmesti in narahlo sem prijel tvojo lepo, toplo nožico za gleženj in ti ustregel, kot je bilo željeno. Glasovi okoli naju so kmalu nadaljevali svojo zgodbo, ti pa si se prepustila gibom mojih prstov in videti je bilo, da ti godi. Ko si imela dovolj, se je stvar nadaljevala. Vsak po svoje sva zabavala množico, ti si koketirala, sam pa sem se spogledoval.

Kmalu je prišla ura tvojega odhoda. Zaničljivo si me poimenovala s ˝sužnjem˝ in si zaželela prevoza domov, čeprav si stanovala kilometer stran. Kot se za človeka tega stanu spodobi, sem se oblekel in pripravil na odhod. Poklical sem dvigalo in ti pridržal vrata.

Ko se je dvigalo zaprlo, sem ti stopil na korak nasproti in se ti zazrl v oči. Nekaj trenutkov sva obtičala, nato sem se s pogledom sprehodil po tvojem telesu. Oblečena si bila v tisto rdečo žametno krilo, ki ti je segala rahlo nad koleni, volančki na njej so bili pri miru. Noge si imela rahlo narazen in v tistih ˝bulerjih˝si bila kot nevarna, divja Amazonka, katere poslanstvo je uničiti moški svet. S pogledom sem šel preko tvoje pričeske, tvojih bujnih kodrov nazaj do oči, kjer sta se najina pogleda zopet ujela.

Zadirčno si rekla: ˝Bi kaj rad povedal?˝

Vendar se nisem pustil sprovocirati, ter sem mirno in z navihanim nasmeškom odvrnil: ˝Sem mislil, da imaš ti kaj povedati, glede na to, da me sovražiš.

Vmes se je dvigalo ustavilo, in stopila si mimo mene in pihnila.

Prispela sva do avta, pustil sem ti, da hodiš pred menoj, da sem se te lahko ogledal. Vedela si, kaj počnem in dodajala na ogenj.

Stopila si na svojo stran vozila, sam pa sem stopil blizu tebi, da ti odprem. S telesom si bila usmerjena proti vratom. Najini roki sta se dotaknili in za kratek čas sva se ustavila. Želela si se obrniti, vendar sem te nežno ustavil.

Odgrnil sem ti pramen las in ti tiho zašepetal v uho: ˝Lepo te je zopet videti.˝

Nežno sem te poljubil na mesto, ker se stikata čeljust in vrat. Na tisto nežno mesto, kamor nanašaš svoj parfum, ki je vedno opijal. Obrnila si se k meni in pritisnila svoje vlažne ustnice k mojim poljubljala sva se, kot bi bilo zadnjič. Z rokama sem te rahlo prijel za lase na tilniku in narahlo odtrgal od dejanja, ki je vznemirjalo. Želel sem ti gledati v oči. Vsaj za trenutek. Želel sem ujeti tisti tvoj pogled, ko si me želiš.

Najine ustnice so se ponovno združile in z roko sem ti segel pod krilo, da sem se dotaknil tvojega vročega telesa, ki je bilo lepše, kot najlepše sanje. Pod prsti sem čutil tvoje čvrste grudi, ki sem jih prijel, kot bi bile narejene zgolj za to. Tvoje nabrekle bradavice so potrjevale moja dejanja. Najine ustnice se še vedno niso odlepile. Počasi a močno sem preiskoval tvoje telo in na svojem hrbtu čutil majhne ureznine tvojih nohtov.

Moje roke so bile povsod. Gnetel sem tvojo majhno zadnjico, ki je bila skoraj tako velika, kot moja ena roka. Čvrsto sem te prijemal za trda stegna in se mučil, da me ni odneslo. Tvoji nohti so bilo povsod po mojem telesu. Poljubljal sem ti zdaj vrat, ljubkoval mečice. Rahlo sem te pričel grizljati in iz tvojih ust je prišel rahel krik odobravanja. Prijel sem za tvoje spodnjice in jih strgal s tebe in moji prsti so pričeli božati tvojo mokroto, ki je vabila. Pokleknil sem na kolena in se ti zaril v mednožje. Ljubkovalno sem te grizljal in ti vzbujal željo po še. S prsti si me božala po glavi, tvoja pa je bila nagnjena nazaj, na streho avtomobila. Imela si dovolj, želela si, da te zapolnim.

Vzel sem si te. Položil sem te na pokrov motorja in prodrl v pravljično notranjost, zgrabila si me za vrat in me strastno poljubila. Najini medenici sta bili kot orkan, ki je pustošil po naravi. Čutil sem te. Želel sem si te, čutil sem te, sam pa nisem niti obstajal. Ležala si na pokrovu in slišal se je zvok praskajočih nohtov po kovini. Postajala si glasnejša in ni naju zanimalo, da sva opazovana skozi okno.

Bil sem vedno bližje tistemu občutku, ki daje poklon življenju, tebe pa so zajemali krči. Zlila sva se ob enem in ulegel sem se nate, da bi začutil utrip tvojega srca in čutil globoko sapo, ki ti je prihajala iz ust. Tako sva obležala za nekaj trenutkov, dokler se nisi zavedla, da sva opazovana.

Popravila sva si oblačila. Objela si me, še enkrat strastno poljubila in se odpravila domov, saj nisi želela, da sedem za volan, ker sem pil.

Gledal sem te kako si odhajala in bil sem miren, kot da ne pričakujem ničesar nikoli več. Še enkrat si bila moja ljubica in ponovno sem bil tvoj ljubimec.

Vrnil sem se na zabavo in še ena neprespana noč se je prevešala v dan.

 • Share/Bookmark

277 odgovorov na “Ustnice, ki nikoli niso razočarale…”

 1. 1 beatnik
  01:24 - 8.11.2007

  “…in prodrl v pravljično notranjost” lol Sicer pa pohujšljivo! Hvala Bogu, da otrocu že spijo ;-)

 2. 2 Človek Človek
  01:28 - 8.11.2007

  :lol: Veš kolk časa sem razmišljal, da ne bi rekel… ma sej veš kaj pade prvo na pamet :lol: Ma sej otroc ne berejo mojega bloga, pa še disklejmer sem dal :lol:

 3. 3 beatnik
  01:33 - 8.11.2007

  “…pod prsti sem čutil tvoje čvrste grudi…” oo, tu bo pa Dajana ponosna nate, ona ne mara jošk.

 4. 4 beatnik
  01:53 - 8.11.2007

  …grudi mene tko preveč asociirajo na domovino, in med seksom je to zadnja stvar na kero bi želel mislit. Poleg Janeza Janše. Bi blo pa zanimivo brat en tak zapis v naturalističnem slogu, brez olepšav, metafor in komparacij vzetih iz narave :-)

 5. 5 Človek Človek
  02:17 - 8.11.2007

  Ha ha, grudi in domovina… :lol: Ma dobr, vsak ma svoje fetiše :lol: Ena kr lušna ma še res J.Janšo za grudi :D Ma sej metafore so kul… Razvijaš mal možgančke, raziskuješ jezik, ki naj bi bil nekako moj… Pa poizkušaš nekako sestaviti čim bolj doživeto…

 6. 6 Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew
  05:58 - 8.11.2007

  sam res stari. grudi. a dej no. sej dojk še nisem “fental” :D

  sicer pa ne vem, zakaj sem pričakoval, da bo pisalo da je to iz vročega weekenda ali nekaj. sam dobr, ti nisi mojca mavec.

  sej ne vem kaj nej rečem… dobr si jo, stari? :lol: verjetno ni primerno.

  čim več tega no :) bo mn eksistencialističnih vprašanj, na katera nam ni usojeno najt odgovorov ;)

  p.s. – reče se rdečE žametno krilo :P

 7. 7 Rado Rado
  07:56 - 8.11.2007

  Zelo kontroliran seks. Ni kaj!!! Seks med katerim paziš na gramatiko. Seks vreden visoke civilizacijske ravni 21. stoletja. Brez problema bi takšen tekst lahko brali tudi otroci, saj v njem ni očitnih slovničnih napak. Pa tudi polno jezikovnih figur je.

  P.S. Izgleda, da je bila zadnjica res majhna. Z besedami Mabel iz “Zvonili ste gospod”, bi lahko rekel: “Ne pomnim, kdaj sem imel v rokah tako majhno zadnjico”.

  :-) :-) :-)

 8. 8 pika
  08:24 - 8.11.2007

  Občutek, ki daje poklon življenju… Slava mu :-) !!!

  Naslednjič gremo tudi za take zadeve stavkat, če bo potrebno ;-)

 9. 9 pokahontas
  08:34 - 8.11.2007

  opa bato…kadar je nekaj dobro zapisano me vedno “zategne”…tudi tokrat me je :mrgreen:

 10. 10 Nora
  11:39 - 8.11.2007

  Ma kaj to se je dogajalo kje v Kopru? :mrgreen:

 11. 11 Človek Človek
  12:15 - 8.11.2007

  @Fetalij… Ma daj mir s temi grudmi, zdaj ne morem več popravljat, sta se preveč spravila na njih. Še bolj kot jest takrat :lol:

  Sam tist vikend je kr bil vroč ja :lol: Poleti je bilo :lol:

  ˝sej ne vem kaj nej rečem… dobr si jo, stari? :lol: verjetno ni primerno.

  :lol: :lol:

  Kar se pa typov tiče.. Huh, po moje jih je kr nekaj….

 12. 12 Človek Človek
  12:17 - 8.11.2007

  @Rado, potem pa vse v redu, ker sem pričakoval tudi kakšen napad, kot je omenjal beatnik… :) Pa hvala za kompliment. :mrgreen:

 13. 13 Človek Človek
  12:20 - 8.11.2007

  @Pika… ˝Občutek, ki daje poklon življenju… Slava mu :-) !!!˝ :mrgreen: in naj nikoli ne umre ;)

  Za katere zadeve točno gremo stavkat? Sa slo? (mišljeno kot velika želja po zadovoljevanju naravnih, telesnih potreb in ne kot Slovenija) :mrgreen:

  @Pokahontas, kam pa te je zategnilo? :lol:

  @Nora… V Kopru? Zakaj, se jo je do tja slišalo? :lol:

 14. 14 Vanja
  12:31 - 8.11.2007

  Pa a je to res ali samo pravljica?

 15. 15 pokahontas
  12:32 - 8.11.2007

  @človek:v globočinah :lol:

 16. 16 Človek Človek
  12:35 - 8.11.2007

  @Vasja… Osebno izpovdno je ja :oops:

  @Pokahontas… heh te metafore :lol: No javseeno se fino sliši :mrgreen:

 17. 17 Vanja
  12:53 - 8.11.2007

  ti lumpek ti. in daj povej še malo več za ferbce(mene). A sta skupaj? Zakaj je tako jezna nate?

 18. 18 Človek Človek
  12:58 - 8.11.2007

  Uh uh, Vanja… Najina ˝ljubimkanje˝ se je končalo ravno zaradi največje traparije… Čez kako leto sva postala par… Za to pa nisva bila pripravljena pa še mnogo drugih dejavnnikov je vplivalo na to..

  Zakaj jezna? Malce je bilo seveda igre, ker se je šlo vedno za neko ˝prevlado˝, za igro, kjer ne more biti zmagovalca in ni bilo niti poraženca, če me razumeš. Pa tudi ta ˝prijateljica˝ je bila velik ˝problem˝…

 19. 19 littlesweetprincess littlesweetprincess
  13:02 - 8.11.2007

  oHHH…i juST LoVe iT…

 20. 20 pokahontas
  13:19 - 8.11.2007

  @človek: ah lih ta metafora je pa ja predvidljiva ;)

 21. 21 Človek Človek
  13:21 - 8.11.2007

  @Princeska… kaj točno? :mrgreen:

  @Pokahontas… lahko je lahko pa ni, lahko je fizične ali psihične narave :lol:

 22. 22 pika
  13:21 - 8.11.2007

  Za SLO, dobra :-) ! Ustanovimo klub, društvo… pa ne takšno, kot… kako je že ime tistemu našemu slavčku, ki ne zna pet Zdravljice? Sicer me je pa tvoj post spomnil na davno prebran intervju z Borisom Cavazzo, v katerem je obujal spomine na neko hudo vročo izkušnjo z neko hudo vročo “prijateljico” med kontejnerji za smeti. Upam, da je bila ročna na avtu zategnjena, na kontejnerjih ni bila… ;-)

 23. 23 Človek Človek
  13:26 - 8.11.2007

  @Pika, kakšen klub bi pa ti imela? Daj malce bolj podrobno opiši pogoje za članstvo :mrgreen: Kar se pa ročne tiče… Huh sedaj si me spomnila… Enkrat ni bila.. No ja ni bila niti ista ženska, ampak… Bom opisal ob priliki… :mrgreen:

 24. 24 littlesweetprincess littlesweetprincess
  13:29 - 8.11.2007

  Ma oD ZMeR SM Si ZeLeLa TeGa PRiZoRa Na HaVBi oD aVTa…aRRR!iN Kua ZDj?Nj TiPu Za MiKLaVZa aVTo KuPM?

 25. 25 pokahontas
  13:29 - 8.11.2007

  @človek: je bil kr fizični zategljaj :oops:

 26. 26 Človek Človek
  13:32 - 8.11.2007

  @Princeska… Bolj se splača rent a car vzet… Ker se dostikrat zgodi, da se udre havba :mrgreen:

  @Pokahontas… hmmm :oops: :mrgreen:

 27. 27 pika
  13:32 - 8.11.2007

  Pogoji za članstvo? prvo, kar mi je padlo na pamet je: dajmo vse od sebe… ;-) Glede na tvoje izkušnje (in če se boš kdaj naveličal propagirat sladke dunajce po slaščičarnah) bi lahko odprl npr, Poliranje jeklenih konjičkov d.o.o

 28. 28 Človek Človek
  13:33 - 8.11.2007

  @Pika, to je že kar obvezno, ker če ne damo vse od sebe, potem težko veliko sprejmemo… :mrgreen: Kar se pa tiče poliranja… Heh, to so bila mlada, divja leta… :oops:

 29. 29 pokahontas
  13:34 - 8.11.2007

  @človek: in zdaj ti je nerodno, ker….

 30. 30 littlesweetprincess littlesweetprincess
  13:34 - 8.11.2007

  Ma fu!ZDj MoRM Pa PoD TuS…

 31. 31 pika
  13:38 - 8.11.2007

  in zdaj voziš star, zarjavel avto, ubožec ;-) .

 32. 32 Človek Človek
  13:39 - 8.11.2007

  @Pokahontas… sem se vživel :lol:

  @Princeska.. Zakaj? Si se polila s kavo ali? :mrgreen:

  @Pika… Ma zdaj hodim peš :lol:

 33. 33 Vanja
  13:41 - 8.11.2007

  čakaj, bila sta skupaj? ali sta skupaj?zakaj je bila prijateljica problem? sem ti rekla, ferbec je eden mojih najmočnejših čutov. Poleg lakote seveda.

 34. 34 pokahontas
  13:42 - 8.11.2007

  @človek: a ni fajn da znamo ljudje vizualizirat :mrgreen:

 35. 35 littlesweetprincess littlesweetprincess
  13:43 - 8.11.2007

  NoUP…VRoCe j Pa uSeeN. :D a KDo PoSoD aVTo Za DVe,TRi uRCe u PoNDeLK?NauMo NC SKoDe DeLaL,MajKeMi…

 36. 36 Človek Človek
  13:45 - 8.11.2007

  Huh Vanja, vidim ja :D Kot sem pisal, takrat čez nekaj časa sva postala par, za kako leto in pol… Zdaj je od tega že huh, pol ducata let :mrgreen: Prijateljica… Zapletena zgoda. Je bila njena prijateljica (najboljša) od otroških let, moja pa šeiz srednješolskih, se pravi kakih deset let. In gojila je premočna čustva do mene, pa je malce delala štale… Mah navadna španska nanizanka… :mrgreen:

 37. 37 Človek Človek
  13:47 - 8.11.2007

  @Pokahontas… Ja fajn fajn :mrgreen: Uporabno :lol: @Princeska… Aja, preveč kurijo pri vas? :mrgreen: Dve tri urce? Huh, če bi to toliko trajalo, bi imel ta post 77 nadaljevanj :lol:

 38. 38 zloba zloba
  13:48 - 8.11.2007

  bogami človek … veš da ni lepo … skomine delat … sočloveku;)

 39. 39 littlesweetprincess littlesweetprincess
  13:50 - 8.11.2007

  PoCaS Pa Z uZiTKoM… :D

 40. 40 pokahontas
  13:51 - 8.11.2007

  @človek&princeska: mogoče se bo tipo izkazal z zaporednimi dvigi :) al p asam princeska upa na kaj takega ;) …no ja, razen če en bo sama predigra 2 uri in pol :mrgreen:

 41. 41 pokahontas
  13:52 - 8.11.2007

  @človek: jp uporabno še posebej v času posta :mrgreen:

 42. 42 Človek Človek
  13:53 - 8.11.2007

  @Zloba… Kaj a si ti tudi brez avta? :mrgreen:

  @Princeska… ne vem, če je na takem mestu ravno smiselno počas pa z užitkom. Je baje kaznivo ;)

  @Pokahontas,če štejemo s predigro, potem je tudi ta zgodbica trajala vsaj tri ure :lol:

 43. 43 Človek Človek
  13:54 - 8.11.2007

  @Pokahontas… Včasu posta se ne gleda v zobe :lol:

 44. 44 pokahontas
  14:00 - 8.11.2007

  @človek: v zobe mogoče ne se pa zato v roke :lol: if u know what i mean ;)

 45. 45 pika
  14:02 - 8.11.2007

  V času posta khm, pešačimo. Uf, kako grda beseda!!!

 46. 46 littlesweetprincess littlesweetprincess
  14:02 - 8.11.2007

  V TiSTe 3 uRCe je Se iSKaNje PRiMeRNGa PLaCa VSTeTo… :D

 47. 47 zloba zloba
  14:03 - 8.11.2007

  človek … he … avto v tem trenutku ni problem … ;)

 48. 48 pokahontas
  14:04 - 8.11.2007

  @pika: jst pa mislim da so v ospredju bolj ročne spretnosti :)

 49. 49 pika
  14:05 - 8.11.2007

  pokahontas, itak.

 50. 50 Človek Človek
  14:07 - 8.11.2007

  @Pokahontas… :lol:

  @Pika, katera? Pešačenje ali post?

  @Princeska, ok to je že bolj smiselno, ampak placa se ne sme iskat, po moje, ker priprave na to, nikoli niso ustvarile potrebnega ˝štroma˝…

  @Zloba… Hmm, ja pol je pa že pol rešeno al kako? ;)

  @

 51. 51 Človek Človek
  14:08 - 8.11.2007

  @Pokahontas in Pika… P&P :lol: Kaj vidve sedaj namigujeta? :mrgreen:

 52. 52 pokahontas
  14:10 - 8.11.2007

  @človek: ja, a ni res..še sam si zadnjič potrdil, da ti gresta makrame, kvačkanje pa še boljše od rok…ne vem no, men je fajn, da v času ko “samevamo”, le tega (čas namreč), čim bolje izkoristimo

  :mrgreen:

 53. 53 Vanja
  14:12 - 8.11.2007

  Aha zgodba o manipulativni prijateljci. Daj napiši še to. Pa a ti je žal zanjo ali je bolje, da je tako kot je.

 54. 54 littlesweetprincess littlesweetprincess
  14:13 - 8.11.2007

  Sej Ka Pa oN Ve,Kaj MaM jZ u MiSLiH…MeNe Pa Ze CeL TeDN RaZGaNja iN Se Ni Za BaT D Bi oDPoVeDaLa…

 55. 55 pika
  14:15 - 8.11.2007

  Pešačimo.

  in zdaj od-pešačim iz službe, vam pa vročo debato še naprej, morda do večera kje zaiskri :-) . Ni vrag, da nismo podžgali zadost :-) !

 56. 56 Človek Človek
  14:16 - 8.11.2007

  @Pokahontas… a ja toooo, ja eni kvačkamo, eni vzamejo v roke čopič, tretji pa spet nekaj drugega :mrgreen:

  :Vanja.. Zgodba o manipulativni prijateljici, huh dolga je dolga. Še danes smo prijatelji… Dobri… Žal? Nikoli ne obžalujem, zgodba gre dalje, bilo je čudovito, toda njene čevlje so zapolnjevale druge… In ker je v naši miselnosti ˝harem˝ prepovedan, se moramo prilagajt :mrgreen:

 57. 57 pika
  14:17 - 8.11.2007

  Človek, uporabi domišljijo in poznavanje žensk, 1+1…

 58. 58 Človek Človek
  14:19 - 8.11.2007

  @Princeska, go get him girl :lol:

 59. 59 Človek Človek
  14:20 - 8.11.2007

  @Pika, to podžiganje je že malo nevarno, glede na obveznosti ki prihajo zvečer,predvsem zaradi prihajajočih vizuelnih dražljajev. Huh.. :mrgreen:

 60. 60 Človek Človek
  14:21 - 8.11.2007

  @Pika, ˝Človek, uporabi domišljijo in poznavanje žensk, 1+1…

  Huh saj problem je v tem, da že deluje :lol:

 61. 61 pokahontas
  14:21 - 8.11.2007

  in ta najmlajša bo mela očitno največ zabave :)

 62. 62 Človek Človek
  14:26 - 8.11.2007

  @Pokahontas… Mah po moje niti ne, vsakmu nekej manjka, njej avto :lol:

 63. 63 zloba zloba
  14:28 - 8.11.2007

  človek … ja … še cajt rabim … in iz pisarne pobegnem … pa je … cel problem rešen;)

 64. 64 Človek Človek
  14:31 - 8.11.2007

  Evo Pokahontas, očitno bo Zloba zamgala :) Good for you :mrgreen:

 65. 65 pokahontas
  14:31 - 8.11.2007

  @človek: mene pomankanje avta ne bi zaustavlo :mrgreen:

 66. 66 Človek Človek
  14:33 - 8.11.2007

  @Pokahontas… Ti bi si privoščila bus? :lol:

 67. 67 littlesweetprincess littlesweetprincess
  14:33 - 8.11.2007

  SM Ze SPReMeNiLa PLaNe…HaVBa PRiDe Za BoZiC Na VRSTo…

 68. 68 pokahontas
  14:33 - 8.11.2007

  sam še zaračunamo ji ker smo jo napalil :)

 69. 69 pokahontas
  14:35 - 8.11.2007

  @človk: mogoče pa ni slaba ideja…sicer na vrh strehe, pa ko so zaparkirani pri Vijatorju :mrgreen: aja pa en pozabimo na topel poleten večer, da se ne ubadamo z odvečno prtljago

 70. 70 Človek Človek
  14:36 - 8.11.2007

  @Princeska… PA veš kje je šele božič? Evo pokahontas, vip kolk je še časa :lol:

  @Pokahontas… boš ti izstavila račun?

 71. 71 Človek Človek
  14:38 - 8.11.2007

  @Hmmm, kje pa je Viator? Se dobimo tam 15.7.2008 ob 16h? :lol:

 72. 72 littlesweetprincess littlesweetprincess
  14:39 - 8.11.2007

  Raj oB 2o.oo…K PRej uSe PeCe…

 73. 73 pokahontas
  14:41 - 8.11.2007

  ljubljansko prenočišče za buse…jp se strinjam, da je 16 ura prezgodi…a ta datum ma kak globlji pomen…so mogole planeti v posebnem položaju :D

 74. 74 Človek Človek
  14:41 - 8.11.2007

  Hmmm, ja, res je, praktično razmišljaš… Prideš? :lol:

 75. 75 Človek Človek
  14:43 - 8.11.2007

  @pokahontas… Datum nima pomena, lahko tudi danes :lol:

 76. 76 pokahontas
  14:43 - 8.11.2007

  sem preveč posesivna za orgije se it :D glede na to, da si obelodanil tale datum sm skor zihr da se bodo ljudje množično zgrinjali :)

 77. 77 pokahontas
  14:44 - 8.11.2007

  @človek: jah če te ne moti 80 kg pa aparat v zobeh :mrgreen: i am all for it

 78. 78 Človek Človek
  14:45 - 8.11.2007

  Tudi jaz. Ravno tako kot na tisti žur pri Fetaliju :lol:

 79. 79 littlesweetprincess littlesweetprincess
  14:45 - 8.11.2007

  jZ SM ZRaVN! =P

 80. 80 Človek Človek
  14:46 - 8.11.2007

  80kg česa? Kakšen aparat? Foto? :mrgreen:

 81. 81 pokahontas
  14:47 - 8.11.2007

  @človek: jah organizacija ti nije jača strana pa nekak po profesiji bi ti morala bit :mrgreen:

 82. 82 pokahontas
  14:48 - 8.11.2007

  @človek: a dej mal se hecam…nism tko easy ej ga…drgač pa kaka slika zdej, v sušni dobi smo že ugotovil, da se ne gleda u zobe…se je treba zadovoljit s tistim kar ti pride nasproti :mrgreen:

  jao, kaj jst bredem u živ pesek…:) ampak se mi lih da

 83. 83 Človek Človek
  14:49 - 8.11.2007

  @Princeska, zraven koga? :lol: @Pokahontas… Lahko bi konkurenca poagala.. ;) :mrgreen:

 84. 84 Človek Človek
  14:51 - 8.11.2007

  @Pokahontas… Hecaš se? To pa zamerim. Jaz sem se resno zavzel :lol: Hmm, če že vse temelji na slikah, potem naj bo vsaj pesek živ :mrgreen:

 85. 85 pokahontas
  14:52 - 8.11.2007

  @človek: odvisno od pomoči ;)

 86. 86 littlesweetprincess littlesweetprincess
  14:53 - 8.11.2007

  Ma jZ SM ZMeR ZRaVN…BiLoKoGa…Me j STRaH Ce SM SaMa.

 87. 87 pokahontas
  14:54 - 8.11.2007

  @človek: sej hecam se samo glede svojega opisa…kar se tiče zavzetosti sm pa skor zihr, da kmal kako deklico najdeš, ki ti pusti nek svoj pečat, in ki bo odražala del tebe ;)

 88. 88 Človek Človek
  14:56 - 8.11.2007

  @Pokahontas… Jah saj sva že rekla, da se ne gleda v zobe ;)

  @Princeska… Strah je super, ker je kosmat :mrgreen:

 89. 89 pokahontas
  14:57 - 8.11.2007

  @človek: mah jst pa mislim, da včasih je pa fajn pogledat v zobe…je potem slajše, ko pride tisto pravo ;)

 90. 90 Človek Človek
  14:58 - 8.11.2007

  @Pokahontas, sej sem vedel da se hecaš pri opisu… Kar se pa tiče deklice in pečata… Ja zadnjič me je ena zabasala v rit, še dons se pozna :lol:

 91. 91 littlesweetprincess littlesweetprincess
  14:59 - 8.11.2007

  Moj je DePiLiRaN.Pa TRePaLNCe Ma PoPuLeNe.BRR!

 92. 92 pokahontas
  15:00 - 8.11.2007

  si si že zaslužil :) i guess

 93. 93 Človek Človek
  15:03 - 8.11.2007

  @pokahontas.. bo še kdo mislil da sva dentista, ko toliko razpravljava o zobeh.. Zaslužil? To so pa natolcevanja :lol:

  @Princeska… S čim se pa depilira? :lol:

 94. 94 pokahontas
  15:06 - 8.11.2007

  @človek: ah sej maš inteligentne komentatorje in bralce…po moje nimajo težav z dojemanjem :)

 95. 95 littlesweetprincess littlesweetprincess
  15:06 - 8.11.2007

  VoSK BojDa…

 96. 96 Človek Človek
  15:07 - 8.11.2007

  @Pokahontas oni mogoče ne.. Zase pa nisem ziher :lol:

  @Princeska, zo pa je šlo enih sveč…

 97. 97 pokahontas
  15:09 - 8.11.2007

  @človek: ne bi vedla, to boš ti najbolje ;) zaenkrat nimam občutka, da ti kaj ne bi potegnilo :)

 98. 98 pokahontas
  15:09 - 8.11.2007

  @princeska: pa kazga metrosexsualca si si to ubodla ;)

 99. 99 littlesweetprincess littlesweetprincess
  15:18 - 8.11.2007

  NC jZ!oN MeNe SKoZ ZaLeZuje!!PRaSC!

 100. 100 Človek Človek
  15:31 - 8.11.2007

  Huh, Pokahontas, nerodno mi bo postalo… Jaz sem namreč zelo preprost fant iz hribovske vasi :mrgreen:

 101. 101 pokahontas
  15:38 - 8.11.2007

  s preprostostjo ni nič narobe…včasih ej še bolj pristna…sem pa skor ziher, da si deleč od preprostosti (v pozitivnem smislu)…od kdaj so pa Jesenice vas? očitno sem pri geografiji napačne zapiske delala :mrgreen:

 102. 102 Človek Človek
  15:41 - 8.11.2007

  Od kdaj so jesenice vas? Od kdaj pa je Ljubljana mesto? :mrgreen: Očitno so vas veliko narobe naučili :lol: Preprostost je moje drugo ime. Imam jih pa sto. :mrgreen:

 103. 103 pokahontas
  16:30 - 8.11.2007

  upam da tem stotim imenom ne sledijo še osebnosti, ker potem morda ne boš več prebival na vasi ampak v Polju :mrgreen: ne skrbi, te bomo prišli kaj obiskat :D sam če pomislim,morda to ne bi bila dobra ideja,se zna zgodit, da me zadržijo :twisted:

 104. 104 Ana
  16:38 - 8.11.2007

  okej…to pa je…mučenje. pa še dali poleg :volkkipadanazajnahrbetinsemudelajozvezdicenadglavo: :smeškokijevesrdečvobraz: :smeškokikažezadovoljilnasmešekspriprtimiočmi:

  z guštom. vizualizacija zagotovljena. nesebična hvala, zdaj mi je lažje delat :mrgreen:

 105. 105 ninaa ninaa
  16:51 - 8.11.2007

  Hudo dobr napisano! Svaka cast, za stil pisanja ne dogodek na havbi :lol:

 106. 106 nora nora
  17:24 - 8.11.2007

  Ne…sem fslila…tam ni blo nobenih oken :roll :mrgreen:

 107. 107 tinamalina tinamalina
  00:41 - 9.11.2007

  Zanimiva zgodbica, človek… ravno prav za lahko noč hehe :) lp

 108. 108 Človek Človek
  20:12 - 9.11.2007

  Pokahontas… Na Polju me ne marajo, ne vejo kaj bi z mano. Tako kot marsikje drugje :mrgreen:

 109. 109 Človek Človek
  20:27 - 9.11.2007

  Ana… Čakal sem, kdo se bo utknil prvi v sličice. Ti izdam še ekrivnost? Dali je tam z namenom. :mrgreen: Ugani zakaj :mrgreen:

  Fino bi bilo, če bi vsi, komur se seveda da in tole sploh bere :mrgreen: poizkusite uganiti. :mrgreen: .

  Vse tri slike so postavljeno z namenom. Kdo ve kakšnim?

  Dam vam prvi namig – Imena slik ponazarjajo vzporedno sliko igre, ki se jo igramo. Kot je povedala Ana je prva slika Dalijeva, ime slike pa je pozano s mislijo, ki jo ponazarja. Zgodba se nadaljuje v neko afero z lažje erotičnim tempom pridemo do zaključka, ki je fotografija dekleta z masko na obrazu na neki zabavi.

  Zdej pa, kdor ugane, kaj sem stlačil skozi to ˝metaforo˝ skozi sličice, je ful FACA. :lol: Ne res. Zelo bi bil vesel če bo kdo uganil. Če bi vas več zadelo, ali pa vsi, bi bilo pa nartaboljše ;) Nagrade je bogata :mrgreen:

  A se gremo igrico? :mrgreen:

 110. 110 Človek Človek
  20:29 - 9.11.2007

  NIna… Zakaj pa ne za prizor na havbi? :mrgreen:

  Nora – fslila (falila?) :)

  Tina… Dober večer :mrgreen:

 111. 111 nora nora
  20:33 - 9.11.2007

  falila ja…ma nema veze… neki sem pač napisala….pozabi..

 112. 112 Človek Človek
  20:36 - 9.11.2007

  Hehe, ok. ni problema :) A igrico se greš? :mrgreen:

 113. 113 nora nora
  20:38 - 9.11.2007

  kero? a to s slikami….kaj pa vem, ta prva mi je znana, drugi dve pa prvič vidim, sanja se mi ne za kaj se gre….oz. premal sem motivirana :mrgreen:

  (zvišej nagrado)

 114. 114 Človek Človek
  20:44 - 9.11.2007

  Aha, se pravi manjka motivacija :mrgreen: Se pravi, nagrada ni bogata… Nagrada je zanimiva, no ja kakor za koga, lahko pa je tudi delno prenosljiva :lol:

  Ok, da mal motiviram… Kako je ime prve slike? Če poveš, povem naslednji namig :mrgreen:

 115. 115 nora nora
  20:54 - 9.11.2007

  Motivacija ni namig.

  A znaš cirilico? Ker edina objava te slike na netu je skomentirana ravno v njej :rolll:

 116. 116 nora nora
  20:54 - 9.11.2007

  en l mi pri rolll zbriši :lol:

 117. 117 Ana
  20:55 - 9.11.2007

  L’Enigma del Desiderio

  a si lahko sama izberem nagrado iz tvoje strani? :mrgreen:

 118. 118 nora nora
  21:01 - 9.11.2007

  evo pa sem ven z igre….. se javim, ko se noben več ne bo hotu igrati ;)

 119. 119 Ana
  21:03 - 9.11.2007

  skrivnostna želja? :mrgreen:

 120. 120 Ana
  21:03 - 9.11.2007

  nora…ni še konec nooo… :)

 121. 121 Ana
  21:07 - 9.11.2007

  želja iz puzzlov…torej tvoja želja sestavljena iz večih malih skritih želja…pomenljivih… v tistem ognju je žensko telo iz zubljev…vabi – greje, ampak peče :D no in potem si ti tako drzen, da s svojimi rokami potegneš te poželjive vročične zublje iz ognjišča…spremenijo se v nočno vročekrvno plesalko, ki te je ponoči s plesom zavedla :mrgreen:

  kaj pa zdaj? ;)

 122. 122 Človek Človek
  21:09 - 9.11.2007

  @Nora to še ni konec… ;) . To je šele začetek… :mrgreen:

  @Ana, je rešila samo prvi del ozadja, ki je seveda točen. :lol:

  Ja Poželenje je kar uganka, po moje… Toliko nekih ˝potreb˝ ki jih je potrebno hkrati zadovoljiti. :mrgreen:

  No in naslednji namig. Avtor naslednje slike ni pomemben, je pa nazorno prikazan pomen. KAteri? :mrgreen:

 123. 123 Človek Človek
  21:11 - 9.11.2007

  @Ana, tvoj naslednji poizkus je deloma točen. Na sliki je res gola ženska v ognjenih zubljih, ampak je metafora. Lahko bi bil tudi moški ;)

 124. 124 Ana
  21:13 - 9.11.2007

  saj sem napisala…zanetila se je želja…ta vročična želja po tej deklci narašča…potem se personificira :lol: kje sem ga kresnila mimo? nikjer, seveda ;)

 125. 125 Ana
  21:15 - 9.11.2007

  ti ogenj – zublji…njo si ujel vanje ..njeno bit, njeno tiho poželenje…zdaj se ti v zubljih ne more upirat, loviš jo iz vseh strani…jaoooj, da danes ne napišem tu eseja o fotki :D

 126. 126 pokahontas
  21:15 - 9.11.2007

  intrigira te določena oseba, ki te pali, a ne veš kako izgleda…

 127. 127 Ana
  21:18 - 9.11.2007

  pokahontasova mi je všečna…- verjetno zato, ker ima masko na drugi sliki…tvoja želja po njej se kar vžiga v tebi ja! pokahontas…sej si lahk delima nagrado ;)

 128. 128 pokahontas
  21:19 - 9.11.2007

  z veseljem :mrgreen:

 129. 129 Ana
  21:23 - 9.11.2007

  s tem, da sem jo jaz že določla, sam zaenkrat še ne smem bit glasna…no, naj šefe pove kaj novega, pa bomo videli :mrgreen:

 130. 130 Človek Človek
  21:23 - 9.11.2007

  :lol: :lol: Vama tud dogaja.. Ok, prehitre sta zame, ker nekaj pišem še zravn. Ampak naj vama malo pomagam. Druga slika predstavlja Goreče poželenje. Vendar vidve preveč ciljata name nekako ˝osebno˝. Gre za zadevo, za katero mislim, da je nekako v nas vseh… :mrgreen:

 131. 131 pokahontas
  21:26 - 9.11.2007

  ti, mi, vi , oni…who cares…medve hočva nagrado :) važno je bistvo, kdo ga prezentira ni pomembno…it’s all the energy…

 132. 132 nora nora
  21:28 - 9.11.2007

  Razlaga na neki italjanski strani pravi takole: …il volto dell�artista, addormentato nel solito paesaggio sospeso e cristallino, questa volta produce un sogno ossessivo e morboso, quello della madre, fonte di un enigmatico desiderio da castrare e inibire, materializzato in una gigantesca forma ibrida culminante in una piccola testa di leone… na kratko, gre za obraz avtorja, spečega v svojem jasnem (praznem) prostoru, ki producira obsesiven in morbiden sen matere, izvir uganke poželenja, ki jo je potrebno kastrirati in inhibirati, materializiran pa je v glavi leva, itd. jst sem na sliki videla le zakrit obraz, dveh oči, ki ne gledata v tisto stran, kot se nam na prvi pogled zdi….če zamakneš skalo v desno, strmijo drugam….

  Al kaj sem zdej napisala?? :mrgreen:

 133. 133 Ana
  21:31 - 9.11.2007

  jaaaaaaa GOREČE POŽELENJE —> tiho poželenje …tvoja želja se kar vžiga….vročična želja = ZMAGA, ĆOĆE…ŽENSKE VEMO, O ČEM TI TO ;)

  p.s.: nate ciljama….logično…saj drugo ne pride v poštev. pa še dec si, edin tule…ne morema mislit na splošno, če pa si lahk tebe predstavljama :mrgreen:

  seveda v vseh nas….gori želja…v meni tudi (sam res, pikolina)….ampak tiste 3 pikice: tisto, kar je očem bolj ali manj skrito, kar ni takoj na dosegu roke, kar je izmuzljivo in taktično “trmasto”, ne hitro ulovljivo – tisto postane naš največji predmet poželenja. got the point ;) mislim pa človek ti skuša brati misli, razumeti belino med črkami, vsrkati vase te foto in slike….ven lahko pride marsikaj, sam je večer že in rado se konča vse na tem svetu z Sjem…sam tak daleč še nismo prišli z intepretacijo, tako, da se zadržujem.

  a pišeš za bralce…pridn…sam ne pozabi na nagrado :mrgreen:

 134. 134 Človek Človek
  21:50 - 9.11.2007

  @Nora, zanimivo si napisala :mrgreen: Ampak ne gre za čisti pomen same slike, temveč zgolj za ime. Iz tega imena sem nadaljeval.

  Se pravi poželenje je enigma, ki nas pripelje do ˝gorečega poželenja˝. Utešiti slo pa nas pripelje do tistegal, kar je v tekstu. Greha. :mrgreen:

  In zadnja slika ponazarja dekle z masko na zabavi. Zej pa samo to povezat treba :lol:

  Mmm, nč nagrade, če ni rezultata, lenobe ne podpiramo… :mrgreen:

 135. 135 pokahontas
  21:57 - 9.11.2007

  zdej ste me pa zmedl, jst nobenga greha nism zaznala :oops: človk pejt se poprat…:trma:

  p.s. greh je lahko mamljiv…včasih ga ne prepoznamo (ali pa ga nočemo prepoznati) in se mu le prepustimo..

 136. 136 Človek Človek
  21:59 - 9.11.2007

  Ana, pišem za bralce? Ne.. Pšem ker moram… Hudič ne da miru :lol:

  Kdo postane naš predmet poželjenja je relativno, a ni? Konec koncev marsikdo z izmikanjem in izmuzljivostjo pretirava, ker se drugi strani nw da več… :mrgreen:

  Itak da lahko pride ven marsikaj, samo je moja igrca, tko da mam jest pravilen odgovor z zanimivo nagrado. :mrgreen: A te zanma kaj je to? :lol:

  Drgač pa igrca kot igrca. :lol:

 137. 137 Človek Človek
  22:04 - 9.11.2007

  @Pokahontas, ne se jezat, grešnica :lol; nisem trma, igrca je :lol:

  Sladki greh? Od Kraša? :mrgreen:

 138. 138 nora nora
  22:07 - 9.11.2007

  Po moje sploh ni nagrade :???:

 139. 139 Ana Ana
  22:08 - 9.11.2007

  hudiču lahk odtrgaš rogove ;) vse je relativno, itak hehe No to izmikanje mora bit seveda premišljeno izvedeno…potem lahk sam kratko potegneš…sicer pa kar se mene osebno tiče: ne da se mi zavlačevat :mrgreen:

  seveda, otrok, to je tvoja igrica :lol: Jaz sem si nagrado že sama določla…dobim pa jo…ja…dobim jo :)

  morda nam primankuje izvirnih igrc, ja…tule na blogosu :D sej si pobudnik, sam pravila se bodo mogla zaostrovat, da bo bolj napeto, divje, dinamično :mrgreen:

 140. 140 pokahontas
  22:09 - 9.11.2007

  ne sej trma sm jst, zdaj pa še večja, ker se mi čokolada izmika :(

 141. 141 Človek Človek
  22:10 - 9.11.2007

  @Nora.. You calling me a liar? :lol: Sej vem,da je majhna možnost zadet, ampak mogoče pa… ;)

  Nagrada je za primer moškega zmagovalca – Večer ko se dobimo na kup, lahko se sama zmeniva ali pa ob priliki, pije pivo na moj račun.

  Nagraa za ženske – enako. :lol:

 142. 142 pokahontas
  22:14 - 9.11.2007

  ma kako pivo…čokolada iz the flavour of the day doh ;)

 143. 143 Človek Človek
  22:15 - 9.11.2007

  @pokahontas, saj trma je dobra sem ter tja, da kri zacirkulira :lol:

 144. 144 Človek Človek
  22:17 - 9.11.2007

  Ok, potem pa spreminjam… Ženske lahko prejmejo nagrado v drugačni obliki v enakem znesku, kot bi popil moški ta večer. :mrgreen:

 145. 145 nora nora
  22:18 - 9.11.2007

  eh, za eno pivo se pa ne bom matrala….

 146. 146 pokahontas
  22:19 - 9.11.2007

  uf na vse prej, kot ravno na trmo, se mi sproži cirkulacija :mrgreen:

 147. 147 pokahontas
  22:21 - 9.11.2007

  @Nora: maš prav…ko ga šiša, namest da je počaščen, ker mu delamo družbo …pha

 148. 148 Ana Ana
  22:22 - 9.11.2007

  pijača…torej. ja..nekaj se mi že bliska…jaz bi k temu dodala še jagodo na smetani :mrgreen:

  moških ni, človek, ne se zaj hecat. same babe smo, akhm.

 149. 149 Človek Človek
  22:24 - 9.11.2007

  @Nora, na kaj si ciljala z enim pivom? Da moški popijejo en večer eno pivo? :)

  @Pokahontas… Jaz sem počaščen, hvaležen in počutim se dobro :) Hvala za vašo pomoč… :mrgreen:

 150. 150 pokahontas
  22:31 - 9.11.2007

  @človek: no zdaj pa nam razodeni enigmo in nas nehaj pajcat…no vidiš, že zaradi tega zelenkota na koncu, vse tri zaslužimo nagrado…i rest my case :D

 151. 151 Človek Človek
  22:34 - 9.11.2007

  Če se vsi bralci (ve tri :mrgreen: ) strinjajo s tem, da povem, ker jim nagrada ni mar, potem izdam. Ok, vse tri delite nagrado? Prej sta ble še dve :oops:

 152. 152 nora nora
  22:36 - 9.11.2007

  sem hotla rečt da za eno pivo ne bom hodila na jesenice….vsaj dve :lol:

  ne zdej pa zanalašč ne povedat, k sta une dve tko firbčne

 153. 153 pokahontas
  22:41 - 9.11.2007

  @Nora: traitor :(

  ;)

 154. 154 nora nora
  22:43 - 9.11.2007

  traitor? ne štekam

 155. 155 Človek Človek
  22:43 - 9.11.2007

  :lol: Ja ni kaj, pravila je potrebno spoštovat :lol: Nora, dva? Jesenice so na Gorenjskem. Dva pira bosta, eden zate, eden zame :lol:

 156. 156 pokahontas
  22:45 - 9.11.2007

  @nora: izdajalka…mal te hecam, ker ga podpihuješ, da ne pove

 157. 157 nora nora
  22:50 - 9.11.2007

  @pokahontas, če ga pa rajca da ne pove :lol:

  človek, pol spijem še tvojo? :mrgreen:

 158. 158 Človek Človek
  22:52 - 9.11.2007

  JA zej me pa že rajca… :lol: Prej sem bil že otrok… Me prov zanima kaj bomo še ugotovili… :mrgreen: Mater ste neučakane… :lol:

 159. 159 pokahontas
  22:52 - 9.11.2007

  @nora: good point, nej mu bo, ko je ravno njegova igrca :)

  jst ameli pogrešam…

 160. 160 Ana Ana
  22:55 - 9.11.2007

  čak zaj…sej si ne rabimo delit. vsaki svoje. pošteno. brez igric. game’s over :D

  aham…no, še neobvezna info: mislim da se bo 23.11 zgodila v Mb spet ena blogerska eskapada. Jaz sem se zdaj določla za kompetentno, da vas dotične povabim, kakor tudi ostale potuhnjence.

  p.s.: jaz sem še vedno za to, da se nagrada dodeli igralkam, ki so uspešno prebrodile ta pekel…lahk pa podvojimo vse skup :D

 161. 161 Človek Človek
  23:03 - 9.11.2007

  Kaj je to blogerska ekapada? V Mariboru? To je 6 dni ježe… :lol:

 162. 162 pokahontas
  23:04 - 9.11.2007

  opa čaga v totem Maribori :)

  sam še logistiko bo treba dodelat…

 163. 163 nora nora
  23:07 - 9.11.2007

  to je pa še dalj kot jesenice….kaj dobim plato? :mrgreen:

  lepo bodte, nočko

 164. 164 Človek Človek
  23:08 - 9.11.2007

  Nora najmanj po moje :lol: Lahko noč tudi tebi :D

 165. 165 Ana Ana
  23:13 - 9.11.2007

  eh, neresneži. niste še dojeli da vsi živimo na enem malo večjem selu :P kak pa jaz veselo hodim v lj in kranj? če je namen upravičen, razlog pa povezan z zabavo…alora, me že pete nesejo. vi pa tu neki penzionisti…no, sej vam lahk tud še 2 krat rečem, da pridete. pridite :D

  čaos, ženske! čao, moški :mrgreen:

 166. 166 pokahontas
  23:17 - 9.11.2007

  @ana: glede na ljubljansko stanje žurplacov je včasih bolj produktivno doma glumit gljivo;)

  fajn se zdensi, če bo take vrste zabava :)

 167. 167 Človek Človek
  23:23 - 9.11.2007

  Ana, poskrbiš za naše konje, da ne bodo žejni in na mrazu prespali? ;) Penzionisti… :lol:

  @Pokahontas… ˝glede na ljubljansko stanje žurplacov je včasih bolj produktivno doma glumit gljivo;)˝

  Har har :D Da ne govorimo o gorenjski…

 168. 168 pokahontas
  23:25 - 9.11.2007

  jah takle mamo ;) če ne z leti pa s tableti :mrgreen:

 169. 169 Človek Človek
  23:28 - 9.11.2007

  Če ne z leti pa s tableti? :lol:

 170. 170 pokahontas
  23:32 - 9.11.2007

  just a figure of speech :) nč bat, razn če si hooked pa rabiš dozo :mrgreen:

 171. 171 Človek Človek
  23:35 - 9.11.2007

  Hooked on what? :D

 172. 172 pokahontas
  23:37 - 9.11.2007

  na tablete ane ;)

 173. 173 Človek Človek
  23:42 - 9.11.2007

  Hmm, petek okoli polnoči sem se danes pogovarjal o nekih tabletah, ki so očitno zelo nevarne.. Bilo je izredno napeto in srhljivo :D Kva delaš na netu sedaj Pokahontas? :mrgreen:

 174. 174 pokahontas
  23:47 - 9.11.2007

  tole vprašanje si lahko na več načinov interpretiram…kaj točno imaš v mislih :mrgreen:

 175. 175 Človek Človek
  23:50 - 9.11.2007

  Hmm, huh, če bi govoril o tem kaj imam v mislih.. :lol: Grte za vprašanje v svoji najbolj nedožni obliki :mrgreen:

 176. 176 pokahontas
  23:52 - 9.11.2007

  you lost me :oops: kera čreva znam narest iz ene navadne tablete :lol:

 177. 177 Človek Človek
  23:56 - 9.11.2007

  We´ll find you :mrgreen:

  ˝kera čreva znam narest iz ene navadne tablete :lol: ˝ A man must have a hobi :mrgreen:

 178. 178 pokahontas
  00:00 - 10.11.2007

  a man? :( na zadnje je bilo še vse na mestu za žensko ;)

 179. 179 Človek Človek
  00:02 - 10.11.2007

  Hmm, damn Woman :lol: Ok ok, A Woman must have a hoby :mrgreen:

 180. 180 pokahontas
  00:10 - 10.11.2007

  no to je že boljš :)

  tale tvoj blog je zmer bolj podoben pogovoru prek msn-ja opažam :lol:

 181. 181 Človek Človek
  00:13 - 10.11.2007

  Mmm, ja vem ja… Pa kaj mi mar :lol:

 182. 182 pokahontas
  00:16 - 10.11.2007

  that’s the spirit :mrgreen:

 183. 183 Človek Človek
  00:26 - 10.11.2007

  A lots of spirit, but no brain. Yah, that is me :mrgreen:

 184. 184 Človek Človek
  00:28 - 10.11.2007

  And cant speka englazo :mrgreen:

 185. 185 pokahontas
  00:31 - 10.11.2007

  opa, tablete so že začele delovati :twisted:

 186. 186 Ana
  00:40 - 10.11.2007

  eh, za koga me maš člouk!…da boš na glavnem trgu spal ali pa v mestnem parku? :D če vabimo, tud zagotavljamo dekco :mrgreen: aja, a jedu bi tud rad? a zajtrk pa to…no, sej, ne bi lakotnel, pa vodo ti bomo dali, nič pivca :lol:

  pokahontas…jaz se v Lj vedno znajdem, tam mi je preveč lepooo :P Za mene ni panike, everywhere I gooooooo I take a lot of energy with meeeee :mrgreen:

 187. 187 Ana
  00:42 - 10.11.2007

  aja: sem rekla prej “adijo”…verjetno ni pomenilo slovo, sicer pa me tazadnja nekaj boli, se bo treba vstat in it v horizontalo…okrogla miza se pa itak nadaljuje….to je pri Človeku zagotovljeno, brez njegove odobritve, sicer pa se strinja :mrgreen:

 188. 188 pokahontas
  00:50 - 10.11.2007

  :ana: ma kaka horizontala…sej smo rekl, da se ne gremo pemzije ;)

 189. 189 Človek Človek
  00:55 - 10.11.2007

  Huh Ana, jebemo, če je pa ponudba takšna… :mrgreen: Kdaj si že rekla? :D Ja in nič spat :D Heh Štajerci, nobene grče niste :lol:

 190. 190 pokahontas
  01:08 - 10.11.2007

  :ana: a smo komentatorji /nonblogerji dost dobra družba? :oops:

 191. 191 Ana
  01:14 - 10.11.2007

  ahahaha…to bo še zabavno. Poka – ne sračkaj….a torej si morm nekaj it za pit vzet, da ne bom mela “suhega grla” ko vneto tipkam …

  človek, tega zelenkota bo treba še pokazat v realnosti, neutrudno je zgovoren in hinavski :lol: ja 23.11…..po vseh načrtih.

  grče? :lol: spik in slovin pliz! hahaha

 192. 192 pokahontas
  01:18 - 10.11.2007

  :ana: lahkosi pa roke samo namažeš s kremo, da ti prsti lažje polzijo po tipkovnici ;)

 193. 193 Ana
  01:23 - 10.11.2007

  vaaaaži…a one z algami al grozdjem ;) saj ne, da bi vas motile prijetne vonjave, ki bi vele iz teh besed heh

  Poka…a pol sm jaz edina štajerka tule? v manjšini? ampak vseeno velja, da ženski glas napada moškega :mrgreen:

 194. 194 pokahontas
  01:29 - 10.11.2007

  vsi trije smo očitno manjšina vsak zase :) tako da tvorimo en tak lep geografski trikotnik ;)

  gostitelj je pa nekam skliznil…hmmm…

 195. 195 Človek Človek
  01:33 - 10.11.2007

  Bere :D Ja brezmudski trikotnik… :lol: (ok, sem se kastriral samo za priložnost te šale) :lol:

  Ana v realnosti pa ta zelenko ni ravno tak.. Se bolj smeje v sebi :hihi: :lol:

 196. 196 Ana
  01:34 - 10.11.2007

  Poka…navadi se tega sklizanja :mrgreen: lahk se tolažiš: je na wcju, in je zaspal….lahk to zdaj bere, zeha poleg in se cinično posmehuje :lol: …lahk je šel in se mu je škoda poslovit, ker so poslovilni tak preveč “dokončne narave”, on pa ve, da se bo v bližnji prihodnosti še vrnil “med svoje” :D …lahk da je že med oblaki in sanja o nadaljnih dialogih s prijetnima sogovornicama :mrgreen: …lahk da piše, kar mora, ker je hudič tak rekel :D …sicer pa:

  v združitvi manjšin je moč ;)

 197. 197 Človek Človek
  01:36 - 10.11.2007

  Ana kaj ti hujskaš moje goste? :lol: Štajerka potuhnjena :mrgreen: PA še na to, babe – desci foro, pa sploh ne smeš! :lol:

 198. 198 Ana
  01:36 - 10.11.2007

  evo ga…volk iz gozda…in me v gozdu h-ehe-eee Čuj, človekovič, ne bomo se tak šli…iz tebe bom izvabila hudiča, pač v zeleni obliki, ker notranjost ne bo vzdržala ;)

 199. 199 Človek Človek
  01:40 - 10.11.2007

  Včasih se človek ki se po tho smeje, glasneje smeje, kot tisti ki se glasno smeje… (heh, zej pa maš) :lol:

  Huh, a me boš žgečkala? :mrgreen:

 200. 200 Ana
  01:40 - 10.11.2007

  sem prehitro prebrala…pa vidim BREZ – MUDSKI trikotnik :lol: Boožee :zelenkokisekriža: Poka…a ta prihaja v zlata leta? rad se osredotoča na svojo moškost…..jaz tak mimo grede, svarim, gospodič, da lahk napišem kak akrostih 1,2,3… :mrgreen:

 201. 201 pokahontas
  01:42 - 10.11.2007

  no pa smo na okupu…sem si predtavljala, da si je šel glavo brit :mrgreen:

 202. 202 Ana
  01:43 - 10.11.2007

  “(heh,zaj pa maš)” —-> a si se zaj na tla vrgu, se krohotaš in ti lijejo solze po obrazu… kažeš s prstom name????? :D

  glede na to, da sem sama občutljiva na žgečkanje, ja, lahko komu vrnem v pošteni obliki :mrgreen: sam, saj pravim, ne išči hudiča…no, sicer pa so angeli tud pripravljeni (držijo ključke na hrbtu) hehe

 203. 203 Človek Človek
  01:45 - 10.11.2007

  Kaj so to zlata leta? :mrgreen: 15-75 :lol: Akrostih komu? :D Pokahontas, dons pa ne :D

 204. 204 pokahontas
  01:46 - 10.11.2007

  @ana: hja ne vem kaj je s to njegovo moškostjo, zadnjič se je nekaj hvalisal, sam kdo pa dons še komu verjame :mrgreen:

 205. 205 Človek Človek
  01:50 - 10.11.2007

  Ana, kakšne ključke?

  Pokahontas, jaz ne verjamem nikomur! :mrgreen: Sploh pa ne sebi :lol:

 206. 206 Ana
  01:50 - 10.11.2007

  Poka…sej, boma diplomatski? Ja? Važi :D (zaj se naj človek dela, da tega ni prebral)

  Človek – oo čau :D , torej: le glej, da se boš spomnil, da si na pragu zlatih, ker če ta zamudiš, kaj bo pol s platinastimi? Zoriš, zoriš, moški, žariš (no, zdaj bi naj tako podoživljal svoj položaj na tej obli) :lol: Akrostih TEBI! Ja, saj vem, da veš, sam moral si vprašat…oz akrostih za muda…ker ti niso tuja, tud dans zvečer ne!!!!?? ;)

 207. 207 pokahontas
  01:53 - 10.11.2007

  @ana; :lol:

 208. 208 Človek Človek
  01:57 - 10.11.2007

  Ana :lol: :lol:

  Ampak prosim, brez vizalizacij zdej :lol:

 209. 209 Ana
  01:59 - 10.11.2007

  brez ČEGA, Č? :D Vizalizacij ..ali si hotel reči VIZUALIZACIJ? :mrgreen: Ne boj se, seveda, da bodo, kako pa naj pol…

  Poka…sej lahk daš kak namig… hehe

 210. 210 pokahontas
  02:00 - 10.11.2007

  uff jst moram z namigi prenehat ne pa z novimi vn prihajat :mrgreen:

 211. 211 Človek Človek
  02:07 - 10.11.2007

  Ana, hvala za uredniški popravek :lol: Kdo namiguje? :mrgreen:

 212. 212 Ana
  02:10 - 10.11.2007

  Moški zlatniki(mošnjiček in to..pač) kličejo po manifestu Ubrati želijo pot, kar po celem mestu Dvema zdijo se nastopaški Adijo, pamet, Poka!, za dvojček raje bodima navijaški

  …za naključno razumljivost, ki je možna, se priklanjam, sicer pa :mrgreen: (moja pesniška duša nima meja)

 213. 213 pokahontas
  02:13 - 10.11.2007

  ana na čem si ti?jaz bi tud probala :mrgreen:

 214. 214 Ana
  02:14 - 10.11.2007

  eh ni supelo :( zakaj si ne sledijo velike začetnice vertikalno? no, saj bosta razbrala, malo učke napnita ;)

  p.s.: popravek je imel drug namen :mrgreen: je že ok hehe

 215. 215 Ana
  02:16 - 10.11.2007

  …težko ti svetujem, P…morda preživiš z mano kak dan in se nalezeš takih bedastoč, ki sicer prihajajo iz globočin ;)

 216. 216 Človek Človek
  02:17 - 10.11.2007

  No no mucki, kremplje notr :lol:

 217. 217 Človek Človek
  02:20 - 10.11.2007

  Ej a vidve vesta,m da smo mi ta teden tolk naklepetal, da je moj blog trenutno najbolj komentiran na blogosu… Vesta kaj to pomeni… Eni pa majo cajt :lol:

 218. 218 pokahontas
  02:21 - 10.11.2007

  :človek: there is no cat fight to me, pa tebi Ana? :) jp globočine so mi blizu :mrgreen:

 219. 219 pokahontas
  02:22 - 10.11.2007

  ana, ni pene…začetnice so več kot očitne ;)

 220. 220 pokahontas
  02:23 - 10.11.2007

  @človek: tole je ap za zalit :) jah ni kaj, tko se dela v marketingu, narod bomo navlekl, ti jim pa pol subliminalna sporočila podtikaj v zapisih :twisted:

 221. 221 Ana
  02:25 - 10.11.2007

  “A cat is more intelligent than people believe, and can be taught any crime.” -Mark Twain Notebook, 1895 :mrgreen: – ne ugovarjaja, D!

 222. 222 Ana
  02:29 - 10.11.2007

  Človek, tud ti si me spravil med najkomentirane z mojim rekordom v dialogih 145 :D Ampak nič ne de, če bom padla iz kroga…rada imam prebliske z izpadi in vpadi…ooo, ja

  Sicer pa – čestitam, D :D KOMUNIKACIJA JE ZDRAVILNA V VSAKEM PRIMERU, SPLOH PA TOVRSTNA, PREPOJENA S SMEHOM (sred noči), KI JE ZDRAVJE (in ne pol njega) – to ni od farmacevta ali dr, to je poročilo od mene, akhm.

  Poka…si me prehitela s svojo, evo mojo zgoraj…ni debate za človeka ;)

 223. 223 Človek Človek
  02:30 - 10.11.2007

  Pokahontas prav. :)

  Subliminalno sporočilo 1:

  I have a dream today. I have a dream that one day every valley shall be exalted, every hill and mountain shall be made low, the rough places will be made plain, and the crooked places will be made straight, and the glory of the Lord shall be revealed, and all flesh shall see it together.

  :lol:

 224. 224 Človek Človek
  02:32 - 10.11.2007

  Ana, nič nisi napisala, da se je potrebno prepričati pri zdravniku ali farmacevtu, mazačica… :mrgreen: Ja klepetam ko ena baba ja… :lol:

 225. 225 pokahontas
  02:35 - 10.11.2007

  :človek: it made him killed najverjetneje

 226. 226 Človek Človek
  02:37 - 10.11.2007

  Ja samo on ni subliminalno, tako kot jaz :lol:

 227. 227 Ana
  02:37 - 10.11.2007

  pusti ja mene…saj vidiš, da znam :) (zdravstvo ni zdaj relevantno, sam meni se lahk zaupa) treba te je malo dresirat….saj se ne morš pičit celo noč deca, če si v sendviču! zdaj se učiš, kako priti na naš nivo ;)

 228. 228 pokahontas
  02:38 - 10.11.2007

  tvoje sporočilo pa bi bilo….

 229. 229 pokahontas
  02:39 - 10.11.2007

  ok zgornji komentar je za človeka

  tale pa za Ano: dej mu vetra…jutr bo že vse kolege prepričal, da smo boljša družba

 230. 230 Človek Človek
  02:39 - 10.11.2007

  ˝tvoje sporočilo pa bi bilo….˝

  Babe so načeloma kul :mrgreen: :lol:

 231. 231 pokahontas
  02:41 - 10.11.2007

  v najini prisotnosti dilitiraj načeloma :mrgreen:

 232. 232 Človek Človek
  02:41 - 10.11.2007

  Ana, dresirat? A to tebe vzburja? :lol: Kaj pa te matra? :mrgreen:

 233. 233 Ana
  02:42 - 10.11.2007

  torej (pravkar sem uzrla škatlo moje bodoče barve, ki si jo bom jutri nanesla v slogu “natural&easy”…kap me bo), torej ja…situacija je takšna, da rabim lepotni spanec. Poka, pazi, da ne bo kriv za jutršne podočnjake ;) Zapuščam kraj zločina…bolje pobegnit na višku, kot, da me spoznajo za krivo…česa…hja! ker sem posebno razpoložena, malo nostalgična pa eno za lahko noč… s sporočilno in jako vplivanjsko vlogo: http://www.youtube.com/watch?v=81nCrhnNOII :mrgreen:

  čao, sotrpina ;)

 234. 234 Ana
  02:44 - 10.11.2007

  človek – ne razumem te več…bo treba to osvežit ob belem dnevu :lol:

  Poka…edina možnost je, da z ediksom vsi trije napackamo čez “načeloma”, pa bo mirna bosna ;)

 235. 235 pokahontas
  02:47 - 10.11.2007

  ana :lol:

  komad je pa ta pravi…uspešno barvanje ti želim, pa ob uhuh se namaži s kremo da ne bodo fleki ostali ;)

  nočko

 236. 236 Človek Človek
  02:47 - 10.11.2007

  Heh, štajerka princeska :lol: JAz pa podarjam tole :lol:

  http://www.youtube.com/watch?v=D1Aj2yODys0

 237. 237 Ana
  02:51 - 10.11.2007

  Poka…we know what works ;)

  Človek…saj ne vem, komu bi pripisala zmagovalni konec :mrgreen: Naj priče presodijo. Hvala…ja, seveda, za lepše sanje :D

  lp

 238. 238 pokahontas
  02:51 - 10.11.2007

  no jst pa iz principa ne bom nič prilepla..pha, sami čredni nagon vas je ;)

 239. 239 Človek Človek
  02:56 - 10.11.2007

  Ana ni debate :D Pokahontas, to ni bil čredni nagon, samo ne moremo končati prijetnega klepeta s tremi baburami, ki se derejo ob ritm mašin, če lahko zaključimo personizacijo glasbe in romantike skozi ženski glas… :mrgreen:

 240. 240 pokahontas
  02:59 - 10.11.2007

  nej ti bo, ampak sam zato ker smo v tvoji “hous of music” ;)

 241. 241 Človek Človek
  03:01 - 10.11.2007

  Uh sej res tista tema stoji, moram mal dodat… :D

  Drugače pa:

  Dragi bralci, drage bralke, dragi soklepetalki, lepo nam je bilo kot vedno v vaši družbi in lahko noč,pa naj nas čuva NATO! :lol:

 242. 242 Ana
  18:46 - 10.11.2007

  včer ponoči ob pol treh sem šla pošiljat glasbeno željo za nas :mrgreen: na RSI…žal sem hitro zaspala, da bi jo slišala, dem!

  nama je tud lepo (vedno :D ), večer je tu…gremo malo v lajf, bemtiš!

 243. 243 nora nora
  19:10 - 10.11.2007

  kaj je blo pol včerej….a je dubu kdo nagrado??

 244. 244 Človek Človek
  19:17 - 10.11.2007

  @Ana, kaj pa si naročila. Ja ven je treba, jest se samo še oplaščam, pa divjam :mrgreen:

  @Nora, noben še ni dobil nagrade, ker ni uganjena skrita misel, ti dve pa sta bili preveč neučakani… :P

 245. 245 nora nora
  19:20 - 10.11.2007

  Kaj se ti? Samo še oplaščaš? Ha ha….jst pa sam še stuščam, zdepiliščam, obleščem in viaaa :mrgree:

 246. 246 nora nora
  19:27 - 10.11.2007

  dej mi n v smeškota dej :roll:

 247. 247 katarina katarina
  20:31 - 10.11.2007

  človek: sem šele zdaj prebrala. če si bil to res ti, potem … si moje vrste moški. :) mene tudi samo hladni tipi lahko dobijo. :) se pa obnašam zlo podobno kot tale tvoja ljubica.

 248. 248 Človek Človek
  00:38 - 11.11.2007

  Nora, sem prebral tvoj post… Merkej se :lol:

  Katarina… Hladen? Ja igrice so zanimiva zadeva, predvsem če je nagrada mamljiva, ni tako? :)

 249. 249 Ana
  00:44 - 11.11.2007

  eh…ti “lajfi” so ratali res suhoparni.ljudje so tak brez življenja…in potem se hitro vse konča. no, sej sem zeloooo zaspana – zeh, zeh.

  kero željo? uuu, ammm…zdaj si me dobu. sicer je malce neverjetno, da se ne spomnim…res je, da sem pisala sms v polsnu, ampak…vem, da so prejemali samo za slov.izvajalce…al je bil kreslin al pa društvo mrtvih pesnikov…čist možno tud za dan d…niti shranjenega nimam več, da bi preverla. sicer pa so se mi luštali pearl jami – pa drugič ;)

 250. 250 Ana
  00:45 - 11.11.2007

  aja, jaz itak dobim nagrado, tu ni debate :mrgreen:

 251. 251 Človek Človek
  00:46 - 11.11.2007

  O, Anči :D Ja, jest tud nisem mogel vztrajat… Dolgočasno je ja… ali pa se staramo :mrgreen: Ne spomniš se, heh, potem pa ni bila iz srca :lol:

 252. 252 Človek Človek
  00:47 - 11.11.2007

  Nihče ne dobi nagrade, dokler ne ugane! :lol:

 253. 253 Ana
  00:49 - 11.11.2007

  ančiii…tak me že dolgo ni nihče klical :mrgreen: mah, bom 3 krat tlesknila s petami (ne nimam rdeči svetlečih čeveljcev), pa bom nardila žurko za duše, ki bi rade ša kaj počele :) tiho bodi, jaz se ne staram…sam za razliko od mnogih sem skoraj vedno razpoložena za dogajanje. moje srce je dovolj veliko za vse (no, skoraj vse) – tud za sinočni primer :D

 254. 254 Ana
  00:51 - 11.11.2007

  glej, človek…jaz recimo si bom nagrado stilno dovršeno prilastila…kmalu, brez skrbi bodi. sprosti ste in pusti meni, da si vzamem, kar si želim :D

 255. 255 Človek Človek
  00:54 - 11.11.2007

  Khm… Se bo pa treba potruditi… Brez muje se še čevelj ne obuje :lol:

 256. 256 Ana
  00:59 - 11.11.2007

  tega se zavedam…trud je neizbežen…čeprav se ne mislim raztrgat na koščke, ampak bom…tako na izi. pač kar je bilo ponujeno, je na dosegu. ampak ker rad mučiš in ker zavlačuješ, sem se odločila nagrado malce olepšat :mrgreen:

  …da se nisi nalezel vročične in se je naselila vate? peklenšček ratal hehe

 257. 257 Človek Človek
  01:02 - 11.11.2007

  Hmm, saj tudi ne bi bilo smiselno se raztrgat na koške, kaj čem z njimi? :mrgreen:

  Olepšat nagrado? Kakšne vročine?

 258. 258 Ana
  01:08 - 11.11.2007

  sej pravim – bom poskrbela zase. računam na naklonjenost zvezd heh človek, spet vročica…cccccccc…..ccccccc…..(zaj se delam hladno) olepšala jo bom, tako, da bom od nje kaj mela, da bo vplivna. nočem nekaj na horuk.

  p.s.: vročine. tud to pride v poštev.

 259. 259 Človek Človek
  01:10 - 11.11.2007

  Heh, zvezde so vedno naklonjene hrabrim :mrgreen: Hmm, še vedno ne razumem vročine :)

 260. 260 Ana
  01:13 - 11.11.2007

  aja…upsssss.moja velika napaka. pozabila, da sem jaz omenila vročično :mrgreen: in pol me je zaneslo nekam drugam…ojoooj. težko meni :oops:

  torej…ja vročične in ne vročine :lol: …mah, mislila sem na gdč. v zgodbici…saj vseeno. ne vem, če bi z uganjevanjem še kam prišla, razn, da bi me vodil do konca…bi se spozabil, povedal Veliko modrost :D , jaz pa bi ti dala tud točn odg :P (razumem, da me zdaj nisi mogel povsem razumeti hehe)

 261. 261 Ana
  01:16 - 11.11.2007

  ugotavljam,da ima noč spet moč. 2 krat sem sedaj mislila o vročičnem…na 2 načina…amm, zaj pa go figure :lol: morda se sedaj s tabo meni moje nezavedno :mrgreen:

 262. 262 Človek Človek
  01:18 - 11.11.2007

  Tebe pa kar dost zanaša :mrgreen:

  Ma sej glede na to, da smo že toliko se oddaljili od tistega, ne vem če nagrada sploh še velja :mrgreen:

 263. 263 Ana
  01:21 - 11.11.2007

  ne ne…seveda bo. zakaj mi ne zaupaš :D torej: omenila sem vročično – žensko iz posta…ki se je naselila vate in si ratal peklenšček. poool pa sem zašla s poti, se spozabila in govorila o vročičnem v zvezi z nagrado, ker si me ti tak čudno vpr :lol: da sem mislila, da spet nekam strelaš…pač…izdala sem se skor :mrgreen:

 264. 264 Človek Človek
  01:23 - 11.11.2007

  A ti misliš, da jest skos nekam strelam? Ok kozle že samo… :lol:

 265. 265 Ana
  01:24 - 11.11.2007

  čak malo..ti si PIL!!!!!!!!!!!!!! – ona je bila tvoj privid, tvoja neuresničena želja. HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, mam te*****

 266. 266 Človek Človek
  01:27 - 11.11.2007

  PIL? Pionirski list? :lol: Nope, narobe :P

 267. 267 Ana
  01:27 - 11.11.2007

  sicer pa…ne dvomim v tvoje strelske sposobnosti :lol:

 268. 268 Ana
  01:32 - 11.11.2007

  kak je narobe, če pa si na koncu napisal, da si pil….no in pol je to dogajanje bilo le v tvoji buči moški :mrgreen:

  oz. druga razlaga: nekaj si močno želimo, celo stvarstvo teži k temu, da se nam tisto nekaj uresniči….želja je huda, poželenje, hrepenenje…potem pa, ko nas doleti, imamo samo kratek čas na razpolago uživat v tej blazni želji, ki je postala dosežen cilj – AMPAK se vse hitro konča. hitro mine, ker smo bili preveč zahtevni (čeprav se nam je ona izmikala). in spet se bo začelo jovo na novo…drugič spet na zabavi :mrgreen: …vmes pa po malem trpimo :)

 269. 269 Človek Človek
  01:34 - 11.11.2007

  Uuu, ta zadnja ideja je zelo blizu, dost kul, samo ni ta… Sem že povedal, da je splošne narave, midva sva zgolj sredstvo za opis… :D

 270. 270 Ana
  01:41 - 11.11.2007

  ampak jaz sem bila zdaj dobra, anede :mrgreen: pa tud na splošno sem govorila, bemtiš. še bolj na splošno: vedno so prvo želje, ki z vzrok-posledicami postanejo vrhunci, njihova minljivost pa je na koncu neizbežna. kratko, a sladko :D

  še bolj na splošno 3.: vedno hrepenimo, želimo, pol dobimo in na koncu “izgubimo”.

  ali pa! —> nič na svetu si ne moremo lastit (no razn samih sebe)…do vsega imamo večne “love affairs” :mrgreen:

 271. 271 Človek Človek
  02:04 - 11.11.2007

  Tud dobr :mrgreen: A je realno sploh možnost to zadet? :lol:

 272. 272 Ana
  06:25 - 11.11.2007

  bereš mi misli??? :oops: :D to sem hotela zapisat v naslednjem komentarju…lepo, da si iskren. spoštujem to dejstvo, da si me pustil zapluti globoko in me tam nekje pustil nemočno :lol:

 273. 273 pokahontas
  13:41 - 11.11.2007

  madoniš a še vedno nismo razvozlal te enigme? :shock:

 274. 274 nora nora
  17:35 - 11.11.2007

  Boš kej novga objavu?

 275. 275 Človek Človek
  17:52 - 11.11.2007

  @Ana, anytime :mrgreen:

  @Pokahontas, po moje sem jo še jest že pozabu :mrgreen:

  @Nora, ne prihetavaj. :lol: Ravnokar storjeno…

 276. 276 Ana
  20:51 - 11.11.2007

  bom vzela na znanje :mrgreen: zadeve ala telepatija, empatija & Co. me vedno vznemirjajo :)

  p.s.: Poka, jaz se mu bom še maščevala he he heeee (zdaj se delajama, da tega ni prebral)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !